- Poruka
- 32.831
jer si previse dostupna i predvidiva
Što se mene tiče, ja ne volim osvajanja. U tom smislu da, nisam kraljica na tronu. Ili jednostavno i da odgovaramo jedan drugome ili ništa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer si previse dostupna i predvidiva
Žena koja oće da ima pored sebe čoveka a ne volako ima vremena za to?!
Učen čovek lepo objašnjavaMuškarac je po prirodi volina koja samo gleda kako da naguzi neku kravu, a na ženi je da ne bude krava i da od vola napravi čoveka
zene vole voloveŽena koja oće da ima pored sebe čoveka a ne vola
Ili može i kao u onoj romaninoj pesmi:
"Ti ipak svojoj zeni
reci da nekad kaze mi hvala
svo tvoje zlo je u meni
ja sam te njoj dobrog dala"
Bolje ako može dobiti gotov proizvod.
Treba biti "zdravo" kritičan prema svom polu.Učen čovek lepo objašnjava
Sigurna sam da ih ova tema unapređujeTreba biti "zdravo" kritičan prema svom polu.
Tako radimo na boljim medžuljudskim odnosima
volim toplo hladno i bockanjeŠto se mene tiče, ja ne volim osvajanja. U tom smislu da, nisam kraljica na tronu. Ili jednostavno i da odgovaramo jedan drugome ili ništa.
volim toplo hladno i bockanje
da. to je sve to. Ali je problem kada žene zainteresovanost dožive kao da je on zaljubljen.
Pa gde cu brate u krevet a nemam emocije nikakve to rade samo u pufuMnoge žene ne mogu u krevet ako nisu zaljubljene.
Upravo to. U tim zaljubljenostima ima puno maštanja i očekivanja. To je razlika. Ženama prorade emocije nekad i pre vremena, a muškarci za to vreme samo razmatraju prilike, nju kao priliku, ali i druge prilike. Za emocije mnogima treba džak soli pre toga.Naravno da nije.
Žene sve dožive onako kako bi htele da dožive. Pa kad ih opali realnost, nije im jasno
Ne shvataju da ako je momak otišao/nestao, to je zapravo dobro po njih.
druže vo nema jajazene vole volove
Upravo to. U tim zaljubljenostima ima puno maštanja i očekivanja. To je razlika. Ženama prorade emocije nekad i pre vremena, a muškarci za to vreme samo razmatraju prilike, nju kao priliku, ali i druge prilike. Za emocije mnogima treba džak soli pre toga.
Pa gde cu brate u krevet a nemam emocije nikakve to rade samo u pufu
Žene su prečudna bića i što dalje ode neki odnos to manje kapiram šta od mene hoće. I kad i zbog čega se zaljubljuju, sve mi je potpuno nejasno, onda govore jedno, rade drugo. Sam bog zna šta je njima u glavi.Što je najgore, kad se žena zaljubi, ona je veoma podložna manipulaciji, ponekad se začudim šta sve proguta i kakva opravdanja nalazi za neki tretman za koji se jasno vidi da nije ok. Ali ona ne vidi. I onda prođe silno vreme i patnja dok ne dođe iz dupeta u glavu. Tako da, ako je momak nestao, a mogao je da manipuliše zaljubljenošću, samo je devojci učinio uslugu. Umesto da bude srećna i zahvalna do nebesa, ona krene dodatno da se tripuje i pada u bedak umišljajući neku svoju krivicu. Stvarno su žene neka čudna bića, potpuno neshvatljivo. Ali dobro, tako same birate
Svi mi imamo tri glave.Žene su prečudna bića i što dalje ode neki odnos to manje kapiram šta od mene hoće. I kad i zbog čega se zaljubljuju, sve mi je potpuno nejasno, onda govore jedno, rade drugo. Sam bog zna šta je njima u glavi.
Drugo pitanje je potpuno nezavisno u odnosu na prvo a odgovor je DA. Muškarac da bi se zaljubio potrebna je lepota i hemija (posebni feromoni) kod žene.Žena da bi se zaljubila, neka kažu same, ali gledaju svašta-nešto, od fizičkog izgleda,visine,do buđelara.Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?
да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
mozda ga je neki njen gest odbio ili druga devojka? sta znaci veoma zainteresovan? sta je radio?Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?
Oba pola "svojataju", niko ne voli osećaj da ti druga osoba ne pripada potpuno, da joj je pažnja podeljena, nekome drugome dodeljena. Sećaš se, pisali smo o tome jesenas.Pa da... ima onaj film Moja Afrika sa Meril Strip i Robertom Redfordom... u kojem ona stalno pokušava da ima dom, da ima nekog "svog", a on stalno pokušava da bude slobodan. Čest motiv.
Naravno, ima i obrnutih slučajeva. Ali slušam moje prijateljice, čak i ako imaju avanture sa nekim, a same su zauzete, one žele da on bude "njihov". To manje čujem od muških. Oni više mogu da budu zaljubljeni bez tog osećaja pripadništva. Tj rade to da bi ugodili.
...a muškarac je tu da joj oči otvori i vidike proširi.
Да јој отвори капију...
Zatim, žene više osećaju pripadništvo.
Naravno, muskarci se zaljubljuju istinski a zene oportunisticki.Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?