Да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена?

Postoji i jedna fiziologija kojha stoji iza toga. Naime, osećaj da neko penetrira u tebe, tj mene, kako god, je mnogo intimniji nego da neko samo stavi negde. Osećaj da neko leži preko, ulazi u mene, osećaj u samoj utrobi, je potpuno drugačiji..
Zatim, psihološki gledano, žena oseća da se predala, a on oseća da je nešto uzeo.. sad će neko reći da uprošćavam, ali neka bude, ne znam bolje.
Sigurno ima još..

Sigurno ima i obrnutih situacija. Sve zavisi od toga kome je bilo lepše u tom odnosu, ko je imao veće zadovoljstvo.

zaljube se, ali se onda on "odljubi"

tema je o razlikama. pa pokušavam da opišem neke.

Ženama mnogo više znači krevet, da se tako izrazim. Zaljube se češće posle toga nego što se oni "zaljube"
Hm, nije pravilo. Šta sa slučajevima kada se muškarci posle kreveta zaljube kao tetrebi?

Hm, nije pravilo. Šta sa slučajevima kada se muškarci posle kreveta zaljube kao tetrebi?

Meni se to nije desilo, valjda nisam fatalna.

Hoće još, ali ja tu zainsteresovanost ne tumačim kao zaljubljenost. Mislim, pričam o onima koje znam, vrv se razlikuju od onih koje upoznaju druge žene. Svaka od nas ima neke tipove koje privuče.

Pa da... ima onaj film Moja Afrika sa Meril Strip i Robertom Redfordom... u kojem ona stalno pokušava da ima dom, da ima nekog "svog", a on stalno pokušava da bude slobodan. Čest motiv.
Naravno, ima i obrnutih slučajeva. Ali slušam moje prijateljice, čak i ako imaju avanture sa nekim, a same su zauzete, one žele da on bude "njihov". To manje čujem od muških. Oni više mogu da budu zaljubljeni bez tog osećaja pripadništva. Tj rade to da bi ugodili.

Da, na ovo sam i ja mislila.

Penetracija je samo seks i dalje, bude lepo ili ne bude, nema potrebe da to bude razlog zaljubljivanja.

Ja se uglavnom zaljubljujem poslle seksa. Evo mislim, nikad se zapravo nisam zaljubila pre. Ali to ne znači posle svakog. Zapravo, to je retko.. ali uvek posle. Taj osećaj intime i telesni doživljaj je jak kod mene, zatim hormoni.. I onda neko za kojeg sam bila srednje zainteresovana odmah postane najbitniji muškarac ako sam imala jak doživljaj i veliko zadovoljstvo.

Ja se uglavnom zaljubljujem poslle seksa. Evo mislim, nikad se zapravo nisam zaljubila pre. Ali to ne znači posle svakog. Zapravo, to je retko.. ali uvek posle. Taj osećaj intime i telesni doživljaj je jak kod mene, zatim hormoni.. I onda neko za kojeg sam bila srednje zainteresovana odmah postane najbitniji muškarac ako sam imala jak doživljaj i veliko zadovoljstvo.
A jel se zaljubis zato sto si svrsila, zato sto nisi svrsila ali je dobro tamburao ili zato sto si mu dala p? Sta je dominantan razlog?

A jel se zaljubis zato sto si svrsila, zato sto nisi svrsila ali je dobro tamburao ili zato sto si mu dala p? Sta je dominantan razlog?

Dominantan razlog je osećaj koji sam imala tokom tog sexa i posle njega.. Osećaj kao da sam kod kuće, da se osećam lepo, da sam svoja, da mi odgovara njegova koža, miris, da smo se lepo gledali, da priča malo a smisleno, da umemo neverbalno da komuniciramo (to mi je jako važna stavka, ne volim mušk koji mnogo pričaju), da je dovoljno dominantan za mene, da može da me "ukroti". To se sve oseti tokom sexa, to odgovaranje, nebitno da li sam prvi put svršila ili ne, ali sam osećala veliko zadovoljstvo kompletnim ugođajem. To se naravno retko dešava. Sada sam već naučila posle nekog vremena da uopšte i ne idem sa nekim da spavam sa kim osetim da neće biti tako. Ali se dešavalo obrnuto, da mislim da će biti, a kadaa počne intima osetim da to uopšte nije to, telo mi odbija tu osobu od mene , sve mi smeta od mirisa do toga šta kaže, kako, i onda se posle sexa udaljim.. Bila sam možda zainteresovana, ali posle ne. To je dakle za mene lakmus papir.

dobro, ja sam inače životinja neka. Kod mene su ta čula bitna. Intelekt stop.

Dominantan razlog je osećaj koji sam imala tokom tog sexa i posle njega.. Osećaj kao da sam kod kuće, da se osećam lepo, da sam svoja, da mi odgovara njegova koža, miris, da smo se lepo gledali, da priča malo a smisleno, da umemo neverbalno da komuniciramo (to mi je jako važna stavka, ne volim mušk koji mnogo pričaju), da je dovoljno dominantan za mene, da može da me "ukroti". To se sve oseti tokom sexa, to odgovaranje, nebitno da li sam prvi put svršila ili ne, ali sam osećala veliko zadovoljstvo kompletnim ugođajem. To se naravno retko dešava. Sada sam već naučila posle nekog vremena da uopšte i ne idem sa nekim da spavam sa kim osetim da neće biti tako. Ali se dešavalo obrnuto, da mislim da će biti, a kadaa počne intima osetim da to uopšte nije to, telo mi odbija tu osobu od mene , sve mi smeta od mirisa do toga šta kaže, kako, i onda se posle sexa udaljim.. Bila sam možda zainteresovana, ali posle ne. To je dakle za mene lakmus papir.

Sve ovo što si opisala nije ispod nego iznad intelekta

razumem te draga moja potpuno sto vise sexsa sa takvim to bolje ❤️
a eto ti si taka i ja sa takav a jos nismo imali sekaa
realno ja sam iz subotice a ti iz belog grada ja mislim da ako ti to nes d ato nece ni biti, a valaj sam siguran da mogu da te kako ti kazes "ukrotim" :)
jezsi ti sigurno lavica u horoskopu?
ja lav isto!
to nam zajednixko!
avos ti dakle onda dolaziti u suboticu ili ja moram tamo?
izvini sto pisem na javnom mestu.
ali mislim d a si prelepa! ❤️

Kako ?

Nisam muško, ali moj utisak jeste da to što je on jako zainteresovan uopšte ne znači da je zaljubljen. Svidela mu se riba i želi da je osvoji. U tu svrhu deluje zainteresovano, javlja se tu i tamo, neko češće neko ne, ali ta omađijanost nekom ribom uopšte nije zaljubljenost. Želja da se osvoji, želja da se bude uspešan lovac, želja da se osvoji u krevetu, želja da se bolje upozna, ako je lepa da se gleda.. ta zainteresovanost nekad traje do prvog seksa, nekad dok ne ukapira da mu se više ne sviđa, kod nekih kada vidi da može da prođe pa se ipak razmislio i zaključio da možda ipak ne, ili je iskrsnula druga bolja prilika, možda neka riba koju je pre želeo i sad je odjednom available, ili ko zna koja..

Možda je hteo kombinaciju ali je posle skapirao da devojka nije takva.

Možda je hteo ozbiljnu vezu a skapirao da devojka samo priča o provodu i šopingu (klaberka/pozerka/sponzoruša).

Možda je hteo da bude baja pa skapirao da je devojka i pametnija i uspešnija od njega.

Možda je hteo samo da flertuje, da se ponovo oseti "slobodnim" a recimo nije.

Dakle može da bude hebeno bilo f*cking šta.

Što bi uopšte razmišljale? Koga briga. Nije zainteresovan i to je to, idete dalje. Sve isto važi i u obrnutom slučaju.

Možda je hteo kombinaciju ali je posle skapirao da devojka nije takva.

Možda je hteo ozbiljnu vezu a skapirao da devojka samo priča o provodu i šopingu (klaberka/pozerka/sponzoruša).

Možda je hteo da bude baja pa skapirao da je devojka i pametnija i uspešnija od njega.

Možda je hteo samo da flertuje, da se ponovo oseti "slobodnim" a recimo nije.

Dakle može da bude hebeno bilo f*cking šta.

Što bi uopšte razmišljale? Koga briga. Nije zainteresovan i to je to, idete dalje. Sve isto važi i u obrnutom slučaju.

da. to je sve to. Ali je problem kada žene zainteresovanost dožive kao da je on zaljubljen.

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
Meni bi prevod takvog ponašanja bilo samo: "Ma, ne zanimaš me uopšte i ne trebaš mi u životu."
Jeste bezveze, ali ne bih uvažila nikakva predomišljanja kasnije. Prošao brzi voz, i sad ćao.
I sama sam to radila nekim interesentima kao klinka. Popričam, isprati me par puta kući, čujem stavove i očekivanja... a meni se to nigde ne uklapa.
Neću sa takvima ništa da imam, i prekidam kontakt. Ma, neću da se družim ni uz kakav kraj.
Radili su i meni to. Vidi čovek da nisam njegov kroj, i od sutra ni pozdrav na ulici.
Molim lepo!

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
Muškarac je po prirodi volina koja samo gleda kako da naguzi neku kravu, a na ženi je da ne bude krava i da od vola napravi čoveka :mrgreen::flert:

Back