Da li postoji pogresan Bog?

ali zasto smatraju da je pogresan?

jednostavno..jedni veruju u jednog, drugi u drugog..zasto imaju potrebu da naglase da je pogresan?
Pa recimo svi su jednoumno kultivisani , sto znaci da smatraju da je opravdano biti korumpiran, jer si odgovoran prema porodici, treba biti oportunista jer si odgovoran prema porodici , treba biti praktican jer onda nisi izuzetak...treba lako ziveti i jos lakse voleti , jer to donosi svima ispunjenost u zivotu , naravno i periodicne nesrecnosti ili razocaranosti ili prevare ili raskide....ali boze moj , sledeca prilika je tu....

To su neke sitne promene u odnosu prema vrednosima koje omogucavaju drugacije ponasanje u prakticnom..
To menja sustinu , a prakse budu jedva primetno razlicite u detaljima svakodnevnim, ali mnogo u smislu zivota....i trajanju...

Da li naš bog razume samo srpski (bhsc) ili je multilingvalan?
U Nemačkoj sretnem jednom jednu mačku. I ja mu kažem - mac, mac. Mačka ništa. Setim se pa kažem - miezekatze, kad on mjau i izvrnu se na leđa.
To je ovaj gospodin:
IMG_20240430_080631~2.jpg

Mačak Švabo

Pa ne mogu ja donositi pravila...to samo Hrist može...a mi slušamo i idemo i ako nam po našoj logici nešto nije jasno...kao ovce...mala deca...

On zna šta je najbolje za nas...
Ako svi krenemo svojom logikom...nit slušamo pastira i više nije jedno stado...
Ti i ja ne razumemo ni Isusa na isti način, što se videlo na mnogo tema do sada.

Pročitao Bibliju. Ne da me nije motivisalo nego me je potpuno okrenulo od takvog sadističkog boga. Čak i da jeste stvaran ne bih mu služio sve da se večno przim u paklu. Što kaže Balašević, bogova je povazdan, s nekim ću se već nagoditi. 😊
E sad ako imaš volje pročitaj još jednom.
Pa lupaj pluseve tamo gde je Bog dobar i gde je zaista loš...
Ali to obavezno uradi i za narod...

Uzmi sve razloge u obzir...

Back