Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu! Sve procitah i priznajem da sam se totalno pogubila ko je koja na A, koja je bila u Brazilu, koja je u New York- u, koja ce gde sta da specijalizira, koja je filololog...
Sta reci? Procitah gomilu gluposti i to na nepismenom srpskom jeziku.

Nemam pojma ko zavidi ovim dvema ili jednoj (i dalje sam zbunjena, ali ne mogu ponovo sve da citam), ali znam da je SPONZORISANO lice ono koje neko drugi izdrzava. OvdE su roditelji sponzori - znaci ona koja trazi frajera sa puno para, da se preorijentise na trazenje frajera kome roditelji imaju puno para ako hoce "svoj" nivo - DA JESI SPONZORUSA! Nije to nista strasno, to je super, samo trosi!

@sevilja
Dijagnoza je odlicna!

narode ja sam da mi to koljemo.....

a onda na roshtilj....

Prilozi

• computerbbqc.jpg
    computerbbqc.jpg
    39,7 KB · Pregleda: 12
Hej, ova tema se super razvila. Ja sam ko nesto ozbiljno postovala u pocetku, ali ispalo je da je" mala nevidjeno glupa".
Alehandra scre ajd' pici da se igras barbikama mani se foruma nije za tvoj uzrast
Adrijana je izmedju ostalih vec primecenih gluposti propustila da kaze ime tog fakulteta u New York-u gde je uspela da zavrsi medicinu do 23 (tamo medicina malo duze traje) i da ima prosek 9 (malo im je sistem ocenjivanja drugaciji). Ali i ovi detalji su sitni u poredjenju s ostalom gomilom sr-nja koje je nafrljala.
Nego, nesto mi je sinulo kad je spomenula Brazil i lekare
Da njeni nisu neki nacisti proterani nakon 2 sv. rata? U Brazilu slabo ima Srba, tamo je uglavnom svapska populacija. Mozda joj je deka radio za Dr Mengelea, sto bi objasnilo njen prirodni talenat za medicinu, a boga mi i kolicinu novca kojim raspolaze?

haha e nisam to prochitala... odlichno! medicinu ZAVRSHILA u 23oj... mozhda... chujem u indiji rade tako.. al u indiji te i leche tako shto ti kazhu da stavish chasu na prozor u nocji punog meseca.. pa ujutru da popijesh vodu....

gudajoka:
Hej, ova tema se super razvila. Ja sam ko nesto ozbiljno postovala u pocetku, ali ispalo je da je" mala nevidjeno glupa".
Alehandra scre ajd' pici da se igras barbikama mani se foruma nije za tvoj uzrast
Adrijana je izmedju ostalih vec primecenih gluposti propustila da kaze ime tog fakulteta u New York-u gde je uspela da zavrsi medicinu do 23 (tamo medicina malo duze traje) i da ima prosek 9 (malo im je sistem ocenjivanja drugaciji). Ali i ovi detalji su sitni u poredjenju s ostalom gomilom sr-nja koje je nafrljala.
Nego, nesto mi je sinulo kad je spomenula Brazil i lekare
Da njeni nisu neki nacisti proterani nakon 2 sv. rata? U Brazilu slabo ima Srba, tamo je uglavnom svapska populacija. Mozda joj je deka radio za Dr Mengelea, sto bi objasnilo njen prirodni talenat za medicinu, a boga mi i kolicinu novca kojim raspolaze?

to bi objasnilo one plave ochi na njenoj slitzi u profilu... :| a nju ne traze jevreji?!?! mozda ima raspisaTa nagrada....

vaTJaj te je bre.... znate li kol'ko je to para... ??!?!?!
:):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back