Da li su fensi cure ipak u prednosti?

Nesto sam raspolozena za filozofiranje od jutros :D

Greske koje prave neke fensi devojke

Prvo je , sto dosta njih smatra da se muskarci privlace iskljucivo fizickim izgledom.Zbog toga pogresno smatraju da imaju pravo da zapostave svoje obrazovanje , kulturu i recnik.

Drugo,u zenskom svetu , fenserke ipak , da se ne lazemo , najatraktivnije izgledaju , i obucene se cesto po poslednjim vrishtajima mode , zbog cega smatraju sebe dominantnim. To isto muskarcima nije bash presudno bitno kad zele dugu vezu.

Cesto su arogantne, i agresivne i smatraju da imaju prava , i da im se moze , da se igraju sa muskarcima kako one pozele.

One su idealne zene za setanje jer odlicno izgledaju kad se srede.Takodje su idealne zene za muskarca koji zeli vezu koja ga mnogo ne opterecuje , tj da se ne vidjaju cesto , jer je vecinu takvih ''trendseterki'' , vrlo lako manipulisati.

I zadnja greska koju neka fenserka moze da napravi , je da potroshi pare na krpice umesto na aerobik ili sl.Velika vecina muskaraca daje iskljucivu prednost goloj zeni , i bez sminke.Ako su sminka i odeca jedini atributi , onda ce se kad tad naci u problemu.

Hej, ovo nisu stereotipi iz amerikanskih tinejdž muvis niti priče iz bajki. Koliko potcenjujete ljude samo zbog imidža koji furaju, a on ne čini nekoga samo po sebi privlačnijim, razumnijim, prijatnijim, ili kako već posmatrač procenjuje tu osobu. I ništa ne dolazi u crno-belom izdanju, sve osobine ličnosti koje zamerate fenserkama imaju i "nisam fensi" devojke, i iako dolaze u različitim pakovanjima, u suštini su veoma slične, koliko tu ljudi mogu biti jedni drugima. Razumeo bih da ste još mladi, u nekim tinejdžerskim godinama kada se još uvek držimo svoje grupe i preziremo ostale zato što su različiti, ali većina vas su odrasle osobe, i trebalo bi da ste barem malo svesniji i drugih ljudi. Ako je nekom pre svega stalo da ističe svoj "nisam fensi, znači dobra sam" stav, znam da bih ja prvi otišao kod neke koja odgovara svim najgorim fensi stereotipima. Bolje da skapavam za njene krpice i mackanje nego da budem sa nekim kome je preokupacija da mrzi. But, it's I, DisMisaL.

Ti si u pravu , ali postoje i stereotipi. Naravno da nisu sve fensi devojke iste , a josh manje da su sve one koje nisu fensi dobre. Uostalom ko je to i rekao , ljudi uglavnom pricaju o karakteristikama nekih devojaka koje su upoznali gde su se uverili u postojanje odredjenih veza izmedju izgleda i ponasanja.

ja ne poznajem ni jednu fancy (sminka, krpice, kola) devojku koja je pametna...
nisam je jos upoznala.
Sve kvazi fancy ribe, koje ja znam bi pre dale pare za kurs spanskog u spaniji ili za profesionalna usavrsavnja nego za takve stvari. Jer odrzavanje top fanceraja mnogo kosta i zahteva dosta vremena. Pa mora da se postave prioriteti.
Vecinu slobodnog vremena fancy devojke provedu razmisljjuci o lakovima za nokte i garderobi, i kafenise sa fancy prijateljicama. Kad ide na fakultet? Kad cita knjige? Kad gleda filmove? Kad ide u pozoriste?

Ili sam ja pogresno shvatila sta je fancy?

a to je kao toliko nespojivo
da budes tip top i obrazovana
ma dajte molim vas

ja mislim da jeste, jer kazem da ni jednu nisam srela.
Nije isto tip top, kao i stylish, ili smo svi pobrkali termine...

Svi trendovi zahtevaju paznju, vreme i trud..
npr...ujutru roze maica, roze lak..
popodne zelena maica i ivory lak,
uvece crvena maica i crveni lak...
e, to je TIP TOP

meni je dosta vremena oduzimalo bavljenje tim glupostima, nemam nameru opet da pocinjem, moram prvo na Himalaje, Grenland, u Kinu, Indiju, Tajland...
8)

Ako se smorim sa tim, ceka me phd, ako ni to..onda jbg fancy...
Valjda nije kasno da pokazem pravo lice sa 30 god?:lol::lol:

Hmmm... cudno postavljena tema... posto je momak tu kao neki OBJEKAT koji ne odlucuje sa kim ce da bude, nego se "fenserka" i ...sta je vec ova druga... nadmecu svojim "magicnim mocima" ko ce da ga omadjija... on tu jadan nista ne odlucuje, nego jbg, vrane mu popile mozak, pa sad tu devojke primenjuju svoja lukavstva, a on jadan siso vesla/grizo camce... :???:

Hocu da kazem da UOPSTE NIJE BITNO da li je riba fancy ili prosecna ili gadna... whatever... BITNO JE STA TAJ MOMAK OSECA I ODLUCUJE, A NJEGOVA OSECANJA I ODLUKE SU SAMO NJEGOVA STVAR!!!

Hmmm... cudno postavljena tema... posto je momak tu kao neki OBJEKAT koji ne odlucuje sa kim ce da bude, nego se "fenserka" i ...sta je vec ova druga... nadmecu svojim "magicnim mocima" ko ce da ga omadjija... on tu jadan nista ne odlucuje, nego jbg, vrane mu popile mozak, pa sad tu devojke primenjuju svoja lukavstva, a on jadan siso vesla/grizo camce... :???:

Hocu da kazem da UOPSTE NIJE BITNO da li je riba fancy ili prosecna ili gadna... whatever... BITNO JE STA TAJ MOMAK OSECA I ODLUCUJE, A NJEGOVA OSECANJA I ODLUKE SU SAMO NJEGOVA STVAR!!!

Da to bi bilo tako kad bi zivot i sve u njemu bio crno-beli svet. Neki put u nekoj duzoj vezi dodje do zasicenja, ali ne i do prekida ljubavi, a to neka malo mudrija oseti koja je jos ranije pikirala tog decka iz ko zna kojih razloga (cesto bude kesh, no ne uvek).
Ovaj nek bude u tom momentu malo emotivno slab i ona ga na neki nacin preotme, iako on to ne zeli, a posto se njegova dotadasnja ni malo ne trudi, cak mi prstom ne mrda, on pocinje misliti da joj nikad nije ni stalo i na kraju ostane sa tom novom, sa kojom nece imati ni blizu ljubavi kao sto je sa starom.

rijetki muskarci odbijaju sex,posebno ako je u pitanju cura koja dobro izgleda
cak i kad bi odbili odrade to cist da se imaju cim pohvaliti i to poznatom recenicom:
"ona,ma daj.....
nju sam ja nekidan s nogu,laka riba"
:roll:

Di vi nadjete te selendare koji koriste izraz "laka riba"? I ne znam sta je bolja ona koja je "teska" ili kakva vec. Ustvari znam za sta je bolja. Bolja je za sekiranje jaja i maltretiranje pi,ce.

Ja za svojih 30 godina jos nikad nisam upoznao curu za kojom bio bio toliko "lud" da je moram cekati.

Svaka koja je od mene trazila cekanje, se najvise nacekala ali bezuspesno.:lol:

Back