andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 8.648
a neko voli i da je potcinjenZatim, žene više osećaju pripadništvo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a neko voli i da je potcinjenZatim, žene više osećaju pripadništvo.
Zavisi od perspektive, ali na nekom simboličkom nivou, zar nije muškarac taj koji daje, a žena ta koja uzima, prima?Postoji i jedna fiziologija kojha stoji iza toga. Naime, osećaj da neko penetrira u tebe, tj mene, kako god, je mnogo intimniji nego da neko samo stavi negde. Osećaj da neko leži preko, ulazi u mene, osećaj u samoj utrobi, je potpuno drugačiji..
Zatim, psihološki gledano, žena oseća da se predala, a on oseća da je nešto uzeo.. sad će neko reći da uprošćavam, ali neka bude, ne znam bolje.
Sigurno ima još..
Sigurno ima i obrnutih situacija. Sve zavisi od toga kome je bilo lepše u tom odnosu, ko je imao veće zadovoljstvo.
svaka luda ima svoje zadovoljstvoA neko voli te submisivne...
svaka luda ima svoje zadovoljstvo
Zena moze da zatrudni sa debilom koji nije tako izledao u pocetku ili se uspesno pretvarao; zato su (i treba da su) opreznije.Postoji i jedna fiziologija kojha stoji iza toga. Naime, osećaj da neko penetrira u tebe, tj mene, kako god, je mnogo intimniji nego da neko samo stavi negde. Osećaj da neko leži preko, ulazi u mene, osećaj u samoj utrobi, je potpuno drugačiji..
Zatim, psihološki gledano, žena oseća da se predala, a on oseća da je nešto uzeo.. sad će neko reći da uprošćavam, ali neka bude, ne znam bolje.
Sigurno ima još..
Sigurno ima i obrnutih situacija. Sve zavisi od toga kome je bilo lepše u tom odnosu, ko je imao veće zadovoljstvo.
Problem je u simpovima poput tebe, iskrenoZena moze da zatrudni sa debilom koji nije tako izledao u pocetku ili se uspesno pretvarao; zato su (i treba da su) opreznije.
Nikad nije problem u zenama, vec pizdama u muskom obliku.
Simpovima?Problem je u simpovima poput tebe, iskreno
Šta znam .. iskustvo kaže da su manje gadljivi na guranje nego žene na primanje .. I ne doživljavaju baš kao da se daju.Zavisi od perspektive, ali na nekom simboličkom nivou, zar nije muškarac taj koji daje, a žena ta koja uzima, prima?
jesi u albaniji ne znam? sto?U albaniji?
Ali i obrnuto.Muškarci se zaljubljuju u svoju predstavu žene, a žene u realnost muškarca.
Ne znam kako nežno da se prekine interesovanje?Kako koji. Ima onih zaljubljive prirode, a ima i onih koji se nikad nisu zaljubili. Čak su ovi drugi možda i više žena promenili. ( Nisu uslovljeni zaljubljivanjem, nego "ajd redom" taktikom)
"Da li se zaljubljuju drugačije od žena?" pa vrvt jer nisu nam ista intetesovanja koja nas privlače
Prc moshaZavisi od perspektive, ali na nekom simboličkom nivou, zar nije muškarac taj koji daje, a žena ta koja uzima, prima?
Nije zadovoljila jedine uslove a to je zadnjica, noge, veličinai oblik grudi te bradavice.Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?
да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
Kod mene neЖ.Гравитациона сила није осећај припадништва, већ посесивности.
Ta dva su jedno.Šta znam .. iskustvo kaže da su manje gadljivi na guranje nego žene na primanje .. I ne doživljavaju baš kao da se daju.
Slazem se.Zena moze da zatrudni sa debilom koji nije tako izledao u pocetku ili se uspesno pretvarao; zato su (i treba da su) opreznije.
Nikad nije problem u zenama, vec pizdama u muskom obliku.
Ima svega u bozijoj basti.a neko voli i da je potcinjen
TacnoUvek je dobro kada se ne realizuje nešto što nije obostrano.
Hteo je da kresne.Zašto me je tako dugo osvajao i kada me je osvojio više nije zainteresovan?
Individualno jeŽenama mnogo više znači krevet, da se tako izrazim.
Drugacije totalno , i to na vise nacina razlicito i svaki drugacije...Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?
да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?