Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Dobio sam tamo ban nakon prvog upisa, naravno ne prije nego se drvlje i kamenje osulo na mene.
Pisao sam o tome kako sam upoznao staru curu koja ima problem s alkoholom, ali je seks bio dobar i započeli smo vezu.
Nakon nekog vremena sam privremeno ostao bez posla i odselio njoj, a ona u stanu držala džukeletinu.
Jednom prilikom je mazila džukelu i nije oprala ruke, taman sam zinuo da nešto kažem, ali me zgrabila za kitu i strpala je u usta. Tu sam odvagnuo pro & con pa zaključio da je pametnije ništa ne govoriti.
Međutim, idući put je opet dirala džukeletinu bez da je oprala ruke i mijesila kiflice, tu je došlo do gadne svađe i teških riječi.
Uvodni završavam tako da pišem kako je ona na poslu, dok ja u njenom stanu besposlen ležim na kauču i raumišljam kako se riješiti džukeletine.

Znači...

Kao da su čekale, napete kao puške... u roku od minute, valjda pet upisa prepunih bijesa, govora mržnje, kletvi... i onda odmah trajni ban i brisanje.

priča jedna da kad šeta sa momkom pizdi jer ima običaj da odmerava druge ribe,
a ona to ne radi, ne gleda druge frajere, nego samo ako je baš ono, kako reče - mega giga tip frajer, pa mora da pogleda

šou

Jednom prilikom je mazila džukelu i nije oprala ruke, taman sam zinuo da nešto kažem, ali me zgrabila za kitu i strpala je u usta. Tu sam odvagnuo pro & con pa zaključio da je pametnije ništa ne govoriti.
Međutim, idući put je opet dirala džukeletinu bez da je oprala ruke i mijesila kiflice, tu je došlo do gadne svađe i teških riječi.
Uh koji horor
To neka ko ona iz leskovac sto bila sa stricem pa posle sa njegovim bratancem.

priča jedna da kad šeta sa momkom pizdi jer ima običaj da odmerava druge ribe,
a ona to ne radi, ne gleda druge frajere, nego samo ako je baš ono, kako reče - mega giga tip frajer, pa mora da pogleda

šou
Ali što je ekstremniii forum, lakše se upecaju.

:mrgreen:

Prije jedno 15 godina, dok sam još pisao na FHR otvorio temu o raskidu s curom (oboje plavooki, plavokosi rasisti koji paze na rasnu higijenu) zbog toga što smo za zaruke odlučili usporediti svoje 23 & Me testove, pa je nastao krš i lom zbog toga što je imala židovske haplogrupe.

Iskulirali me totalno, trolež se uopće nije primila.

Ali što je ekstremniii forum, lakše se upecaju.

Prije jedno 15 godina, dok sam još pisao na FHR otvorio temu o raskidu s curom (oboje plavooki, plavokosi rasisti koji paze na rasnu higijenu) zbog toga što smo za zaruke odlučili usporediti svoje 23 & Me testove, pa je nastao krš i lom zbog toga što je imala židovske haplogrupe.

Iskulirali me totalno, trolež se uopće nije primila.
a bre pa ti si ga baš mnogo zakomplikovao, gde će to da razumeju, zato se i nisu primili
trebao si to više po babski i da viš šta je vriska

prvo odmeriš kakvi su im kapaciteti

Poslednja izmena:
Ma nije, već su forumašice na FHR ljis-u dosta opuštene.

nisam tamo nikad pisao i ne mnogo čitao, mislio sam za onaj forum što sam pomenuo malopre
inače bio sam na nekoliko drugih hrvatskih foruma i imam pozitivne utiske...bilo je nekako drugačije vreme,
ne toliko netrpeljivosti kao danas

to su uglavnom forumi bili manjeg formata, sa članovima koji su bili (kako vi kažete) - ekipa

Ne vredjamo nikog.
Jesi bila nekad u muškom kruzoku i slušala razgovore?
Svašta se priča ali jedna od glavnih meta su zene.to kao ventil neki za ispuštanje jer pred vama ne smemo da zucnemo.;)
I opet mizogonija:roll:
Hoćete da znate šta i zašto pričamo o vama a kada zucnemo odma tiganj u glavu.
Surove ste baš...
Ako se pdf zove Muškarci to je i dalje javni prostor koji čitaju i žene a ne mizoginačka jazbina.

Sve i da ne čitaju žene, čitaju muškarci koji nisu mizogini i kojima je uvredljivo da im omalovažavaju sestre, majke, žene, ćerke.

A socijalno, emotivno i kognitivno inteligentni muškarci čak ni u svom kružoku ne pričaju ovakve gluposti.

Ali kao što rekoh, nisam za to da se tema zaključa, bilo bi licemerno s obzirom šta se sve dopustilo. Ovo je oličenje, slika i prilika. Treba da stoji

~~~

Pa da rezimiramo šta je srž ove teme, kakvo je to blago ovog pdf-a koje između svega treba čuvati

Žena rodi sina, odgaji ga s ljubavlju, najbolje što ume, pritom žrtvuje obrazovanje, posao, hobije, svoje užitake...i posveti se porodici
Da bi odgojeni, siti i napiti sin posle xy godina na nekom forumu ogovarao tu istu majku kako ne ume da priča ni o čemu pametnom

Ako se pdf zove Muškarci to je i dalje javni prostor koji čitaju i žene a ne mizoginačka jazbina.

Sve i da ne čitaju žene, čitaju muškarci koji nisu mizogini i kojima je uvredljivo da im omalovažavaju sestre, majke, žene, ćerke.

A socijalno, emotivno i kognitivno inteligentni muškarci čak ni u svom kružoku ne pričaju ovakve gluposti.

Ali kao što rekoh, nisam za to da se tema zaključa, bilo bi licemerno s obzirom šta se sve dopustilo. Ovo je oličenje, slika i prilika. Treba da stoji

~~~

Pa da rezimiramo šta je srž ove teme, kakvo je to blago ovog pdf-a koje između svega treba čuvati

Žena rodi sina, odgaji ga s ljubavlju, najbolje što ume, pritom žrtvuje obrazovanje, posao, hobije, svoje užitake...i posveti se porodici
Da bi odgojeni, siti i napiti sin posle xy godina na nekom forumu ogovarao tu istu majku kako ne ume da priča ni o čemu pametnom
Ma daj bre ne preteruj.zezamo se i uopšteno tralala konkretno na ovoj temi pričamo ovakve teme su ovde retkost cak i na ovom pdf.
Malo vas odgovaramo iza leđa posto u oci ne smemo:sad2:
Ne želim da branim nikog pa ni sebe ali ovo je sala.

Ne dozvoljavam. Ali nešto može da promakne te je uvek najbolje prijaviti vređanje.
Dozvoljavaš.
I to je slika i prilika moderacije.
Niko neće da se ponižava i prijavljuje nešto što vi odlično vidite. Niti je glup da veruje u to da vam promakne. Posebno što smo se lično uverili koliko ne promiče ništa

Ali to nema veze sa mnom, niti s forumašima. Ne govori o nama, nego o vama

Vidiš, banovali ste postavljača teme. Ali čovek nijednu forumašicu nije dierktno uvredio, pa zašto su ga onda banovali?
Zbog uvredljive teme- zašto onda nisu obrisali ili zaključali temu, a forumaša upozorili.

Ne, oni su napravili apsurd godine: banovali forumaša zbog teme- a temu ostavili. Da bi zadovoljili ljutnju forumašica i pokazali da nešto rade- žrtvovali su postavljača.

To vređa zdrav razum, a na forumu još uvek ima par ljudi koji imaju zdrav razum i kojima ne može da se proda priča o pravilniku, nisam ja kriv supermoderator je, prijavi ovom, nisam ja odgovoran, blabla

Ne, ti si deo tog tima. Na tvom pdf-u se desio ovo apsurdno nepošteno banovanje korisnika. Između svega ostalog

Poslednja izmena:
Screenshot_20250921_131614_Google.jpg

Mene smaraju muške priče. Nemaju pojma o matematici, fizici, psihologiji, logici da ne pričam...misle ako su poslušali na Jućubu Pitersona, pogledali GoT, Dva i po muškarca, problejali na Discordu, čitucnuli nešto tu i tamo, tačnije dobili informacije- da su mnogo pametni. Ja takve zovem pametnjakovići.

BTW, hortikulturom se u civilizovanom svetu bave obrazovani ljudi, samo neukim građančićima je to dOsAdNo

Vidim ja da je tebe mama mnogo razmazila, zato je i ne poštuješ a otud i žene omalovažavaš.

Dok svoju površnu informisanost iz bazu raznih nabacanih podataka precenjuješ i postavljaš na nivo znanja
Више је ту реч о другачијим интересовањима. Ја на пример нисам знао ко је певачица Миа Борисављевић или Иван Босиљчић и за моју другарицу сам ја необразован када је реч о домаћој естради док моја другарица не зна шта је Мосад и из које државе је и зашто тамани муџахедине.

Ovo je istina ⬇️
Dozvoljavaš.
I to je slika i prilika moderacije.
Niko neće da se ponižava i prijavljuje nešto što vi odlično vidite. Niti je glup da veruje u to da vam promakne. Posebno što smo se lično uverili koliko ne promiče ništa

Ali to nema veze sa mnom, niti s forumašima. Ne govori o nama, nego o vama

Vidiš, banovali ste postavljača teme. Ali čovek nijednu forumašicu nije dierktno uvredio, pa zašto su ga onda banovali?
Zbog uvredljive teme- zašto onda nisu obrisali ili zaključali temu, a forumaša upozorili.

Ne, oni su napravili apsurd godine: banovali forumaša zbog teme- a temu ostavili. Da bi zadovoljili ljutnju forumašica i pokazali da nešto rade- žrtvovali su postavljača.

To vređa zdrav razum, a na forumu još uvek ima par ljudi koji imaju zdrav razum i kojima ne može da se proda priča o pravilniku, nisam ja kriv supermoderator je, prijavi ovom, nisam ja odgovoran, blabla

Ne, ti si deo tog tima. Na tvom pdf-u se desio ovo apsurdno nepošteno banovanje korisnika. Između svega ostalog
A ovo je ruganje istine i ćutanje i odobravanje nasilništva ⬇️
Nemaj da praviš pretpostavke nego koristi protokol kako treba. U ovom slučaju koristi sistem prijave.

Ali kao što rekoh- to je odraz, slika i prilika forumaša-moderatora i moderacije.

Dakle nije to usluga koji vi mislite da činite forumašu tako što ćete da obrišete neku uvredu upućenu njemu, pa sad on treba da vas "juri", pritiska, tužaka da mu "učinite".

Ne, dopuštanje uvreda je odraz vaše kulture, pristrasnosti, neprofesionalizma.

Shvataš

Ovo je istina ⬇️

A ovo je ruganje istine i ćutanje i odobravanje nasilništva ⬇️

Ali kao što rekoh- to je odraz, slika i prilika forumaša-moderatora i moderacije.

Dakle nije to usluga koji vi mislite da činite forumašu tako što ćete da obrišete neku uvredu upućenu njemu, pa sad on treba da vas "juri", pritiska, tužaka da mu "učinite".

Ne, dopuštanje uvreda je odraz vaše kulture, pristrasnosti, neprofesionalizma.

Shvataš
Пише да си ме цитирала, али нема мог текста овде код тебе.

Back