volim zene dalmacija
Primećen član
- Poruka
- 535
muskarac sam pa cu reci misljenje.Vidi sad ovo.
U trenucima najveće zaljubljenosti, kada su dvoje zajedno, žene ne mogu da shvate kako je to moguće da bi on MOGAO da bude sa nekom drugom? Njima to ne ide u glavu. Ne da li hoće ili neće, već da uopšte može. To je većini žena nezamislivo, jer ako se jako pale na nekoga i zaljubljene su njima je skoro pa nemoguće tako nešto.. da uživaju sasvim u kresu sa nekim drugim u to vreme. Ne govorim kada se ljubav oladi, već ono kada su oboje zaljubljeni. I od vrlo emotivnih muškaraca sam čula da to mogu da izvedu, samo je pitanje da li žele ili ne.
I još, zanimljivost, od par njih sam čula da su najbolje sexove imali sa osobama koje uopšte nisu voleli, a da sa osobama koje su baš voleli sex je bio objektivno gledajući često ništa posebno. Kod žena je to retko čuti.
Ljubav je kategorija u logici i nema dalje, ta osoba ti je beskraj sam, naprosto ne postoji dalje, sve ima svoj tok i slijed, nista nije vjecno osim Boga ( u smislu egzinstecijalnog, neovisno vjerujemo li u postojanje Boga)
e sad..ta zaljubljenost i ljubav prolaze i produ a sex je biologija...muskarac proizvodi mnogo sperme, zasto je ne strcati po mnogim zenama, uzitka radi...obostranog uzitka, uzitak uvijek mora biti obostran, ako nije nema ga, znao sam zajahati i prostitutku, ali nije mi to bas uzitak, uzitak mi je zena s kojom skupa uzivam