Da li se razumemo?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi sad ovo.
U trenucima najveće zaljubljenosti, kada su dvoje zajedno, žene ne mogu da shvate kako je to moguće da bi on MOGAO da bude sa nekom drugom? Njima to ne ide u glavu. Ne da li hoće ili neće, već da uopšte može. To je većini žena nezamislivo, jer ako se jako pale na nekoga i zaljubljene su njima je skoro pa nemoguće tako nešto.. da uživaju sasvim u kresu sa nekim drugim u to vreme. Ne govorim kada se ljubav oladi, već ono kada su oboje zaljubljeni. I od vrlo emotivnih muškaraca sam čula da to mogu da izvedu, samo je pitanje da li žele ili ne.

I još, zanimljivost, od par njih sam čula da su najbolje sexove imali sa osobama koje uopšte nisu voleli, a da sa osobama koje su baš voleli sex je bio objektivno gledajući često ništa posebno. Kod žena je to retko čuti.
muskarac sam pa cu reci misljenje.
Ljubav je kategorija u logici i nema dalje, ta osoba ti je beskraj sam, naprosto ne postoji dalje, sve ima svoj tok i slijed, nista nije vjecno osim Boga ( u smislu egzinstecijalnog, neovisno vjerujemo li u postojanje Boga)
e sad..ta zaljubljenost i ljubav prolaze i produ a sex je biologija...muskarac proizvodi mnogo sperme, zasto je ne strcati po mnogim zenama, uzitka radi...obostranog uzitka, uzitak uvijek mora biti obostran, ako nije nema ga, znao sam zajahati i prostitutku, ali nije mi to bas uzitak, uzitak mi je zena s kojom skupa uzivam :)

muskarac sam pa cu reci misljenje.
Ljubav je kategorija u logici i nema dalje, ta osoba ti je beskraj sam, naprosto ne postoji dalje, sve ima svoj tok i slijed, nista nije vjecno osim Boga ( u smislu egzinstecijalnog, neovisno vjerujemo li u postojanje Boga)
:heart:
e sad..ta zaljubljenost i ljubav prolaze i produ a sex je biologija...muskarac proizvodi mnogo sperme, zasto je ne strcati po mnogim zenama, uzitka radi...obostranog uzitka, uzitak uvijek mora biti obostran, ako nije nema ga, znao sam zajahati i prostitutku, ali nije mi to bas uzitak, uzitak mi je zena s kojom skupa uzivam :)
da

Tema predviđena za razgovor u vezi sa heteroseksualnim odnosima. 🙂

Bilo bi zanimljivo pročitati šta muškarci misle o ženskoj seksualnosti, kako se žene pale, šta vole u seksu generalno, koliko im seksualnost zavisi od partnera, koliko im je uslovljena emocijama ili nečim drugim, koliko su vizuelne, kada im strast nestaje itd

A i žene da opišu mušku seksualnost, čime je uslovljena, kada imaju dobar sex, šta znači što se pale npr i na druge žene, kada daju sve od sebe u sexu, itd. Da vidimo koliko se razumemo.

Dodatak, ako na ovo nemate neke odgovore, onda šta znači intimnost za muškarce i za žene i koliko utiče na sex? Ima li razlika?
nekako se slabo ja razumem u krevetni mentalitet žena...neam iskustva nešto...a nisam ni razmišljao na tu temu

ako je u toj prilici i ako joj se dopadas jasno da , pa pogledajmalo kako se raskalaseno ponasaju kad napuste svoju sredinu, odu na litovanje npr..
da muskarci radaju bilo bi milion puta vise silovanja :)
Ima toga da se raskalasno ponašaju... Ti to znaš jer si s mora...

A to isto kod mojih dolje u cg.
Crnogorci čekaju ljeto da trpaju gošće, pogotovo koje dodju same, razveden sa detetom ili bez, tj bez partnera.. A one su tad ko puštene sa lanca... More palma talasi i kita....

Znam te pusko dok si pištolj bila!

Ps

A sa druge strane tako i crnogorke koje odu da studiraju u srbiju... Ko puštene s lanca. Iz 13 vijeka (dje im dišu za vrat braća, roditelji) dodju u 21vi preko noći... Imao sam prilike vidjeti to ludilo

Ima toga da se raskalasno ponašaju... Ti to znaš jer si s mora...

A to isto kod mojih dolje u cg.
Crnogorci čekaju ljeto da trpaju gošće, pogotovo koje dodju same, razveden sa detetom ili bez, tj bez partnera.. A one su tad ko puštene sa lanca... More palma talasi i kita....

Znam te pusko dok si pištolj bila!

Ps

A sa druge strane tako i crnogorke koje odu da studiraju u srbiju... Ko puštene s lanca. Iz 13 vijeka (dje im dišu za vrat braća, roditelji) dodju u 21vi preko noći... Imao sam prilike vidjeti to ludilo
znaci da je to normalno, zakon je suti i j... :) cemu moraliziranje i tabui o sexu i u sexu

znaci da je to normalno, zakon je suti i j... :) cemu moraliziranje i tabui o sexu i u sexu
Ja sam jednom sa 27 28 god sa jednim svojim djeticem bio u nekoj kucerdi, vili, neki party... Tu nam domaćin, njegov dobar prijatelj kaže ima neke dvije gore opasno se ebu... U sobi njih nekoliko sa njih dvije... Obe crnogorke. Da da....
Kad jedna, mladja sestra od najboljeg prijatelja mog brata iz cg....

Tad sam shvatio, kolko je taj 13 vjek shvatanja u cg, poguban... Ko puštene s lanca...

Šta da se radi, žene se žele zabavljati. Ne možete ih kriviti, osim ako ste ružni i bez igre, onda su vam svi krivi😔
Ali da, da sad te raskalašene ciljaju u kasnim godinama 35+, zalazak karijere, neke stabilne, pouzdane, obzirne, je u najmanju ruku malo licemjerno. Budite dosljedne do kraja😎 party on, dude🤟🤙

Šta da se radi, žene se žele zabavljati. Ne možete ih kriviti, osim ako ste ružni i bez igre, onda su vam svi krivi😔
Ali da, da sad te raskalašene ciljaju u kasnim godinama 35+, zalazak karijere, neke stabilne, pouzdane, obzirne, je u najmanju ruku malo licemjerno. Budite dosljedne do kraja😎 party on, dude🤟🤙

Ne samo sto je licemjerno ,nego je i bijedno ako i ti obzirni,pouzdani dozvole sebi da ozene takve zene to samo dokazuje da ne cijene sebe i da nemaju dostojanstvo, biti sam jeste tesko al nije bijedno biti sam a ni sramota

Ne samo sto je licemjerno ,nego je i bijedno ako i ti obzirni,pouzdani dozvole sebi da ozene takve zene to samo dokazuje da ne cijene sebe i da nemaju dostojanstvo, biti sam jeste tesko al nije bijedno biti sam a ni sramota
Bez žene ne valja. Bar meni. Mislim ono ok, živiš ko samac, ali zapravo ne mogu bez deteta. Dete mi je nešto ono naj u životu, da me neko
zove tata i da me bezuslovno voli Č:P

Bez žene ne valja. Bar meni. Mislim ono ok, živiš ko samac, ali zapravo ne mogu bez deteta. Dete mi je nešto ono naj u životu, da me neko
zove tata i da me bezuslovno voli Č:P

Nije,jer ni takav brak nece biti dobar, niti cete takva zena postovati bices za nju kukavica i slabic al ti to nikada nece reci.Zadnja si rupa na svirali nakon sto je bila prije tebe sa muskarcima koji su zesci i opakiji od tebe i nakon sto su je godinama zadovoljavali dok je bila u najboljim godinama onda posle 35 e godine oce da se smiri i nadje npr tebe kad vise nema sta ajde mozes i ti proci.A ne samo sto te ne postuje,nego sve te muskarce iz mladosti postuje vise nego tebe.

Tebi ce da naredjuje u braku i da ti vice ,i da ti se mijesa u sve jer te ne gleda kao muskarca nego papucara ,zato joj takav tip muskarca treba za brak da se smiri i stvari drzi pod kontrolom

Takvoj zenu treba samo sut kartu da das,i kazes nisam nicija rezerva i zadnji voz,nece te voljeti zbog toga al cete cijeniti kao muskarca

Nije,jer ni takav brak nece biti dobar, niti cete takva zena postovati bices za nju kukavica i slabic al ti to nikada nece reci.Zadnja si rupa na svirali nakon sto je bila prije tebe sa muskarcima koji su zesci i opakiji od tebe i nakon sto su je godinama zadovoljavali dok je bila u najboljim godinama onda posle 35 e godine oce da se smiri i nadje npr tebe kad vise nema sta ajde mozes i ti proci.A ne samo sto te ne postuje,nego sve te muskarce iz mladosti postuje vise nego tebe.

Tebi ce da naredjuje u braku i da ti vice ,i da ti se mijesa u sve jer te ne gleda kao muskarca nego papucara ,zato joj takav tip muskarca treba za brak da se smiri i stvari drzi pod kontrolom
To isto možeš reći i za mene. Mi smo se uzeli u zrelim godinama. Nešto ne vidim da se druži sa bivšima, samo mi je pokazivala slike...
Da sam zadnja rupa na svirali, ne bi bila sa mnom nego sa drugim. Mada mislim da sam joj ja najopakiji kojeg je imala Č:P

To isto možeš reći i za mene. Mi smo se uzeli u zrelim godinama. Nešto ne vidim da se druži sa bivšima, samo mi je pokazivala slike...
Da sam zadnja rupa na svirali, ne bi bila sa mnom nego sa drugim. Mada mislim da sam joj ja najopakiji kojeg je imala Č:P

To odma treba da joj kazes,ako zeli sa budete zajedno i dalje da imas uslov,a to je da ona nema sta da se druzi sa drugim muskarcima ,a ako to radi napusti je, moze da se ljuti koliko hoce.Ne nasjedaj na glupu pricu o musko zenskom prijateljstvu,ne kazem da svaki muskarac treba da razmislja kao ja

Polazim od sebe ja licno sjutra u braku ne bi zeni nikada dozvolio da ima muske prijatelje,ako hoce da ih ima najurio bi je iz kuce,ok njen izbor al bi odma se razisao i cao

Zena moze samo da se druzi sa zenama,ako je ozbiljna zena koju ce neko da cijeni

To odma treba da joj kazes,ako zeli sa budete zajedno i dalje da imas uslov,a to je da ona nema sta da se druzi sa drugim muskarcima ,a ako to radi napusti je, moze da se ljuti koliko hoce.Ne nasjedaj na glupu pricu o musko zenskom prijateljstvu

Polazim od sebe ja licno sjutra u braku ne bi zeni nikada dozvolio da ima muske prijatelje,ako hoce da ih ima najurio bi je iz kuce
Čuj, ne druži se sa slobodnim muškarcima, rekoh, a i da se druži, što bih joj branio? Rekla bi mi hoću da se kresnem
sa ovim, baš mi se sviđa, i ne bih imao problema sa time Č:p
17 godina funkcionišemo, i ne vidim sad tu neki problem Č:P

Back