Да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена?

Naravno da nije.

Žene sve dožive onako kako bi htele da dožive. Pa kad ih opali realnost, nije im jasno ;)
Upravo to. U tim zaljubljenostima ima puno maštanja i očekivanja. To je razlika. Ženama prorade emocije nekad i pre vremena, a muškarci za to vreme samo razmatraju prilike, nju kao priliku, ali i druge prilike. Za emocije mnogima treba džak soli pre toga.
Ne shvataju da ako je momak otišao/nestao, to je zapravo dobro po njih.

Uvek je dobro kada se ne realizuje nešto što nije obostrano.

Upravo to. U tim zaljubljenostima ima puno maštanja i očekivanja. To je razlika. Ženama prorade emocije nekad i pre vremena, a muškarci za to vreme samo razmatraju prilike, nju kao priliku, ali i druge prilike. Za emocije mnogima treba džak soli pre toga.

Što je najgore, kad se žena zaljubi, ona je veoma podložna manipulaciji, ponekad se začudim šta sve proguta i kakva opravdanja nalazi za neki tretman za koji se jasno vidi da nije ok. Ali ona ne vidi. I onda prođe silno vreme i patnja dok ne dođe iz dupeta u glavu. Tako da, ako je momak nestao, a mogao je da manipuliše zaljubljenošću, samo je devojci učinio uslugu. Umesto da bude srećna i zahvalna do nebesa, ona krene dodatno da se tripuje i pada u bedak umišljajući neku svoju krivicu. Stvarno su žene neka čudna bića, potpuno neshvatljivo. Ali dobro, tako same birate ;)

Što je najgore, kad se žena zaljubi, ona je veoma podložna manipulaciji, ponekad se začudim šta sve proguta i kakva opravdanja nalazi za neki tretman za koji se jasno vidi da nije ok. Ali ona ne vidi. I onda prođe silno vreme i patnja dok ne dođe iz dupeta u glavu. Tako da, ako je momak nestao, a mogao je da manipuliše zaljubljenošću, samo je devojci učinio uslugu. Umesto da bude srećna i zahvalna do nebesa, ona krene dodatno da se tripuje i pada u bedak umišljajući neku svoju krivicu. Stvarno su žene neka čudna bića, potpuno neshvatljivo. Ali dobro, tako same birate ;)
Žene su prečudna bića i što dalje ode neki odnos to manje kapiram šta od mene hoće. I kad i zbog čega se zaljubljuju, sve mi je potpuno nejasno, onda govore jedno, rade drugo. Sam bog zna šta je njima u glavi.

Žene su prečudna bića i što dalje ode neki odnos to manje kapiram šta od mene hoće. I kad i zbog čega se zaljubljuju, sve mi je potpuno nejasno, onda govore jedno, rade drugo. Sam bog zna šta je njima u glavi.
Svi mi imamo tri glave.
Kod žena su dominantne donje dve, a kod muškaraca treća i prva.

Nadam se da sam ti pomogao da shvatiš :per:

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

да ли се мушкарци заљубљују другачије од жена? и како?
Drugo pitanje je potpuno nezavisno u odnosu na prvo a odgovor je DA. Muškarac da bi se zaljubio potrebna je lepota i hemija (posebni feromoni) kod žene.Žena da bi se zaljubila, neka kažu same, ali gledaju svašta-nešto, od fizičkog izgleda,visine,do buđelara.

Što se prvog pitanja tiče, i žene mogu tako naglo da prekinu.
Razlozi su brojni.Od razočaranosti nekim gestom,postupkom,saznanjem, do da zaljubljenost nije ni postojala nego mišljenje da se može doći do snoškice,ali da je žena žešća konzerva,verski fanatik,femkasta mlada,kod koje bi put do "toga" bio predug a još čak i neizvestan, i onda ybeš to, ukazala se prilika na drugoj strani,doviđenja,a ti ćeš se yebati kad se smiluješ da daš.

Зашто мушкарац одједном игнорише жену и престане да је контактира без објашњења, иако је био веома заинтересован за њу?

mozda ga je neki njen gest odbio ili druga devojka? sta znaci veoma zainteresovan? sta je radio?😈

Pa da... ima onaj film Moja Afrika sa Meril Strip i Robertom Redfordom... u kojem ona stalno pokušava da ima dom, da ima nekog "svog", a on stalno pokušava da bude slobodan. Čest motiv.
Naravno, ima i obrnutih slučajeva. Ali slušam moje prijateljice, čak i ako imaju avanture sa nekim, a same su zauzete, one žele da on bude "njihov". To manje čujem od muških. Oni više mogu da budu zaljubljeni bez tog osećaja pripadništva. Tj rade to da bi ugodili.
Oba pola "svojataju", niko ne voli osećaj da ti druga osoba ne pripada potpuno, da joj je pažnja podeljena, nekome drugome dodeljena. Sećaš se, pisali smo o tome jesenas.

Imati nekog svog je ostvarenje životne priče, a sada da li je to i ljubavna... hm. Pitanje je.

Да јој отвори капију... :kafa:
Eric Andre Help GIF by Cool Cats

Naravno, muskarci se zaljubljuju istinski a zene oportunisticki.

Back