Da li su lovci psihopate?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Kerovima". Maltretirate i te jadne pse, izgladnjujete ih i sutbete ili ubijete kad ne moze vise da lovi. Jos jedan dokaz kolki ste govnari poremeceni. Mnoge serijske ubice su hvatali macke i pse ulicne i vezbali se dok nisu krenuli u pir. Uros Blazis koji je prosle godine izvrsio maskr u Dubojni prvo ubijao pse i macke

Природна селекција ће направити пример од тебе.

Све псе луталице послати Кинезима. Има ко ће да их поједе.

Poslednja izmena od moderatora:
"Kerovima". Maltretirate i te jadne pse, izgladnjujete ih i sutbete ili ubijete kad ne moze vise da lovi. Jos jedan dokaz kolki ste govnari poremeceni. Mnoge serijske ubice su hvatali macke i pse ulicne i vezbali se dok nisu krenuli u pir. Uros Blazis koji je prosle godine izvrsio maskr u Dubojni prvo ubijao pse i macke
Opet projektuješ i generalizuješ. Moji ljubimci imaju sjajan tretman, a neki drugari usudio bih se reći, više vole svoje kerove od svojih žena.

P.S. moji kerovi i mačke su ko veprovi, a ide i svinjokolj, tako da će se lepo naždrati :cool:

Али кад неко други убија животиње уместо тебе, и то на много суровији начин него што то чине ловци, не смета ти то док једеш паризер?
Reko si JEDEM. Ne slikam se i ne radujem sto je mrtva i ne kacim na zid. Razlika je sto se vi ne radujete ukusu nego zato sto ste ubili nesto

Opet projektuješ i generalizuješ. Moji ljubimci imaju sjajan tretman, a neki drugari usudio bih se reći, više vole svoje kerove od svojih žena.

P.S. moji kerovi i mačke su ko veprovi, a ide i svinjokolj, tako da će se lepo naždrati :cool:
Mozda si ti u onih 10 posto razumnijih, koji jedu ulovljeno. Ok ako vise volis divlju svinju od domace to razumem, ali vecina ubija da bi ubijala ja o tome pricam

Gledaj lovci jesu bili alfa muskarci to pre vise vekova. Lovili su da bi prehranili porodicu. Danas, to su matore pijane dilindare koji ne smeju komsiji koji odvrti muziku da kazu "A" ali je baja da uzme pusku i gadja zivotinje koje ga cak i ne primete. Smejao sam se kad je lovac promasio i ranio divlju svinju pa ga je zaklala Karma is bitch. Nebrojano puta cuo ubistva u livu kao greskom itd...

Poslednja izmena od moderatora:
Mnogi ljudi su morali za vreme sankcija da idu u lov ne bi li prehranili svoje porodice.
Ма овом створу то није битно. Није овде ствар ни у лову, ни у убијању, него у нечем дубљем. Ово су све личне фрустрације које лечи пројекциом на форуму. Зато су ловци алкоси, имају малу пишу, кукавице итд. То је ствар психичког поремећаја. Могу дисертацију да пишем везано за ово.

Gledaj lovci jesu bili alfa muskarci to pre vise vekova. Lovili su da bi prehranili porodicu. Danas, to su matore pijane dilindare koji ne smeju komsiji koji odvrti muziku da kazu "A" ali je baja da uzme pusku i gadja zivotinje koje ga cak i ne primete. Smejao sam se kad je lovac promasio i ranio divlju svinju pa ga je zaklala Karma is bitch. Nebrojano puta cuo ubistva u livu kao greskom itd...
Ма ок, како ти кажеш.

Reko si JEDEM. Ne slikam se i ne radujem sto je mrtva i ne kacim na zid. Razlika je sto se vi ne radujete ukusu nego zato sto ste ubili nesto
Лицемерно је да подржаваш држање јадних животиња у тешким условима, и њихово сурово убијање на најгоре начине, само да би ти напунио свој стомак, а овамо неком држиш моралне придике како је убијање животиња ”психопатија”

Zavisi koju vrstu ubijaju iz reda čistih nečistih ili zveri. Lično zver mogu da ubijem bez problema zato što sam se raspitao za njihovo poreklo i zbog pršute najbolja pršuta je od medveda ako niste znali.
Medved mi je veca zivotunja tjst vrednija i od psa koje obozavam. Ubiti medveda je milimetar od ubiti coveka. Velika inteligentna zivotunja i prelepa

@Ružan finansijski :

bear.jpg

Da, ali ima pravo. Ulazis na njegovi staniste da ga ubijes. I treba da te prepolovi, samoodbrana cista. I covek se ubija iz samoodbrane
Neće, ako se naoružam :koto:

Ма овом створу то није битно. Није овде ствар ни у лову, ни у убијању, него у нечем дубљем. Ово су све личне фрустрације које лечи пројекциом на форуму. Зато су ловци алкоси, имају малу пишу, кукавице итд. То је ствар психичког поремећаја. Могу дисертацију да пишем везано за ово.
Lovci jesu sve ovo nabrojano. Pitaj koga hoces ko se ne bavi lovom. A i ima vas na nivou statisticke grese

Dakle sa psiholoske strane ubiti zivotinju, ne pojedti i jos se slikati za drustv.mreze, patologija?
Patologija je teška teč za lovce koji su u nekom lovačkom društvu.

Svako može biti psihopata bez obzira na posao, zanimanje ili hobi.
E sad lovci su tu radi održavanja broja populacije (ne istrebljenja) nekih životilnja koje ugrožavaju ostale životinje i poljoprivredne useve. Sve je to zakonski regulisano, tako da ja lično ne vidim problem.
E sad, da li su lovci kao zajednica psihopate? Nisu. Možda ih ima među njima, ali generalno gledano, ne.

Da, lov je regulisan zakonom.

Molim vas da prestanete da spamujete. Ako želite neobavezno da ćaskate na nekoj od kafana https://forum.krstarica.com/forums/opusti-se.449/

I molim vas, prestanite sa vređanjem.

Patologija je teška teč za lovce koji su u nekom lovačkom društvu.

Da, lov je regulisan zakonom.

Molim vas da prestane da spamujete. Ako želite neobavezno da ćaskate na nekoj od kafana https://forum.krstarica.com/forums/opusti-se.449/

I molim vas, prestanite sa vređanjem.
И модератор вређа ловце? Не разумем поенту. Ако се и вама не свиђа лов, не морате да ловите, а нас који ловимо, престаните да стављате у разноразне стереотипне и пропагандне групе. Хвала лепо.

Мада бих волео да се изјасните везано за ваш коментар. Хвала.

Citajuci neku temu malopre o klanju zivotinja (za jelo) setih se za ove degenerike. Dakle da li su to ljudi koji su psiho, jer ubijaju zivotinje ne da bi jeli vec verovatno da lece svoje frustracije. Da napomen nisam vegeterijanac i ne osudjujem tipa klanice i to to je prirodna potreba za hranom(na zalost) covek jeste po prirodi svastojed i na vrhu lanca ishrane. Ali lov nikad nisam mogao da razumem niti cu. Ubijes zivotunju i slikas se za fb, jadno stvarno. Povrh svega toga sto su 90 posto njih matore pijanice, primitivcine itd. Zivotinje volim. Dakle sa psiholoske strane ubiti zivotinju, ne pojedti i jos se slikati za drustv.mreze, patologija?
Vidiš i ja imam slično mišljenje. Ne mislim da su lovci psihopate ali ne podržavam ubijanje životinja u divljini osim u nekim slučajevima.

Pre desetak godina imao sam jedan slučaj koji me je mnogo potresao a deluje naivno. Kupio sam bio vazdušnu pušku i ubijem gugutku. Gledao sam kako umire i kako joj se oči gase. Onda mi se desio flashback iz nekog vremena koji sam mislio da sam zaboravio i te oči su me vratile 20 godina u nazad. Danima mi nije bilo dobro i stalno mi se vraćao taj pogled. Malo je reći da sam se pokajao a kajem se i danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back