Da ne pričamo kako ''Aca Vatra'' ime više priliči nekom gorštaku sa Golije, što peče najjaču rakiju u celoj Ivanjici.Niti će čovek mafijašu iz svoje priče dati prezime - Zec. Ma dajte , molim vas.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne pričamo kako ''Aca Vatra'' ime više priliči nekom gorštaku sa Golije, što peče najjaču rakiju u celoj Ivanjici.Niti će čovek mafijašu iz svoje priče dati prezime - Zec. Ma dajte , molim vas.![]()

Ali što bi se onda mučio sa veštačkom inteligencijom, ako ćeš ti da doradiš i ispraviš tekst, likove i celu priču?Istina istina ali da prekucam ispravim sitne nedoslednosti i paf eto prica.
Mucak bi provalio da AI onda![]()
Vidis ona daje okvire i skelet price a posle dodajes detalje.nesto izbaciš nesto promeniš ali ideja je tu.razlika izmedju AI i coveka je sto je covek nepredvidiv.cas posla skrenem temu na drugu stranu.umesto jednog napravis vise puteva.Ali što bi se onda mučio sa veštačkom inteligencijom, ako ćeš ti da doradiš i ispraviš tekst, likove i celu priču?
Kad bi čovek pisao, zvučalo bi u početku otprilike ovako.Moguce evo zadao opet licne parametre za temu na konkursu.samo ovo je zanimljivo mogu reci.
Pogledajte prilog 1825814Pogledajte prilog 1825815Pogledajte prilog 1825816
Moze i tako.samo sukob sa turskom mafijom je malo preterano.to jos niko tamo nije preživeo.Kad bi čovek pisao, zvučalo bi u početku otprilike ovako.
Nakon što je u Srbiji , uz ludu sreću, nekoliko puta izbegao smrt u sačekušama, rešio je da se pritaji u Beču. Na kraju krajeva, tu je imao i par ortaka koje je odranije zadužio.
Sukob sa turskom mafijom bio je brutalan, sve novine su pisale o tome a austrijska policija je radila i prekovremeno. Njegov lokal je tri puta bio mera bombaških napada , nekoliko njegovih ljudi je poginulo a i on sam je bio teško ranjen....
Primećuješ razliku?
Nije bitno. Govorim o razlici u stilu ljudskog i robot pisanja. On slaže fine rečenica bez duše kao ciglu jednu na drugu, deluje jasno neljudski tj veštački.Moze i tako.samo sukob sa turskom mafijom je malo preterano.to jos niko tamo nije preživeo.
To je tačno.previse leprsavo.nema ljudsku dubinu i surovost i sirovost.bez duše.mada nadje po neku zanimljivu frazu koja privuče paznjuNije bitno. Govorim o razlici u stilu ljudskog i robot pisanja. On slaže fine rečenica bez duše kao ciglu jednu na drugu, deluje jasno neljudski tj veštački.
Ili krimi ili horor...E da molba za bilo koga ko pobedi na konkursu.zadajte bre neku lako razumljivu temu za naredni konkurs.sve nesto leprsavo se zadaje.
Eto moze da se iskoristi neki poznati stari pisac i njegove ideje.
Ja pitao AI asistenta sta bi Dostojevski napisao i u kom duhu bi bila prica
Pogledajte prilog 1825826
Moze i to.samo opet ja bih ubacio nesto licno u svaku pricuIli krimi ili horor...
Pa možda i bude ako je pisac krimos.Moze i to.samo opet ja bih ubacio nesto licno u svaku pricu

Može da prođe kao kratka priča na internetu, kao nešto što radiš iz čistog hobija.A pazi ovo.malo samo da se doradi i ispravi mucak ce da se provali da AI
Pogledajte prilog 1825841Pogledajte prilog 1825842
Tačno.nego da se ne mlatim vise sa AI meni to sluzi samo kao alat.inace licno sam strasno nepoverljiv prema tome samo mi sluzi da se igram.Može da prođe kao kratka priča na internetu, kao nešto što radiš iz čistog hobija.
Možda bi mogao i da sastaviš ceo roman. Ali ipak, oseća se nekakva sterilnost u pisanju. Prodao bi prvu knjigu, ali za ubuduće ne znam baš...
Za sve može da se nađe publika.
Да, али овде је сасвим легитимна."Nikad" je zahebana reč.
Nije to povezano, Hemingvej bi napisao remek delo i da je pokupio detalje ribarenja od A I. Čak možda i bolje jer bi imao više vremena za pisanje same knjige.Svidja mi se sam taj nacin da istražuje za novo delo kao neko sto rece hemingvej sto radio.ides pricas sa ribarska,obilazis kreme slušaš price i onda napišeš koristeći slučajne razgovore remek delo.to jeste sa dušom i dubinom a ne AI
Pa valjda pisci nemaju klasično radno vreme,pise kada ima inspiraciju moze i noću.Nije to povezano, Hemingvej bi napisao remek delo i da je pokupio detalje ribarenja od A I. Čak možda i bolje jer bi imao više vremena za pisanje same knjige.
On nije imao drugi posao osim pisanja pa je tako obilazak ribara i skupljanje informacija bilo deo posla.
Zamisli nekog drugog čoveka koji radi 8-17 .
Nema šansi.
Zavisi koliko zaradjuješ od pisanja.Pa valjda pisci nemaju klasično radno vreme,pise kada ima inspiraciju moze i noću.