момоа
Stara legenda
- Poruka
- 77.623
Ne osobito, govorim iz iskustva mladžeg muškarca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se podrazumeva, kao dobro vino smo,da kada gucneš samo klizi niz grloNisu muškarci, nego su žene kao vino...
..dok genetika ne kaže stop...
Aj, aj, teško ti palo... žrtva društva...Dobar deo zena s kojima sam bio su bile starije od mene, raspon od par god do i preko 10 god, tako da i te kako mastaju. A sad kad razmislim, osecam se iskorisceno jbte.
Ruki, ne budi iskljuciva vec prakticna, mladji muškarac može dobro da dodje dok renoviraš kuhinju, da nosi te kartonske kutijeJa sam žena koja ima real probleme i obaveze
Trenutno renoviran kuhinju , pakujem u kartone guram vamo tamo , plus godina se bliži kraju i imam tako još dosta poslovnih obaveza , odlazim svaki dan na plivanje a četvrtkom idem na kurs šivenja
Kao sto vidiš samo trebaš dan ispuniti potrebnim i nepotrebnim desavanjima i poslom i uopšte nemaš vremena da razmišljaš o problemima za koje nisam stvorena
![]()
Da da baš su ga iskoristile... Iscedile ga kao limun, baš mu zavidim..Aj, aj, teško ti palo... žrtva društva...
Pa dobro.. desetak nije lošePar godina mlađe je slađe, ne treba preterivati
Mnogo je to. Evo i moma je previše mlad za moje godine (nije da se nudio, samo kažem). 32+ recimo je okej.Pa dobro.. desetak nije loše
Pa možda će pročitati poruku pa će se ponuditi .ccc, mi muškarci smo baš glupi treba nam se sve nacrtatiMnogo je to. Evo i moma je previše mlad za moje godine (nije da se nudio, samo kažem). 32+ recimo je okej.
Pa ne može kad nema bar 32!Pa možda će pročitati poruku pa će se ponuditi .ccc, mi muškarci smo baš glupi treba nam se sve nacrtati
Ma slagat će on za godine.. ne briniPa ne može kad nema bar 32!![]()
pa zavisi sta oce od takvih muskaraca.Dakle pitanje je skroz jednostavno svi su pozvani da se izjasne..
Dali žene maštaju o mlađim muškarcima , i zašto da..?
Pa ne, hoće da ga poseksaJa sam tek nedavno skontao da je ona pesma od Veličković ona prođi sa mnom kroz crveno.. da to ona njega hoće razvesti od žene.. Lele..![]()
Pa ja kad sam pisao temu onda sam mislio na pokvarenu maštu i prljave strasti... Pa može biti za nešto drugo evo ima tu nekih koje renoviraju kuhinju pa im treba nositi kutije ili kositi travu možda očistiti bazen ili nešto tako..pa zavisi sta oce od takvih muskaraca.
Da da razumem to ali koliko sam mogao da tek nedavno skontam on je već zauzetPa ne, hoće da ga poseksa
Možda da provežbaš čitanjeDa da razumem to ali koliko sam mogao da tek nedavno skontam on je već zauzet
Ruki, ne budi iskljuciva vec prakticna, mladji muškarac može dobro da dodje dok renoviraš kuhinju, da nosi te kartonske kutije![]()
hoce..mlado pa naivnoMislim da neće da nosi kartone …..![]()
Hoću obećavamMožda da provežbaš čitanje
Procelavi i sa pivskim stomakom?Ne..najbolji muškarci su od 40-50
Nisu svi takvi ali i takvi su dobriProcelavi i sa pivskim stomakom?