Lepo je što verujes u to, ali to ne znači da je to činjenica. Samo tvoja vera.Ok.
Svakako ćeš poverovati...i možeš se i sa Biblijskim Bogom nagoditi ako iz srca tada zavapiš..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je što verujes u to, ali to ne znači da je to činjenica. Samo tvoja vera.Ok.
Svakako ćeš poverovati...i možeš se i sa Biblijskim Bogom nagoditi ako iz srca tada zavapiš..
Pokušaj da nađeš onog ko ti život dao...kopaj gde hoćeš...ali ga nađi...Neka hvala. Ima i drugih svetih spisa.
Recimo da imam dokaze i zadovoljan sam sa njima...Lepo je što verujes u to, ali to ne znači da je to činjenica. Samo tvoja vera.
I to je ok i tako treba i da bude. Direktan uvid, a ne slepa vera. Meni je vrednost tvoje vere potpuno ista kao i vrednost onog što veruje u Šivu.Recimo da imam dokaze i zadovoljan sam sa njima...
Tebi moji dokazi ništa ne znače...Ali meni da...
Ma i savest je dovoljna...Ne peče ona bez razloga...I to je ok i tako treba i da bude. Direktan uvid, a ne slepa vera. Meni je vrednost tvoje vere potpuno ista kao i vrednost onog što veruje u Šivu.
To je tvoja vera u to. Ne i moja.Ma i savest je dovoljna...Ne peče ona bez razloga...
A svi je imaju, bez obzira na boju kože...zato treba povesti računa...
To je pečat od Tvorca...dao nam je kantar...
Napravi svog, novog i boljeg, što će ti ovi rabljeni iz staretinarnice ....Ovaj komentar me je inspirisao za ovu temu
https://forum.krstarica.com/threads/nesto-ne-valja-sa-popovima.1005920/post-49379815
Da li Bog moze biti pogresan?
Zar Bog nije ono sta osecamo?
rekoh ti pre neki dan da sam upoznao jednu mnogo dobru popadijuКако да тумачимо твоје нагло интересовање за религију?
rekoh ti pre neki dan da sam upoznao jednu mnogo dobru popadiju
Bog je prada ili guči, treće nema.
Bog je jedan, pogrešnih ideja o Bogu je mnogo...neke su popularizovane od strane raznih religija koje sve misle da su one u pravu a svi drugi nisuOvaj komentar me je inspirisao za ovu temu
https://forum.krstarica.com/threads/nesto-ne-valja-sa-popovima.1005920/post-49379815
Ovaj komentar me je inspirisao za ovu temu
A zašto bi Bog bio jedan?Bog je jedan, pogrešnih ideja o Bogu je mnogo...neke su popularizovane od strane raznih religija koje sve misle da su one u pravu a svi drugi nisu
Zato sto je jedan pravi zivi Bog JHVH Jehovaali zasto smatraju da je pogresan?
jednostavno..jedni veruju u jednog, drugi u drugog..zasto imaju potrebu da naglase da je pogresan?
Не видим зашто је ово икакав аргумент. Да живимо у 15. вијеку мислили би да се куга преноси лошим зраком па то не значи да је то тачно. Не видим икакву увјерљивост у Мухамедовим тврдњама а Кур'ан је потпуно неимпресивна књига препричаних библијских прича и арапске митологије. Али ево можемо одредити један кратки блицтест муслиманског Алаха.ne mislis da je arogantno tvrditi da ne postoje Bogovi drugih velikih verskih zajednica?
ne mislis da si rodjen recimo u abu dabiju da bi isto sad tvrdio za proroka muhameda i alaha?
Ne znam ni ja. Ovo se iz nekog čudnog razloga uzima kao aksiom.A zašto bi Bog bio jedan?
Zato sto je Jedan Tvorac univerzuma.A zašto bi Bog bio jedan?
A zašto ne bi bila dva?Zato sto je Jedan Tvorac univerzuma.
Zato sto je jedan Apsolut.A zašto ne bi bila dva?
Koliko ti imaš tvoraca?
zato što je Bog sinonim za život, za sve što postoji, za inteligentnu samosvesnu životnu energiju....A zašto bi Bog bio jedan?
Sve to stoji, ali ne mora da bude jedan.zato što je Bog sinonim za život, za sve što postoji, za inteligentnu samosvesnu životnu energiju....