Da li su lovci psihopate?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све псе луталице послати Кинезима. Има ко ће да их поједе.
Za pse lutalice se slažem da ih treba pobiti ako već država neće da reši problem. Prepisali su kreteni zakone EU a nemaju službe koje će to da podrže. Mene sunna bajsu u Srbiji napadalo toliko krerova što lutalica, što neodgovornih vlasnika da sam morao da nosim šok sprej a i nešto teže.

Liv je primitivni, ruralni obicaj. Vecina livaca bar u Srbiji ima osnovnu skolu. Alkoholicari, nasilnici u porodici. Ovo istrazivanje je tacno i pomirite se sa tim. Kazem mozda niste vas dvojica, ali vecina vasih drugara je takva. Pricajte sa matorim miletom ispred zadruge kad ubijete i donesete na haubu srndaca, ili obesite lisicu livacke price i uzivajte. Ajd pozdrav 😉
Daj link tog istraživanja.

Nazivati psihopatama sve koji poseduju oružje je vrlo nekulturno, a još i moderator. Ja nisam lovac, ali volim oružje, pucati u streljani je zabavno, nema u tome ničega psihopatskog.
Жене се разумеју су све, само их питам. Ово би било на нивоу када бих ја отишао у неку женску тему, где причају о одећи и шминци, и рекао да је све то за психопатију.

Жене се разумеју су све, само их питам. Ово би било на нивоу када бих ја отишао у неку женску тему, где причају о одећи и шминци, и рекао да је све то за психопатију.
U redu je nešto ne voleti, ali nazivati nekoga psihopatom samo zato što voli nešto što ti ne razumeš je pre svega odraz gluposti i bezobrazluka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back