Да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена?

Ja iskreno sam doživela pre 20 god dase zakucam u momka ili zalepim kao slep za štap(zavolela ga) kako bi naši rekli od ljubavi i tada sam bila devojčica a taj dečak je zaljubljen bio u mene ali je bio stidljiv,i kada je konačno skupio snage da budemo zajedno,bili smo ali je on uvek forsirao to da želi nešto više,na šta ja nisam pristajala ...i ostavila sam ga jer sam videla da želi samo jedno,tqd smo bili deca bilo muje bitno to dame dobije e sada pre tri godine isti taj stidljivi dečak me našao igrom slučaja,i oženio jer me tada bio izgubio,i nikad me nije prestao volit, tako da smo danas srećna porodica

Šta znam .. iskustvo kaže da su manje gadljivi na guranje nego žene na primanje .. I ne doživljavaju baš kao da se daju.
Ne znam da to može da se meri, manje ili više gadljivosti. Ne treba da bude uopšte gadno, naprotiv. Možemo mi da se igramo sa rečima i njihovim značenjem, ostalo je individualno. Neki nisu uopšte gadljivi na guranje/davanje.

Ja iskreno sam doživela pre 20 god dase zakucam u momka ili zalepim kao slep za štap(zavolela ga) kako bi naši rekli od ljubavi i tada sam bila devojčica a taj dečak je zaljubljen bio u mene ali je bio stidljiv,i kada je konačno skupio snage da budemo zajedno,bili smo ali je on uvek forsirao to da želi nešto više,na šta ja nisam pristajala ...i ostavila sam ga jer sam videla da želi samo jedno,tqd smo bili deca bilo muje bitno to dame dobije e sada pre tri godine isti taj stidljivi dečak me našao igrom slučaja,i oženio jer me tada bio izgubio,i nikad me nije prestao volit, tako da smo danas srećna porodica
mukica, što ti je pristojno muško....čeka da se žena izživi pa se udaje ko kučence...

Ima gorih neizbeznih zaeba....
Ovo je stvar ko ce koga....fer nefer, to ionako nema u zivotu pa nije neka frkica..

Ali ima druga stvar....
Kad zensko iz inata kaznjava musko tako sto obraca paznju, ili se seksa sa drugim muskarcem...
Tu posto zena bira partnera od ponudjenih , a muskarac osvaja, nista drugo ne preostaje muskarcu nego da bude vrlo praktican, tj na najmanji signal da pokusava da ga kazni, odmah prelazi u mod super, sad me kaznjavaj tako sto teras sebe na ono sto zelis i hoces...., a ja da odmorim sa malo pametnijom...

Toliko ima tih slucajeva opominjanja preko kaznjavanja muskog partnera i pali samo kod papaka...ali dobro , isplati se biti papak ako ti psihologija i karakter omogucavaju...
Ja sam vidjao i one sto mogu da gledaju i cak i lizu svoju partnerku kad je drugi posteno izatrese....Nisam ucestvovao u tim bestijalitima, ali imao sam ponude takve prirode..

1724843319466.png

Ima i nekih slicnosti , recimo ovaj decko momak Alex, njega je bar 20 puta pretukla ova na slici , ima 30 i nesto preloma, cesto ga je polivala vrelom vodom...kaznjavala ga za svaku nuslisenu zelju ....i na kraju su slucaj prijavile komsije jer se nije moglo vise, ne zbog buke, niti jauka, cutao je mulac, nego su ga vidjali u sve gorem stanju pa su se uplasili da ce da umre...

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?

Поб’о је заставицу и иде даље.

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
Prdnuo pred njom pa mislio da je cula i osramotio se i otputovao preko sedam gora i sedam mora....

Back