yoyo_serbia
Zainteresovan član
- Poruka
- 297
Da li kolega yoyo mozda zna da li su izasli rezultati iz surdo?![]()
Sanja je nama procitala rezultate u utorak, ali nas je 30-ak pa je to sigurno bio razlog. Inace sada kada krenemo, ona ce doneti spisak sa bodovima sa kolokvijuma, predavanja, vezbi, seminarskih i ostalih stvari na koje je moglo da se uzme koji bod, tako da ce sigurno i vama tada da donese rezultate.
Pre svega, svim kolegama želim srećne praznike
Spremam polako ispite za januarski rok i imam jedno pitanje; da li neko zna kakva je prolaznost na sociologiji?
Ovako kod MIrka na spisku prijavljenih je bas mnogo, ali od toga izadje nekih 50% na ispit ( ovo je sve odprilike, nemoj da mislis da je tacno ), i od svih koji izadju polozi oko 20% ( nekad vise, nekad manje, zavisi ). Ali to nista ne znaci pojedincu, jer ako ucis nema zasto da se brines...

Kako ti ide strebanje? Meni je ono uzasnoooooo dosadno
Joj, uzas sam sa ucenjem nesto u ovom roku, u nekoj sam pozitivnoj guzvi bila ovih dana, pa dok sam se skrpila... A vreme prolazi li prolazi... Iz soca cu verovatno da predjem samo ono zdravlje, porodicu i ostalo sto cesto pada, a ostalo necu stici, imam jos gomilu stvari... Moram Glumbica da izobnavljam, neuropsihologiju da naucim... Joj, bas nikako nesto ne znam kad cu sve stici... Nekako mi lakse bilo u prvoj, cini mi se da sam bila mnogo vise motivisana, poletna... Za ovaj raspust koji je sad prosao sam prosle godine spremila razvojnu i pedagogiju, puna energije
, a sad...