- Poruka
- 42.400
Prekjuče 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pogiboh da nadjem svetionik i usidrim se.. pregrejana mašina...tišina pred buru
Dešavalo se,okripim brod i ponovo na pučinu..Ma samo da ne bude brodolom
Osmeh govori sve....
Znam,taj osecaj jutarnjeg zadovoljstva i energije je neopisiv...Popravlja raspolozenje definitivno![]()
Ooo daaaZnam,taj osecaj jutarnjeg zadovoljstva i energije je neopisiv...![]()
Rekoh na jednoj temi malopre....juce dva puta,jutros jednom.....moracu neki Magnezijum popiti,nije to kraj...poteralo me...jos ove price po forumu...raspaljuju.....Ooo daaa![]()
Pa bas te krenulooRekoh na jednoj temi malopre....juce dva puta,jutros jednom.....moracu neki Magnezijum popiti,nije to kraj...poteralo me...jos ove price po forumu...raspaljuju.....![]()
Bude to tako,desi se...ali kada se desi ja iskoristim sve do maximuma.....kao kada na pecanju radi riba,ne ides kuci do dubokog mraka.....Pa bas te krenuloo![]()
Ne idem na pecanje,pa ne znam kako to ideBude to tako,desi se...ali kada se desi ja iskoristim sve do maximuma.....kao kada na pecanju radi riba,ne ides kuci do dubokog mraka.....![]()
Uvek postoji prvi put,gubljenje nevinosti...mislim ribolovacke.....Ne idem na pecanje,pa ne znam kako to ide![]()
E jos tu nisam izgubilaUvek postoji prvi put,gubljenje nevinosti...mislim ribolovacke.....![]()
čestitam
Hvalačestitam