andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.577
zasto mislis da su muskarci posle 40 svi takvi?Procelavi i sa pivskim stomakom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto mislis da su muskarci posle 40 svi takvi?Procelavi i sa pivskim stomakom?
Priroda radi svoje. Ne mozes biti isto privlacan u 20tim i 40im. Kao kod zena sto dolaze strije i borezasto mislis da su muskarci posle 40 svi takvi?
Jeste ali ima mladolikih osoba,ima osoba koje imaju dobre gene pa imaju kosu i nemaju sede.. Meni je privlacniji muskrac u 40-im od ovog drugog.Zene nedostatke brze i lakse peglaju.Priroda radi svoje. Ne mozes biti isto privlacan u 20tim i 40im. Kao kod zena sto dolaze strije i bore
Ljubomoranzasto mislis da su muskarci posle 40 svi takvi?
Meni su žene uvek lepePriroda radi svoje. Ne mozes biti isto privlacan u 20tim i 40im. Kao kod zena sto dolaze strije i bore
Ne nego sam toliko bio zeljan normalnog razgovora sa zenskom osobom da nisam primetio da one to zapravo iskoriscavaju.Aj, aj, teško ti palo... žrtva društva...
Da da razumem te meni se to isto dešava često.. tek kad legnem u krevet spavati i kad prevrćem film od prethodnog dana skontam da sam bio iskorišten..Ne nego sam toliko bio zeljan normalnog razgovora sa zenskom osobom da nisam primetio da one to zapravo iskoriscavaju.
To je baš lepo od tebeda sam zensko mastala bih o nekoj perverznoj matoroj izlapotini
Ne osvrćemo se baš na godine, mislim da je trenutno stanje kod nas žena - ko mi se svidi, svidi. Da se ne gledaju godine, da to nije fokus.Dakle pitanje je skroz jednostavno svi su pozvani da se izjasne..
Dali žene maštaju o mlađim muškarcima , i zašto da..?
Ima dosta onih koji bolje i privlačnije izgledaju u 40-im, i žena i muškaraca.Jeste ali ima mladolikih osoba,ima osoba koje imaju dobre gene pa imaju kosu i nemaju sede.. Meni je privlacniji muskrac u 40-im od ovog drugog.Zene nedostatke brze i lakse peglaju.
Dobro recimo da je tako, A da li ti zapadno pre neki mlađi ili stariji ?Ne osvrćemo se baš na godine, mislim da je trenutno stanje kod nas žena - ko mi se svidi, svidi. Da se ne gledaju godine, da to nije fokus.
zašto da ne?Dakle pitanje je skroz jednostavno svi su pozvani da se izjasne..
Dali žene maštaju o mlađim muškarcima , i zašto da..?
najbolje je ako je južnoDobro recimo da je tako, A da li ti zapadno pre neki mlađi ili stariji ?
Ne znam ono kažu što južnije je to tužnije..najbolje je ako je južno
a zapadno je kao rokenrola?Ne znam ono kažu što južnije je to tužnije..

Naravno da sam upadljiva osoba, ne bi valjalo da je drugačije, isto se može reći i za tebe, samo što tvoja upadljivost nije pohvalne prirode.Nisam se pronašla ali si upadljiva osoba, tvoje ponašanje mnogo o tebi govori
Imaš ovde dosta foruma npr pravopis, nauka filozofija tako da imaš izbor
Ne ..nisam ništa loše mislio.. pogrešno sam se izrazioa zapadno je kao rokenrola?![]()