A
Aleksej_BASO
Gost
BIONDA:ahahah odkud ti znas sta je za mene dovoljno?to sto imas 30 god mislis da si popio svu pamet ovog sveta jadno....
Vidi se iz aviona koji ti je domet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIONDA:ahahah odkud ti znas sta je za mene dovoljno?to sto imas 30 god mislis da si popio svu pamet ovog sveta jadno....
NovaIsta:bionda, ti im se svidjas. i oni to pokazuju na nacin kao u vrticu - povuku te za kosu, sapletu te, udare te dok jedes itd.(to je bila jedna mala neutralna upadica, a sad nastavite
)
NovaIsta:bionda, ti im se svidjas. i oni to pokazuju na nacin kao u vrticu - povuku te za kosu, sapletu te, udare te dok jedes itd.(to je bila jedna mala neutralna upadica, a sad nastavite
)
)
BIONDA:to je problem koji likovi ovde ne kapiraju ja nisam dosla ovde da bi se dopala nekom! imam vec kome se ja dopadam i koji nije tako plitak kao ovi matorci od tridesetak godinai stvarno ne kapiram koja je fora da uvek maltretiraju mladje?!
BIONDA:to je problem koji likovi ovde ne kapiraju ja nisam dosla ovde da bi se dopala nekom! imam vec kome se ja dopadam i koji nije tako plitak kao ovi matorci od tridesetak godinai stvarno ne kapiram koja je fora da uvek maltretiraju mladje?!
NovaIsta:sinnke je duboko i ne-srecno zaljubljen.
sinnkе:Matorac od 30 godina. Jesi ti sibnula neku tabletu pre nego si dosla na forum?
Matroci se s tobom sale, a da bi dosla u krevet kod matorca i da te pusti da se igras njegovom kitom morala bi biti bas vesta mala.
BIONDA:kako si tako prost i ne vaspitan?sad vidim ko je ovde isfrustriran....
Aleksej_BASO:Ima dubok dzep?
A nema kompjuter da dodje na forum... E... Ccc...
sinnkе:E mala ae tisina da ti ne dodje matorac i pokaze kako bez starca nema udarca.
BIONDA:jao dirljivo,jos mi glumi neki autoritet to mozes samo preko ovih postova ahahahahhaha
Pa da ti ne mislis da si "riba" niko ti rec nebi rekao... i da batalis ovakve teme i komentare koje dajes niko ti rec nebi rekao... kapishBIONDA:pih dodjem ovde da se zajebavam malo a ono najgori sljam muskaraca uzme da me maltretira misleci da su neki frajeri....
sinnkе:Da, to sam si i mislio. Tebi bas fali paznja.
BIONDA:kako si tako prost i ne vaspitan?sad vidim ko je ovde isfrustriran....
BIONDA:svaka sala ima granice a vi ste zato tu jer neznate kad je dosta a trebalo bi da naucite ipak imate dovoljno godina za to...
Profimare:Pa da ti ne mislis da si "riba" niko ti rec nebi rekao... i da batalis ovakve teme i komentare koje dajes niko ti rec nebi rekao... kapish
I pre mesec dana kukas kako si izasla iz teske veze boze moj, a sad ovde pises gluposti... kad pre nadje novog...
Aleksej_BASO:Nevaspitan. (Sa pridevima spojeno NE)
Ne znate. (Sa galgolima rastavljeno NE)
Nije trebalo da beziz sa casova i sispu u WCu za 100 kinti, klincima pa bi znala..![]()
Pa ako pises lazi sto se onda tangiras kad te neko napadne...BIONDA:to je tacno ali sam previse mlada da bi zastala na jednom neuspehu,a i drugo godine mi dozvoljavaju da pisem te gluposti od kojih su pola laz cisto da bi upraznila slobodno vreme i da bi se zajebavala u pauzama za ucenje...a to dal sam riba i nisam verovatno za vas starije nisam...![]()
BIONDA:nema veze vidi se da ste dobri momci(matorci) hvala vam sto ste mi ulepsali noc trebalo mi je da me neko pecne da bi se istresla na nekom sad sam do dzadza ae matori laku noc![]()
Profimare:Pa ako pises lazi sto se onda tangiras kad te neko napadne...
i ja nisam mator kao sto mozda mislis![]()