Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
Koji ti je qurac,ko te napada?
Baso se zezao malo a ti odma shvatila ko da te psovao..shta ti je loshe rekao?
I shta sam ti ja ruzno rekao?
E sad yebiga ako 4um nije ono shto si ochekivala...shta da ti radim.
A trebao je neko ubnapred da ti kaze da ovde dolaze samo manijaci,isfrustrirani likovi koji nemaju zivot.:(
Ali vazno je da ti nisi takva...i da si "riba".

BIONDA:
to je problem koji likovi ovde ne kapiraju ja nisam dosla ovde da bi se dopala nekom! imam vec kome se ja dopadam i koji nije tako plitak kao ovi matorci od tridesetak godina :P i stvarno ne kapiram koja je fora da uvek maltretiraju mladje?!

Matorac od 30 godina. Jesi ti sibnula neku tabletu pre nego si dosla na forum?

Matroci se s tobom sale, a da bi dosla u krevet kod matorca i da te pusti da se igras njegovom kitom morala bi biti bas vesta mala.

BIONDA:
pih dodjem ovde da se zajebavam malo a ono najgori sljam muskaraca uzme da me maltretira misleci da su neki frajeri....
Pa da ti ne mislis da si "riba" niko ti rec nebi rekao... i da batalis ovakve teme i komentare koje dajes niko ti rec nebi rekao... kapish ;)
I pre mesec dana kukas kako si izasla iz teske veze boze moj, a sad ovde pises gluposti... kad pre nadje novog...

BIONDA:
kako si tako prost i ne vaspitan?sad vidim ko je ovde isfrustriran....

Nevaspitan. (Sa pridevima spojeno NE)

BIONDA:
svaka sala ima granice a vi ste zato tu jer neznate kad je dosta a trebalo bi da naucite ipak imate dovoljno godina za to...

Ne znate. (Sa galgolima rastavljeno NE)

Nije trebalo da beziz sa casova i sispu u WCu za 100 kinti, klincima pa bi znala..:lol:

Profimare:
Pa da ti ne mislis da si "riba" niko ti rec nebi rekao... i da batalis ovakve teme i komentare koje dajes niko ti rec nebi rekao... kapish ;)
I pre mesec dana kukas kako si izasla iz teske veze boze moj, a sad ovde pises gluposti... kad pre nadje novog...

to je tacno ali sam previse mlada da bi zastala na jednom neuspehu,a i drugo godine mi dozvoljavaju da pisem te gluposti od kojih su pola laz cisto da bi upraznila slobodno vreme i da bi se zajebavala u pauzama za ucenje...a to dal sam riba i nisam verovatno za vas starije nisam...:)

BIONDA:
to je tacno ali sam previse mlada da bi zastala na jednom neuspehu,a i drugo godine mi dozvoljavaju da pisem te gluposti od kojih su pola laz cisto da bi upraznila slobodno vreme i da bi se zajebavala u pauzama za ucenje...a to dal sam riba i nisam verovatno za vas starije nisam...:)
Pa ako pises lazi sto se onda tangiras kad te neko napadne...
i ja nisam mator kao sto mozda mislis ;)

Back