Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Slazem se,biologija je,bar meni,bila extremno teska s obzirom da sam je imala jedno polugodiste u srednjoj(drugo-ekologiju,i to je to..).Mada kazu i ljudi iz tipa medicinskih sk da je i njima bilo tesko.Opet,razbij soc i psi.,a ovo *** nauci koliko mozes.Ja sto sam vise ucila,sve sam vise shvatala da je to bure bez dna.Normalno,pocni na vreme..hm,mada ja nisam bas prava osoba koja treba taj savet da daje:),al dobro..Kad se sve sabere i oduzme,prijemni je bio da kazem,srednje tezak.SRECNO i pitaj sta te interesuje,mada ne znam ni ja bog zna koliko vise o faxu od tebe:).pozz

Ćao, svima.
Vidim da ne zalazite mnogo na ovaj forum, ali nadam se da ce se bar neko naći i odgovoriti mi.
Zanima me da li neko zna koja je procedura kad se posle već završenog fakulteta (istorija je u pitanju) upiše ovaj? Čula sam da se treba samo nekih 9 ispita položiti i da se dobija diploma. Ako je neko zna nešto više neka piše. :bye:

opsta psihologija je meni bila laka, i otvorena i zatvorena pitanja su bila, od otvorenih bilo je dopunjavanja, povezivanja licnosti sa pojmovima sa kojima su bliski i sl.
za edukaciju je potrebno da imas prisustvo na predavanjima i vezbama. tipa ja sam isla samo na vezbe i dobila sam 8 na usmenom sto znaci zapravo 6 jer nisam isla na predavanja. retko ko je kod nje dobio 9 ili 10 inace. bitno je da ne gledas u tudje papirice i da ne pricas kad se podele jer onda zna da bude nezgodna. imas 2 pitanja koje treba da znas i zna da te podseti i da ti pomogne i ponekad i postavi trece kratko pitanje. gledaj da slucajno ne izvuces vise papirica. bilo je ljudi koji su slucajno uzeli 3 4 pa su morali na sve da odgovore

opsta psihologija je meni bila laka, i otvorena i zatvorena pitanja su bila, od otvorenih bilo je dopunjavanja, povezivanja licnosti sa pojmovima sa kojima su bliski i sl.
za edukaciju je potrebno da imas prisustvo na predavanjima i vezbama. tipa ja sam isla samo na vezbe i dobila sam 8 na usmenom sto znaci zapravo 6 jer nisam isla na predavanja. retko ko je kod nje dobio 9 ili 10 inace. bitno je da ne gledas u tudje papirice i da ne pricas kad se podele jer onda zna da bude nezgodna. imas 2 pitanja koje treba da znas i zna da te podseti i da ti pomogne i ponekad i postavi trece kratko pitanje. gledaj da slucajno ne izvuces vise papirica. bilo je ljudi koji su slucajno uzeli 3 4 pa su morali na sve da odgovore
Hvala...a jel se secas nekih pitanja sa drugog kolokvijuma kod seke,ili sad vec puno trazim?! ;)

Meni licno je prijemni bio tezak, tacnije vecini... Sad zavisi koliko sta spremite... Na fax su upali svi koji su se samo pojavili na prijemnom, naravno na samofinansiranje, za budzet se ne prosiruje lista...
Iz sociologije samo najkonkretnije stvari, imena, podele, nikakve opsirne informacije ne trebaju... samo sta je ko uradio, sta sta znaci i sl.
Biologija je meni makar, bila haaos, nista zivo nisam znala :D bilo je bas puno sitnica i gluposti koje mi nikad ne bi pale na pamet da ucim..
psihologija je bila laka, onako samo uciti sa razumevanjem i sve ce biti ok..
na faxu su se prosle godine organizovala pripremna nastava, verovatno ce i ove, ipak preko njih uzimaju gomilu para.. Po mom misljenju nije neophodna, cak je i nepotrebna, to je izjavio i profesor genetike koji drzi pripreme iz biologije :)

i takoo, ako treba jos nesto a vi pitajte :) znam koliko sam ja pogubljena bila :D

Back