Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AdrianaA.:
TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA

Буди са онима из своје класе. Нема ти друге.

AdrianaA.:
A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Очигледно да није тако.

AdrianaA.:
Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

Тако је то кад имаш новац.

Мој пријатељ који је био неколико месеци у Бразилу у Рију лепо каже: "Они у Бразилу који имају новац немају слободу (кретања). Они не могу слободно да иду улицом. Презиру их сви они који немају. Они који слободно иду улицом, немају новац и живе тако како живе."

DukeofSerbia:
Које - прво или друго?
Pa drugo, naravno.
Gledamo mnogo španskih sapunjara u kojima postoji jedna nevina i dobra na 100 zlih teta, lažnih prijateljica, zmija i tako... To u realnosti još uvek ne važi, ali većina predrasuda ustvari na kraju postignu sebe u realnosti. Dakle, obrnuto, umesto da jedna predrasuda govori o stanju u realnosti, obično realnost, vremenom, podlegne predrasudi, mada to ne traje dugo, vrlo je gadno.

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

Pa sto nas pitas, valjda znas da li si sponzorusa ili nisi?
A i da jesi, sta te boli uvce? Ili nas?
I zasto stalno naglasavas da nisi supljoglava? Da li su samo supljoglave sponzoruse?
Ne kapiram. Al nije ni vazno - cini se iz ovog sto si napisala da imas lep zivot. Super :) uzvaj.

Alehandra:
SHADDOW
Ja,ja,ja pa ja.....:)
Nemoj ovo da shvatis uvredom(jer nimalo nije)!
Ali izgledami kao da si pun sebe,i da smatras sebe pametnim!
Eto SHADDOW sta sad ti radis?
OPOMENA
Nemoj ovo da shvatis uvredom!

Izvinjavam se na pitanju, jesi li rekla da sam ja pun sebe?

Možda i jesam, ali ovde je poenta u nečemu drugom što sam ja, onako dobronamerno pokušao da ti kažem. Vidim da nisi shvatila........... šta da se radi.......... nema veze. Ajd pozdrav! :)

AdrianaA.:
Koliko sam uspela da primetim do sada,i ovde ima dosta ljubomornih ljudi,naravno cast izuzecima,onima koji su mi dali iskren savet!
Inace,za one za koje sam praznoglava,itd.Sve ispite sam davala na vreme,i mogu da se pohvalim da sam zavrsila Medicinski fakulltet sa 23 godine,a specijaliziracu za plasticnog hirurga u Brazilu,s obzirom da mi i mama i tata rade tamo.

Gde si studirala ako sme da se zna?

AdrianaA.:
Muci me to sto nemam prave prijatelje.
Oni pretpostavljaju da se moje teme za razgovor razlikuju od njihovih,da ja pricam sa prijateljima o tome sta cu da kupim,gde cu da putujem ,itd.A uopste nije tako.
Zivo sam bice kao i svi drugi i moje teme za razgovor su totalno normalne...

Nisam opterecena ni firmiranim stvarima ni ne znam kakvim luksuzom i bacanjem para.Evo na primer,moje lazne drugarice se ustrucavaju da kazu preda mnom koliko su platile majcu,pantalone,njih je blam.To znaci da one imaju komplekse.EVO NA PRIMER JA SAM JUCE KUPILA 3 PARA CARAPA ZA 100 DINARA NA ULICI,I TO BI NJIH BILO SRAMOTA DA KAZU PREDA MNOM.DA NE OCEKUJU DA CU DA IM PRICAM KAKO SAM SVOJE CARAPE PLATILA 200,300 EVRA?
NE RAZUMEM LJUDE MAJKE MI.

citam sta pises....razumem sta pises.....ali nikako ne mogu da shvatim sta zelis ustvari da kazes....??
samo po sebi namece mi se pitanje...da li si ikad imala prijatelje....drugarice....
imam utisak da ti imas negde u sebi problem sama sa sobom....ako krenes odatle, moguce da ces uz malo truda pomoci sebi.....
medjutim , ako te ne vole, moguce je da te ne vole zbog " porekla " tolikog bogatstva....zna se kako se zivi u jugi zadnjih 16 godina.....
:-), izvini, necu vise......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back