NikolaGuca900
Početnik
- Poruka
- 6
da li su moje poruke stigle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'ajmo ovako:
1. Kolokvijum kod Glumnica
2. Osnovi surdologije - kolokvijum i ima li neko odgovore na pitanja
3. Ispit kod Ivone (psihologija mr)
Ko sta zna nek' pise)
Caos svima,da li neko moze da mi pomogne,interesu je me da mi neko kaze koji sve smerovi imaju na Defektoloskom faxu...?i da li na tom faxu ima smer za inspektora za maloletnicku delikvenciju ili za pomaganje osobama sa posebnim potrebama...nesto tako,posto sam ja tako nesto cuo pa bih voleo da znam jer to tacno,jer me to mnogo zanima....ako neko moze da mi pomogne nek se javi...unapred hvala svima
Drugariiiiiiiiii,
Srecna vam Nova godina,dugo da zivite,kratko (ali uspesno) da studirate i tako to!
Moram da vas pitam nesto: Sta imamo za drugi kolokvijum iz Usera? Koja su to predavanja?
I jos jedna stvar : Kada ste pisali seminarski iz uklete pedagogije,cije ime ste pisali na onoj prvoj strani? Misim,el treba da stoji "mentor" ili "profesor"? Me razumete?
A ti Nikola ili Guca ili kako god,el imas neko konkretno pitanje?
Imas smer za prevenciju,to si naveo kao "inspektorski",a imas i za "posebne potrebe''-to je moj smer,i u vezi sa tim mogu sve da ti kazem....ali moras da mi platis....salim se...![]()
Drugariiiiiiiiii,
Srecna vam Nova godina,dugo da zivite,kratko (ali uspesno) da studirate i tako to!
Moram da vas pitam nesto: Sta imamo za drugi kolokvijum iz Usera? Koja su to predavanja?
I jos jedna stvar : Kada ste pisali seminarski iz uklete pedagogije,cije ime ste pisali na onoj prvoj strani? Misim,el treba da stoji "mentor" ili "profesor"? Me razumete?
A ti Nikola ili Guca ili kako god,el imas neko konkretno pitanje?
Imas smer za prevenciju,to si naveo kao "inspektorski",a imas i za "posebne potrebe''-to je moj smer,i u vezi sa tim mogu sve da ti kazem....ali moras da mi platis....salim se...![]()
Ljudi da vas pitam nesto... Odakle ste ucili za prijemni? Da li postoje neke skripte koje se mogu kupiti na fakultetu ili moras samo uciti iz knjiga i kojih tacno? Ja sam iz Republike Srpske ali planiram upisati nesto na FASPER-u... Hvala unaprijed... :-)
I
Za drugi kolokvijum imamo 2.blok predavanja, mada cujem da je skinula neke prezent.zato sto smo bili "dobri "hehe eto.. e znas kad treba da se preda seminarski iz pedagogije , ja tek treba da ga otkucam ??
![]()
Je l' zna neko kakva nam je prof. sto predaje pedagogiju...? Mis'im, kako i sta i tako to...? Da li je pismeni ili usmeni ispit...nem' pojma?
Ja sam na ovom forumu manje od godinu,a ta ista pitanja su toliko mnogo puta bila postavljena i koliko varijacija na jedan isti odgovor :Znaci,idete na sajt nadjite informator 2009,i tu vam pise sta i odakle da spremate.
Socilogiju-za 4. razred gimnazije
Psihologiju-od onog Rota
Biologiju-za 3. i 4. razred matematickog smera
Dajte ljudi,sve ovo imate jedno 20 stranica unazad...
Sto se tice bodova,to je svake godine drugacije.
Mislim da svako sa pola mozga,15 dana i manje-vise dobrim uspehom,moze uspesno da spremi prijemni.
A zar u RS nema nesto slicno FASPER-u?![]()
Ima Defektologija u Foci.. Ali po meni ne isplati se ici tamo, Kad vec nema u Banja Luci onda bolje ici u BG... :-))
Zajebana je.. Jede decu..