Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Zbog testosterona veliki "poznavaoče" hemije. Sve je to priroda. Guglaj o tome šta taj hormon izaziva u telu muškarca. Znam da ga tebi fali zato i jesi tako ženskast.
Testosteron će te ubiti, ili će te neko ubiti zbog njega. Ja se bavim muškim poslom, vozim kamion, istovaram, društveno korisno, volim da ***** žene a ne da se bijem sa nekim u 21. - om veku, pa za to postoji oružje ali samo ako sam ugrožen u samoodbrani. Inače imam 111 kg mišića i vozim bajs 50 km dnevno već 30 godina. Prešao 150 hiljada kilometara. Ja sam pravi muškarac, jak, pametan, lep, alfa mužjak, ali ću biti nežan prema ženi kao zver prema lepotici. A ti k'o neka baba sera sediš sa ženama na poslu. Užas. Kilav, bolestan, nejak, glup. Verovatno imaš i sisice, i repić i bradicu.
Adrenalin nije zdrav.
Ali bez obzira na kamion sa krompirom imam kvantni um i genije sam. :)
Prvi do Boga i glasnik prirode.

Pa vidi. Radim ja i sa par muških kolega starijih tamo. Pa retko pričaju o unucima iako ih imaju. Njima su teme baš kao i meni: sport, seks, politika, istorija, dobra hrana itd.
A dobra hrana ako se zakolje nevina životinja da bi ti uživao u mesu? Da neko pati i bude nesrećan da bi ti bio srećan? Bruko i sramoto ljudskog roda.
Ceo život ti je id, odnosno nagon, nemaš ni zdrav ego da te šiti od toga. Bukvalno si domaća životinja u ljudskom telu. Nemaš nikakvu višu svest. Boleština. Životinja bar ima empatiju.

Pa ne bas; one su prozivele te nebuloze o kojim ti sad razmisljas i odlucile da ne budu Tesla koji ce da se druzi sa golubicom i izmislja etar vec da produze svoju vrstu.
Sta moze babi da bude vaznije od unuka/e; boli je uvo za Slagalicu i Jeopardy.
Ja bi razumeo da one pričaju o unucima kada ti unuci porastu, nešto veliko postignu, budu policajci, vojnici, vatrogasci, sportisti, političari, doktori, advokati, sudije, direktori. Ja bi se isto hvalio tada na njihovom mestu. Ali hvaliti se malom decom koja još ne znaju ni gde su ni šta su je teška glupost.

Pa vidi. Radim ja i sa par muških kolega starijih tamo. Pa retko pričaju o unucima iako ih imaju. Njima su teme baš kao i meni: sport, seks, politika, istorija, dobra hrana itd.
O sportu se ne priča i ne prati nego se baviš kardio sportom. Onaj koji nije opasan i od koga se ne povređuje. Seks se isto upražnjava, a ne da se priča.
Politika i istorija su bolesne teme.
'oćeš poneti neku državu u grob?
Da li će planeta postojati bez država? Retardinjo.

Ja bi razumeo da one pričaju o unucima kada ti unuci porastu, nešto veliko postignu, budu policajci, vojnici, vatrogasci, sportisti, političari, doktori, advokati, sudije, direktori. Ja bi se isto hvalio tada na njihovom mestu. Ali hvaliti se malom decom koja još ne znaju ni gde su ni šta su je teška glupost.
Šta je to veliko osim vatrogasaca i doktora? Čime da se hvale sa tim ostalim zanimanjima?

Ne, jer tvoj deda ne vidi kompleksnost čitave igre, kao što i kulinarstvo, moda i 'ženske' stvari imaju različite nivoe kompleknosti u zavisnosti da li se njima bavi baba Milojka ili Koko Šanel.

Npr. ti uzmeš kamen i baciš ga Njutnu na glavu, on od tog događaja formuliše čitavu teoriju, a ti i dalje ostaješ donji prosek.
Al si ga ti zakomplikovao. Prava si žena.

Testosteron će te ubiti, ili će te neko ubiti zbog njega. Ja se bavim muškim poslom, vozim kamion, istovaram, društveno korisno, volim da ***** žene a ne da se bijem sa nekim u 21. - om veku, pa za to postoji oružje ali samo ako sam ugrožen u samoodbrani. Inače imam 111 kg mišića i vozim bajs 50 km dnevno već 30 godina. Prešao 150 hiljada kilometara. Ja sam pravi muškarac, jak, pametan, lep, alfa mužjak, ali ću biti nežan prema ženi kao zver prema lepotici. A ti k'o neka baba sera sediš sa ženama na poslu. Užas. Kilav, bolestan, nejak, glup. Verovatno imaš i sisice, i repić i bradicu.
Adrenalin nije zdrav.
Lepa bajka.

Adrenalin nije zdrav.
Da da baš se 111 kg mišića i jakost dobivaju tako što voziš bicikl, ne jedeš meso, i imaš manjak testosterona. Kako da ne. Samo u tvojim snovima. Vidi se da ne znaš osnove biologije, hemije, fizike. Nula bodova.

Hoćemo i lava optužiti jer jede meso? Jel i on ološ zbog toga?
On mora je je mesožder, a ti si svaštojed i imaš duga creva, nisu za meso, trune i ubija te, i imaš razum i svest i možeš da biraš. Proteina ima gde hoćeš. U biljkama: pasulj, soja, itd...imaš u mleku(kazein - kompletan protein), jajima(superhrana), ne moraš da ubijaš životinje radi egoizma, zbog ukusa...to je bolesno.

Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.
Ne smara me.volim da osluskujem sta razmisljaju i sta pricaju.onda da to iskoristim.
Mada su zene opasnije.vecina muskaraca odmah pocne da se hvali.one ponekad.
gledao na mrezama neku zajebanciju kako zezaju muzeve.sipaju zejtin u auto (ne stvarno ali pokazu flasu i otvorenu haubu i motor)posto pise da se ulje sipa u motor.ovi fras kada to vide ali niko ne dize previse glas:hahaha:
Ili kao uzmu burgiju i srafilicu da nesto rade po kuci ovi odmah trce da vide sta to rade.
Zezaju se i teraju sprdnju i one sa nama:(

Poslednja izmena:

Back