Teoretičar
Zainteresovan član
- Poruka
 - 141

ušteko sam ja 50 buđavih kondoma... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

he he ,pa se torba sa tetkom ........ :grin: :grin: :grin: ;-) ;-)slavishans:Ja postim do ponedeljka.Jbg,devojci došla tetka!![]()
Ne nego sa tečom!kambodza:he he ,pa se torba sa tetkom ........ :grin: :grin: :grin: ;-) ;-)

BIONDA:pih meni moj dragi skratio sa 3 puta dnevno na 1 put dnevo i pritom da nije uvek redovo aaaaaaaaa!!!!!!!!!!![]()
BIONDA:pih meni moj dragi skratio sa 3 puta dnevno na 1 put dnevo i pritom da nije uvek redovo aaaaaaaaa!!!!!!!!!!![]()
 treba to namiriti bre
lyon69:aaaaaaa, to je strashno.
Mora da si mu postala dosadna.
Sledeca faza je da to jos vise proredi.
A onda ce, o nesrece, da nadje drugu.
Da..da, to su prvi simptomi. Cim moze svega bijednih jednom dnevno, pa jos i to neredovno....mislim...sta vise reci. Uzas.

i naj zdraviji (ali uvek izmislim dodatni razlog da bi dobila to sto hocu
 xixixix
Kad_LupimLupim:A imali u tvojoj vezi nesto vise od sexa na malko visem nivou![]()

BIONDA:Nema sanse da sam mu dosadna(jer u mojoj vezi ima vise nego samog sexa) jer ako ista drugo nisam klasicna u krevetu da rasirim noge i da sve vreme blejim dok on radi....ja vise volim da budem dominantna,jbg mora da je to usledilo sto ne prihvatam promene tako lako jer kad se covek navikne na nesto dugo tesko mu padnu novine u zivotu pogotovo ako to voli...![]()

Zefirra:...ja sam mome skratila...ali iz zdravstveno-fizickih razloga...
...potrebno mi je sve vishe i vishe vremena da se oporavim od njega...
 ...skratila sam broj sex-odnosa po nedelji...