doktore ljubim te u acetabulum pomozi mi da resim ovaj slucaj.clavicule mi ako si ti doktor poljubicu sama sebi os zygomaticum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lakatna da, ali podlakatna ne.AdrianaA.:a izvini molim te doktorko,zar se na rame i ramenu kost ne nastavlja lakatna?
AdrianaA.:ja bih pre da pricamo o kicmi fractura vertebrae cervicalis,moj drug je imao veliki problem sa tim,zamalo da umre u saobracajnoj nesreci,pa da se posavetujem sa vama sta je najbolje da radimo s njim?imace vece posledice,to je ocigledno...

shaddow:Ebote, ja uš'o izgleda na forum Zdravlje. :shock:
AdrianaA.:hahahhahaha mene si nasao .Boga pitaj gde si ti medicinu zavrsio,verovatno nemas ni posao pa si iskompleksiran.
pazi to meni ces ti da kazes da ja nisam doktor bednice jedan.kladim se da medicinu znam bar 10 puta bolje od tebe.

AdrianaA.:...dovidjenja ljubomorni iskompleksirani kompjuterasi.
Kako to misli zatvara je? :shock:AdrianaA.:kako sam otvorila ovu zanimljivu temu,tako je i zatvaram...
o tome ko sam i sta sam reci ce vam za koji mesec vas drugar sa ovog foruma kome cu pomoci jer se dobro ophodio i bio je iskren....
dovidjenja ljubomorni iskompleksirani kompjuterasi.

Alehandra:A vama nesmeta da se druzite sa jednom jedanaestogodisnjom devojcicom?
Toliko postova a ovaj "filolog" jos uvek pise sastavljeno nesmetaAlehandra:A vama nesmeta da se druzite sa jednom jedanaestogodisnjom devojcicom?

Alehandra:A vama nesmeta da se druzite sa jednom jedanaestogodisnjom devojcicom?