Ružan finansijski
Primećen član
- Poruka
- 698
Tesla,Djokovic.. veliki ljutilje zivotinja i vegeterijanci, pa procitajte njihove izjave o lovu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или престани да једеш месоTesla,Djokovic.. veliki ljutilje zivotinja i vegeterijanci, pa procitajte njihove izjave o lovu.
psihopate definitivno!Citajuci neku temu malopre o klanju zivotinja (za jelo) setih se za ove degenerike. Dakle da li su to ljudi koji su psiho, jer ubijaju zivotinje ne da bi jeli vec verovatno da lece svoje frustracije. Da napomen nisam vegeterijanac i ne osudjujem tipa klanice i to to je prirodna potreba za hranom(na zalost) covek jeste po prirodi svastojed i na vrhu lanca ishrane. Ali lov nikad nisam mogao da razumem niti cu. Ubijes zivotunju i slikas se za fb, jadno stvarno. Povrh svega toga sto su 90 posto njih matore pijanice, primitivcine itd. Zivotinje volim. Dakle sa psiholoske strane ubiti zivotinju, ne pojedti i jos se slikati za drustv.mreze, patologija?
Prijatelju, ti ne jedes nego ubijas. Ogromna razlikaИли престани да једеш месо, или престани да једеш говна.
I Hitler je bio veganTesla,Djokovic.. veliki ljutilje zivotinja i vegeterijanci, pa procitajte njihove izjave o lovu.
Skroz tacno. Svetski psiholozi su to pomenuli u dosta clanaka, kada su negde u Americi zapalili psapsihopate definitivno!
to su oni ljudi koji bi da se sutra zarati, prvi otišli da pobiju one komšije koje ih nerviraju!
Али кад неко други убија животиње уместо тебе, и то на много суровији начин него што то чине ловци, не смета ти то док једеш паризер?Ok razumem ko voli oruzje. Odes u vojsku,streljanu, policiju itd... Imam dozvolu za pistolj, ali iz cista mira da ubijem pogotovu slabijeg ne bih mogao
И убијам и једем, јел си видео слику? Хоћеш још једну?Prijatelju, ti ne jedes nego ubijas. Ogromna razlika
Где можемо наћи те Теслине и Ђоковићеве изјаве о лову?Tesla,Djokovic.. veliki ljutilje zivotinja i vegeterijanci, pa procitajte njihove izjave o lovu.
Ono što ne razumeš ne znači da je pogrešno, samo zato što ti tako misliš.Jesu. Čak i da nisu - postali su onda kad su nanišani jelena i nisu se predomislili.
Ima psihopata ....Lovci i mesari su psihopate, koliko hoces ubica koji su bili prvo lovci i mesari
I pustao u vodu ako nije za jelo i sraji primerak. 90 posto pustaoBio sam i pecaros, ali jeo sam svaku ribu koju ulovim i da zao mi ih isto kao i svinje,krave, jelena,psa...
Што једеш месо?Bio sam i pecaros, ali jeo sam svaku ribu koju ulovim i da zao mi ih isto kao i svinje,krave, jelena,psa...
Плачеш, ал једеш?Bio sam i pecaros, ali jeo sam svaku ribu koju ulovim i da zao mi ih isto kao i svinje,krave, jelena,psa...
Jer bar plačeš dok glođeš riblje kosti?Bio sam i pecaros, ali jeo sam svaku ribu koju ulovim i da zao mi ih isto kao i svinje,krave, jelena,psa...
Haha pa copavi kepec je bio. A to je igroman kompleks
Ubijas iz zabaveПлачеш, ал једеш?
Pazi kako se smeje na kraju videaHaha pa copavi kepec je bio. A to je igroman kompleks
A ti jedes vuka,lisicu, sakale?Jer bar plačeš dok glođeš riblje kosti?
Jok, to dam kerovimaA ti jedes vuka,lisicu, sakale?
Суза сузу стиже.Плачеш, ал једеш?
Znači, po tebi je u redu da se ubijaju ljudi, ali životinje nikako? Pri tom, rado ćeš pojesti meso životinje...nešto se kod tebe pobrkaloPa vecina lovaca su matori alkosi, fizicki totalni neatraktivni, klosari, ne pitaj kako znam, brat od mog dede se bavio lovim, i u selu moga dede poznajem livce i neke jos na strani. Svi se uklapaju u ovaj profil. Reci ces Vuk Kostic je lovac, ok ali on je 1 na 1000 i drugo bevezano glumacki, jako antipatican lik. Druze ako ti do pucanja idi u Ukrajinu, na Kosovo, pa i u Palestinu i rokaj se, ali sa ravnim sebi. Ovo je jajarski