Da li su fensi cure ipak u prednosti?

hmm... jednom mi je decka otela mala fenserka pink tipa*... bicu joj do groba zahvalna :D

* - nazalost, to medju njima trajalo samo mesec dana, nakon cega je budala zvala da kuka i pocela da me proganja da mu se vratim, tako da sam imala stanovitih problema sa otkacinjanjem...

Sto mrzim te kukavce , mene zovu pa mi kukaju i oni s kojima nikad nisam , niti bih bila.
Ne isplati se slushati ljude.

Mislim da to nema veze.Bio neko fensi ili ne ne odredjuje da li moze da privuce paznju neke druge osobe.Sem ako naravno nije rec o nekom totalno povrsnom coveku koji gleda samo fasadu i nista drugo.Ja sam da kazem tako,fensi,ali ne prihvatam tu podelu,i ne podcenjujem bilo koju drugu ribu koja nije u mom fazonu.Jer sasvim druge stvari odredjuju ko ce koga privuci.

Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?
Mislim da to zavisi od momka koliko je zaljubljen u svoju djevojku i koliko mu je stalo da odrzi vezu.
Ja se ne bih plasila tako necega...:p

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?

Sad je to pomalo generalizacija... reci da fensi cure nemaju mozga.... neke ga imaju... cak vise od tebe i mene.... al' dobro sad...
Cinjenica je da su muskarci glupi... i da im se dize na sve i svasta....
Lepe, u helanke koje prijanjaju uz telo utegnute klinke, sa svojim savrsenim buljama i napupelim grudima koje se ocrtavaju kroz tesne majice su zvezde d.r.k.a.c.k.i.h snova vecine muskaraca...
Bez obzira na njihov intelekt, yebozovne su... i u glavi prosecnog muzjaka to je jedino sto je bitno...

Da li mogu uvek preoteti decka onim drugim curama, zavisi od samih muskaraca i okolnosti...
Ja licno, kad sam zaljubljen... a to se do sad desilo par puta... ne bih prstom takao ni najseksipilniju fenserku da mi gola igra ispod prozora....
Prosto, ne rizikuje mi se neshto shto je mnogo vaznije i vrednije od yebanja te savrshene klinke...
Staromodan sam, znam :roll:

Back