- Poruka
- 40.991
Sve sto nišani i okida i svi koji poseduju oružje
Nisu za kuću
Nisu za kuću
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pse lutalice se slažem da ih treba pobiti ako već država neće da reši problem. Prepisali su kreteni zakone EU a nemaju službe koje će to da podrže. Mene sunna bajsu u Srbiji napadalo toliko krerova što lutalica, što neodgovornih vlasnika da sam morao da nosim šok sprej a i nešto teže.Све псе луталице послати Кинезима. Има ко ће да их поједе.
To što to posmatraš kroz objektiv kako na to gledaju žene govori o tome koliko si isfrustriran njima.Bravo majstore, uspeo si u zivotu. Sad si glavni baja u selu jure te devojke, muskarcina i po. Laza Lazarevic bato
Daj link tog istraživanja.Liv je primitivni, ruralni obicaj. Vecina livaca bar u Srbiji ima osnovnu skolu. Alkoholicari, nasilnici u porodici. Ovo istrazivanje je tacno i pomirite se sa tim. Kazem mozda niste vas dvojica, ali vecina vasih drugara je takva. Pricajte sa matorim miletom ispred zadruge kad ubijete i donesete na haubu srndaca, ili obesite lisicu livacke price i uzivajte. Ajd pozdrav
Nazivati psihopatama sve koji poseduju oružje je vrlo nekulturno, a još i moderator. Ja nisam lovac, ali volim oružje, pucati u streljani je zabavno, nema u tome ničega psihopatskog.Sve sto nišani i okida i svi koji poseduju oružje
Nisu za kuću
Misli ako što više pljuje lovce da će neka forumašica da mu se javi.To što to posmatraš kroz objektiv kako na to gledaju žene govori o tome koliko si isfrustriran njima.
Nedo bog da se oružje koristi u sportske svrhe ili ne daj bože u samoodbraniNazivati psihopatama sve koji poseduju oružje je vrlo nekulturno, a još i moderator. Ja nisam lovac, ali volim oružje, pucati u streljani je zabavno, nema u tome ničega psihopatskog.
Жене се разумеју су све, само их питам. Ово би било на нивоу када бих ја отишао у неку женску тему, где причају о одећи и шминци, и рекао да је све то за психопатију.Nazivati psihopatama sve koji poseduju oružje je vrlo nekulturno, a još i moderator. Ja nisam lovac, ali volim oružje, pucati u streljani je zabavno, nema u tome ničega psihopatskog.
Побркао си, учлане га у странку.Negde sam čuo da Japanci kad se dete rodi bez mozga,ugrade mu veštački ,a u Srbiji dete bez mozga upisu u lovačko društvo
U redu je nešto ne voleti, ali nazivati nekoga psihopatom samo zato što voli nešto što ti ne razumeš je pre svega odraz gluposti i bezobrazluka.Жене се разумеју су све, само их питам. Ово би било на нивоу када бих ја отишао у неку женску тему, где причају о одећи и шминци, и рекао да је све то за психопатију.