Da li su fensi cure ipak u prednosti?

slazem se didy.

borba je glupost. zamisli udas se za takvog...treba ga cuvati celog zivota.. o svasta..
Ali njima je izgled mnogo bitan...

Imam mnogo drugova, koji uopste nisu svalerski tipovi, ali kako padaju na suknju!!

Tako da treba devojka da se sredjuje, znam. Ali ja eto nisam u tom fazonu.
Zabavljala sam se s jednim momkom par meseci i onda mi je rekao kako se ne trudim dovoljno oko izgleda...na kraju mu nije bilo ni bitno..ali ja kad sam shvatila da mu to znaci, a da ja tome nisam pridavala vaznost, znala sam da je stalno gledao fancy ribe, i bila sam ljubomorna..
A sto kaze B&H, ko me zbog toga ostavi, daleko mu lepa kuca..
:)

Shto da se borim za njega ako on pada na takve cure ?......Svaka vreca nadje zakrpu :) I iskreno ta "borba" za musharca mi je totalno bezveze ....ako je on reshio da ode, on ce otici i tachka .Dzabe ja da dubim na trepavicama

Slazem se sa tim. Ali vredni i hrabri ljudi se bore do kraja, dok imalo ima smisla a dok god on nije otisao smisla ima.

Nasim zenama fali slifa, a ne zele se boriti za tipa jer misle da su prevredne i to je za njih uvreda. Zato kod nas generalno i ima vrlo malo seksa. Jer je svima ego trip napucan i misle kako su bolji od svog partnera, a to nije istina.

hm.....ima neshto vaznije i od dobrog izgleda.......dobro kresanje ;)

ne radis to valjda u kaficu???
heh

naravno da je to najvaznije..

sta mislis kako sam uspela da smotam tipa kome je izgled bitan?

ali nije uvek izvodljivo i na dometu..
on cim je vidi misli kako bi je dobro kresao..
ako uspevas da mu zadrzis paznju na vasem sexu non stop i to dugo vremena, objasni mi kako to radis..

bas bih volela da znam!

Sta vi mislite zasto Ruskinje nasim zenama konstantno preotimaju muzeve?

Ne zato sto su lepse, vec su za nijansu neznije i bore se za muskarca. Nije im ego napucan kao nasima.

Ma nasi ljudi inace prave u svemu puno gresaka, ali posle umesto da cute i vide da su napravili gresku i nauce nesto iz toga, oni krive sve oko sebe, a one pak pljuju po ruskinjama kako su qrve.

Slazem se da zene preotimaju jer vole kesh, ali nekad se i desi da muskarac ode jer je druga bila neznija prema njemu iako ga mozda manje voli od njegove dotadasnje.

Svaka koja se druzila sa mnom je uhvatila tipa iz svojih snova, samo sto me je slusala. Sve fore sam im rekao.

Slazem se sa tim. Ali vredni i hrabri ljudi se bore do kraja, dok imalo ima smisla a dok god on nije otisao smisla ima.

Nasim zenama fali slifa, a ne zele se boriti za tipa jer misle da su prevredne i to je za njih uvreda. Zato kod nas generalno i ima vrlo malo seksa. Jer je svima ego trip napucan i misle kako su bolji od svog partnera, a to nije istina.

Bore se Sinke ...i tekako se bore...kao i tipovi...samo shto niko nije lud da ti pricha takva svoja iskustva...:)

ne radis to valjda u kaficu???
heh

naravno da je to najvaznije..

sta mislis kako sam uspela da smotam tipa kome je izgled bitan?

ali nije uvek izvodljivo i na dometu..
on cim je vidi misli kako bi je dobro kresao..
ako uspevas da mu zadrzis paznju na vasem sexu non stop i to dugo vremena, objasni mi kako to radis..

bas bih volela da znam!

Perverzija :).......svako ima neshto shto bi a nije .........:)

Sta vi mislite zasto Ruskinje nasim zenama konstantno preotimaju muzeve?

Ne zato sto su lepse, vec su za nijansu neznije i bore se za muskarca. Nije im ego napucan kao nasima.

Ma nasi ljudi inace prave u svemu puno gresaka, ali posle umesto da cute i vide da su napravili gresku i nauce nesto iz toga, oni krive sve oko sebe, a one pak pljuju po ruskinjama kako su qrve.

Slazem se da zene preotimaju jer vole kesh, ali nekad se i desi da muskarac ode jer je druga bila neznija prema njemu iako ga mozda manje voli od njegove dotadasnje.

Svaka koja se druzila sa mnom je uhvatila tipa iz svojih snova, samo sto me je slusala. Sve fore sam im rekao.

Ruskinje nisu lepshe od nashih zena nego Ukrajinke .Njima se svidjaju nashi mushkarci jer su drchniji od Rusa , tj , brze sve to ide sa nashima , a opet one se ne femkaju mnogo , jer im je preko glave ovih njihovih .Da su nezne , ne bih rekla :)

zensko,pre svega, treba biti zensko a to nema veze sa time da li je fancy ili ne....jednostavno,zena treba maximalno da drzi do svog izgleda........a kako ce da se oblaci i da li ce biti pomodarka ili ne,to nije bitno8-)
kad je zena zadovoljna sobom,bice lepa svakome pa i svom momku(ili muzu) i on onda nece balaviti za fancy curama:wink:

Ruskinje nisu lepshe od nashih zena nego Ukrajinke .Njima se svidjaju nashi mushkarci jer su drchniji od Rusa , tj , brze sve to ide sa nashima , a opet one se ne femkaju mnogo , jer im je preko glave ovih njihovih .Da su nezne , ne bih rekla :)

Jao kakvu si glupost odvalila, bas ja nisam drcan i dok sam bio u rusiji mogao sam smuvat koju sam hteo i to bas pre nego nasi drcni papani. To su mi cak one rekla. Svaka voli neznost, samo ne standardnu neznost, nego... ma necu ti otkrit tajnu. Sinnke zna, i ima svoj sistem.

a sto uvek bukvalno razumete temu
ja sam je razumela kao girl next door vs napucana riba
i nekako mislim da na pitanje
koliko bi muskaraca pokleklo kada vide doteranu, prelepu, yebozovnu, zgodnu, sisatu plavusu koja im otvoreno pokazuje naklonost?
i nije bas tako lako odgovoriti
naravno, da je moj decko, koga nemam, u pitanju, voleo bi samo mene i na pamet mu ne bi palo da se nalozi na neku tak'u pored mene vake :)

Vidi, i onaj muškarac koji se odluči da ode "fensi" devojci nije nimalo neispravan, već se rukovodi svojim afinitetima. Sinnke verovatno želi da pita da na koji to način devojka koja nije "fensi", a nađe se ugrožena od "fensi" cure odgovara na taj izazov. Ne sumnjam da ćemo ovde pročitati gomilum objašnjenja poput: šta ja imam sa njom da se nadmećem, ljubav je igra za dvoje, ja mu puštam da sesam odluči, valjda je dovoljno pametan da ume da odabere ispravno... No to je samo besmisleno korišćenje resursa da se napiše poruka. U stvarnom svetu malih i velikih devojčica i dečaka dolazi do situacija koje nisu toliko rozle/plave. Neće tamo neka Lela prići tvom dečku i reći mu: Od sada si moj, na šta ćeš ti samo odmahnuti rukom i čekati da se on odluči između vas dve. Iole normalnom muškarcu bi ta indiferentnost bila dovoljna da otkači ladnu kučku. Ne kažem da se treba tući oko momaka, to nikako, niti da je poželjna neka preterana posesivnost i ljubomorni ispadi ili šta već rade oni koji osećaju da im je veza ugrožena, samo da očekujem da čujem kako se i vi malo tu potrudite. Da li će te je tući njenim oružjem, ili potencirati svoje kvalitete, možda oboje ili nešto treće, pišite o tome. Veze ko i život, imaju svoje uspone i padove, daj da pročitam kako postupate u realnim situacijama, a ne samo forumaško izražavanje u stilu mudraca sa planine, koga ništa ne dotiče, a opet sve zna i kadar je odgovoriti.

@koga sam već citirao: ništa lično, samo sam izabrao jedan od sličnih postova koji su mi zasmetali. Nadam se da nema potrebe da se zbog toga izvinjavam.

ima mozda nekih koji vole "ladne kucke" :lol:

a tema:

moze da bude fensi-super cica ali nema sanse da ce utrositi ni pet minuta pokusavajuci sa njim da se seti i da reprodukuje kako zvuce macevi iz ratova zvezda jel' bese woooo ili bese wwww i jel malo vibrira taj zvuk... i ako uopste pogleda karate kida fensi cica nema sanse u stiklama da pokusa da rekonstruise cuveni zdralov (jel tako bese?) udarac, i jos dosta primera ima, tako da sam ja bezbedna :lol::lol::lol: fensi cice su dosadne:lol:

Back