Cao svima!!! Ja sam ove godine upisala i prilicno sam zadovoljna, neorganizovanost me i ne nervira bas mnogo (s tim da sam nasla stan na 2 min od faxa tako da mi je i sve lakse)

Imam nekoliko pitanja i nadam se da ce neko imati strpljenja da mi pomogne... Ja sam sa oligo smera, i zanima me sledece:
1. Da li je mnogo tezak kol.iz Uvoda u spec.ed.i reh.? Stvarno nije mnogo, ali ima mnogo slicnih definicija i cula sam da sve moram znati tacno u veznik, predlog i prilog.

Da li je to tacno? Ima mnogo odgovora, samo za jednu definiciju, te def. po UN-u, pa po WHO, pa savremena definicija, pa defektoloska...Strasno... Posto moram da ucim napamet cesto zaboravljam, a ne mogu ucenje ostaviti za dva dana pre...
2. Jaaako se plasim genetike (odnosno profesora genetike), i zanima me kako se treba ponasati kod njega da bi sto bolje prosao, na sta obraca paznju, na sta ne? I da...Uzasna su ona njegova prozivanja i ispitivanja, svaki put se oduzmem od straha...
3. Najlepsi utisak sam stekla o prof.Tomi, koji predaje fiziologiju, ali sam cula da je najzahtevniji...pa ako bi neko mogao i njega da mi pojasni, na slican nacin kao i Ninkovica...
4. Da li je tezak kol iz Opste psihologije, imam ga sledece sedmice, i moramo da ucimo metode... Da li i tu treba definicije uciti napamet ili je dovoljno da shvatimo i da ih iskazemo...
Znam da je mnogo al et...

Hvala unapred