Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Hello svima!

Ja sam trenutno student Visoke skole strukovnih studija za obrazovanje vaspitaca. Interesuje me da li bih mogla da se prebacim na FASPER, na logopedski odsek, i koji su mi uslovi za to potrebni? Da li neko zna sta je generalno potrebno za uslov za upis u II godinu? Moraju li svi ispiti da se ociste ako si samofinansirajuci student? z:(

Ovako, ne znam, sta je potrebno ali imam e-mail studenta prodekana, poslacu ti na pp pa pitaj njega on sigurno zna....

moze, rekla je seka prosli put na predavanju..e a jel zna neko sta ce biti sa kolok.iz mr, mnogo studeta je pogresilo termin..prof.glumbic kaze da nece prizati rad:rida::rida::rida::rida:

Ovo je mail prof. Glumbica pitaj slobodno njega, dobices tacnu informaciju....
nglumbic@eunet.yu

Ostala, nego sta z:lol:z:( Surdo... pa sta znam, nije lose, kod tebe? Zna li se kad ce rezultati?

Nama je rekla da ce biti u utorak, mada nas je samo 30-ak, mada generalno nisam zadovoljan, ali ok, prvi mi je bio super...Sama pomisao na sociologiju me ubija ...z:((

Nemaju tamo, to onda valjda znaci da nije davao pitanjaz:( Jel si ucio sve redom il odredjene oblasti?

Nismo se razumeli, nisam imao taj predmet, nemaju svi smerovi taj predmet, tako da i ja sam u toj grupi...Ako nemaju u skriptarnici pitaj prof ako ima on ce dati...

...da li neko moze da mi razresi jednu dilemu? idem na jbn poprani klkvjm iz psih a nije mi jasno ono sto je postavila kao literaturu : psih kao nauka ( do istorijskih korena psih ) ... e sad da li to podrazumeva I ovo u zagradi ili ne ? molim vas ako nesto znate javite jer treba i uvod da ucim... z:(( tnx...
p.s. KOLEGE I KOLEGINICE PA SRECNA VAM NOVA GODINAAA!!! z:dm:

...da li neko moze da mi razresi jednu dilemu? idem na jbn poprani klkvjm iz psih a nije mi jasno ono sto je postavila kao literaturu : psih kao nauka ( do istorijskih korena psih ) ... e sad da li to podrazumeva I ovo u zagradi ili ne ? molim vas ako nesto znate javite jer treba i uvod da ucim... z:(( tnx...
p.s. KOLEGE I KOLEGINICE PA SRECNA VAM NOVA GODINAAA!!! z:dm:

Pouzdana informacija:Ne treba poglavlje "Istorijski koreni psihologije", samo onih prvih par strana,cini mi se od 12-16.Pozdravz:poz:

Back