Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinoc, pola noci.
Zbog ove uzasne situacije,sa korona virusom,bio sam sinoc pod stresom.Da odagnam to neprijatno uplaseno osecanje,pribegao sam nazalost
nocas preteranom seksualnom "radu".Sve je to trajalo,sa malim prekidima,bukvalno celu noc.Ali kao i sve kada se pretera,tako i sa seksom.
Jeste da sam nocas uzivao,ali zato danas pre podne,testisi su mi upaljeni,i jos me po malo bole.Ali prolazi bol postepeno.!

Zbog ove uzasne situacije,sa korona virusom,bio sam sinoc pod stresom.Da odagnam to neprijatno uplaseno osecanje,pribegao sam nazalost
nocas preteranom seksualnom "radu".Sve je to trajalo,sa malim prekidima,bukvalno celu noc.Ali kao i sve kada se pretera,tako i sa seksom.
Jeste da sam nocas uzivao,ali zato danas pre podne,testisi su mi upaljeni,i jos me po malo bole.Ali prolazi bol postepeno.!
popio si punu teglu africkih sljiva zato te bole testisi danas ces imati kontraindikaciju na prekomernu dozu lekova

a pandemija i do 2 godine
https://www.krstarica.com/zdravlje/...demija-u-evropi-moze-potrajati-i-dve-godine/?

a svi saloni ljepote su zatvoreni.. koja se udala, udala.. :mrgreen:
Ovo stanje je pravi raj,za seksualno orijentisane osobe,koje uzivaju u carima istoga pola.Oni drugi,koji su normalni u seksualnoj orijentaciji.moci
ce da imaju seksualne odnose,noseci masku i biti udaljeni od seksuslanog partnera 1,5 - 2 metra.Ne verujem,da ce tu imati nekog efekta,cak ni
ta cuvena africka sljiva.!

popio si punu teglu africkih sljiva zato te bole testisi danas ces imati kontraindikaciju na prekomernu dozu lekova
Interesantan slucaj sa africkom sljivom,ispricao mi jedan moj kolega sa posla.Kaze,uzmem tu africku sljivu,dva sata pre dolaska prijateljice,na seksi
party.Uradimo mi, sve po protokolu predigru. Kad treba ono "glavno jelo",dakle da i nju i sebe zadovoljim.kad...ja truba.Ne ide,pa ne ide.Ode ona nesto
kasnije kuci,prazna ona prazan ja,nezadovoljni oboje.Kad,negde oko jedan sat nocu,osetim ja grceve u stomaku.Odem u kupaonu,kad kod mene
nasta dijareja,u kolicini kao nikad u zivotu.Sav iscrpljen,od tolikog izlivanja,vratim se nekako u krevet,i tada shavtih,da je dejstvo africke sljive.pocelo
kasnije,ali sa potpuno suprotnim efektom,od onog,sto je na kutiji tog proizvoda pisalo.!

Back