Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AdrianaA.:
Nekome je zivot majka,a nekome maceha.
Slatko sam se nasmejala.
Meni nasli da pricaju nesto idioti koji provode 24h pored kompjutera,koji sveta videli nisu.Bar vam zelim puno srece da se udate/ozenite tj.da naidjete ovde na forumima na nekog potencijalnog supruznika vaseg kalibra,da vam ne bude kompjuter zivotni saputnik. :p :) :grin: :-D :smile:

Eto, drago mi je da smo te nasmejali
Super što više nisi u dilemi da li si sponzoruša ili ne...

:lol: :lol: :lol:
I ti si mene nasmejala s ovim postom!

imam ispravku na svoj prethodni, izvini - nisi malo, totalno si retardirana :lol:

majcheki:
Eto, drago mi je da smo te nasmejali
Super što više nisi u dilemi da li si sponzoruša ili ne...

:lol: :lol: :lol:
I ti si mene nasmejala s ovim postom!

imam ispravku na svoj prethodni, izvini - nisi malo, totalno si retardirana :lol:

:):):):):):):):):):):)

ako si joj rekla..... nekim "ljudima" ne mozesh ni lepim rechima pokazati lepo..... kako god da im pridjesh oni su bahati..... zivot je sranje...... a i pishanje je sranje......:)

AdrianaA.:
Slatko sam se nasmejala.
Meni nasli da pricaju nesto idioti koji provode 24h pored kompjutera,koji sveta videli nisu.Bar vam zelim puno srece da se udate/ozenite tj.da naidjete ovde na forumima na nekog potencijalnog supruznika vaseg kalibra,da vam ne bude kompjuter zivotni saputnik. :p :) :grin: :-D :smile:

i mi tebi zelimo da nadjes sebi prijatelje,
pa da njih smaras svojim nebulozama...
ako izdrze.

AdrianaA.:
Slatko sam se nasmejala.

I ti se cudis sto nemas prijatelje....
prvi put zalim nekog lovatora... :roll:

Drage dame i gospodo,na moju veliku i iskrenu zalost sada vas moram napustiti,zato sto moram da se vratim svojim svakodnevnim dvevnim navikama koje doprinuse poboljsanju izgleda mog tela ,i duha.
cmok svima gaborima
i naravno dosla sam do zakljucka zahvaljujuci vama,NISAM SPONZORUSA.

AdrianaA.:
Drage dame i gospodo,na moju veliku i iskrenu zalost sada vas moram napustiti,zato sto moram da se vratim svojim svakodnevnim dvevnim navikama koje doprinuse poboljsanju izgleda mog tela ,i duha.
cmok svima gaborima
Nisi, lazu te zli ljudi...
Neces nam nedostajati!

Ma retard jedan običan, tek što je naučila da upali komp i već je izmislila čitavu priču o ljudima koji slučajno znaju i nešto više od toga :lol:
Ne znam samo odakle joj inspiracija za tekstove a i potreba da baca želje & savete okolo, kao da nema dovoljno svojih problema za razgovor s nepoznatim ljudima :lol:

AdrianaA.:
cmok svima gaborima

Adriana, skromno tvrdim da te sve te dnevne navike koje doprinUse poboljšanju tvog izgleda i duha neće učiniti boljom cicom od mene :twisted:

Ozbiljno... :D
Pozz

ma daj.... njoj i treba josh neki complex... vidish da ih sqplja...... neki ljudi su ti kao black hole..... upijaju sve shto im naleti.... a i ona isto... upila je ovu prichu kao sundjer..... ona je ocvde doshla da zadovolji svoju sujetu.... zeli da se opravda sebi samoj... a to je mission imposible..... u njenom sluchaju....

@AdrianaA

Nemoj da se ljutiš, ali nije čudo što si izazvala ovakvu reakciju. Prvo priča ti je totalno neubedljiva, to je jasno svakome. Al ajd dobro, ima ljudi koji vole da maštaju, nema u tome ništa loše. Samo onoliko naglašavanje kako si lepa, pametna, jaaako bogata, pa onda ta medicina u New York-u, pa specijalizacija u Brazilu, pa onda kao nije specijalizacija, nego si tek uspisala, itd. Sve to deluje zaista smešno, a mogu ti reći pomalo i iritirajuće. Mislim, koja je poenta da tako dođeš na forum i izneseš toliku količinu...... ajd da kažemo laži. I odakle tolika potreba da toooliko naglašavaš sve svoje kvalitete?

Nekako mi se čini da ti ustvari nisi mnogo srećna. Možda si usamnjena, možda ti je dosadno, možda..... ali ovo što si uradila na forumu zaista nikuda ne vodi i možda bi bilo dobro da razmisliš zašto je to tako. Ovakav način komunikacije sa ljudima neće te nikuda odvesti. Probaj da razmisliš malo o tome.

Prijateljski pozdrav! :)

PS: Verovala ili ne, nije sve u parama.

Draga Adriana mogla bi da razgovaraš sa roditeljima da malo odvojite novca za organizaciju osoba sa invaliditetom čiji sam i ja član trenutno naša organizacija ima 200 članova uglavnom se svi krećemo uz pomoć invalidskih kolica.
Mogli bi ste da nam obezbedite jednu prostoriju u centru Beograda gde bi smo mi otvorili fotokopirnicu ili školu kompjutera i tako zarađivali za život a vama bi posle izvesnog vremena vratili novac.
A ako ti osobe sa invaliditetom smorne i nezanimljive mogla bi da odustaneš od jednog puta u Pariz i od jedne masaže pa da sa tim novcem kupiš nešto napuštenoj deci u Zvečanskoj.
Veruj mi ako pomogneš nama ili deci u Zvečanskoj , imaćeš prave i iskrene prijatelje do kraja života.
Ako činiš dobra dela , pomažeš siromašnima i bolesnima kupuješ carstvo nebesko, naravno ako veruješ u Boga.
Nisi Sponzoruša.
Ali ako to želiš budi naš sponzor.

sosovac:
Draga Adriana mogla bi da razgovaraš sa roditeljima da malo odvojite novca za organizaciju osoba sa invaliditetom čiji sam i ja član trenutno naša organizacija ima 200 članova uglavnom se svi krećemo uz pomoć invalidskih kolica.
Mogli bi ste da nam obezbedite jednu prostoriju u centru Beograda gde bi smo mi otvorili fotokopirnicu ili školu kompjutera i tako zarađivali za život a vama bi posle izvesnog vremena vratili novac.
A ako ti osobe sa invaliditetom smorne i nezanimljive mogla bi da odustaneš od jednog puta u Pariz i od jedne masaže pa da sa tim novcem kupiš nešto napuštenoj deci u Zvečanskoj.
Veruj mi ako pomogneš nama ili deci u Zvečanskoj , imaćeš prave i iskrene prijatelje do kraja života.
Ako činiš dobra dela , pomažeš siromašnima i bolesnima kupuješ carstvo nebesko, naravno ako veruješ u Boga.
Nisi Sponzoruša.

Lepo rečeno, samo sumnjam da Adrijana to može da uradi.

sosovac:
Nisi Sponzoruša.

retko ko veruje u Boga u Biblijskom smislu...... ljudi kao shto je ona veruju u motj i novatz.....

@sosovac
mozda sam ipak svojevrsnan ti Don Kihota ali tzeo zivot se borim protiv toga.... nemam mnogo, tachnije imam malo, da imam poroditzu teshko bi i njih izdrzavao..... ali da imam novtza prvo bih dao manastirima i osobama sa invaliditetom.... i svima onima kojima je to potrebno.....

AdrianaA.:
Upisala sam fakultet sa nepunih 18 godina,i diplomirala sam ove godine.U srednjoj sam dala dve godine za jednu,naravno u inostranstvu,sto je za drage drugarice bio jos jedan razlog za ljubomoru.To sam i htela da vam kazem,nimalo nisam suplja,ja sam 5 godina ucila dan i noc da postignem to sto zelim i uspela sam sa prosekom 9.00,sto je fenomenalno.Ali,vi sto vredjate i sto vam se "nesto ne uklapa"ste isfrustrirane pacenice.
toliko o tome
A iz kojih sve sportova imaš i Olimpijske zlatne medalje ?!? :shock:

AdrianaA.:
Slatko sam se nasmejala.

shto ne reche gde si studirala?
vidish nije mi bash sasvim jasno... kako to da neko ko je obishao svet i pritom je shkolovan u visokim shkolama nyca mozhe da zhivi u srbiji???
znam da ja ne bih mogla....
e a bash
sam mislila da se nadjemo nekad....
mislim.. u slichnoj smo situaciji... samo ja ne zhivim kod kozmetichara... (nema potrebe, nemam hormonskih poremecjaja....)

Nisi sponzorusa,ali mozda je ljudima malo muka da slusaju
e sutra cu da skoknem do Venecije,pa u Pariz,a moram ovog meseca i da posetim Kineski zid.
Ako ti drugi ljudi nemaju pare ne moras da im natrljavas na nos gde putujes i koliko trosis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back