Oligo
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Moji utisci su da sam pogledala pitanja, zapitala se koji je to do djavola predmet i izasla napolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zna li neko da li su za kolokvijum iz metoda dovoljna pitanja koja postoje na sajtu?

a jel to 22.01. ili 23.01. ? tamo na rasporedu ispita pise 23.o1. a li na oglasnoj tabli pise 22.01.....

Naravno, to su jedina pitanja koja ce biti na ispitu![]()
Jedan decko sa foruma mi je poslao stranicu iz informatora(njemu se jos jednom zahvaljujem) i sad tamo je data literatura iz biologije za treci razred gimnazije,biologija za cetvrti razred gimnazije i biologija za treci razred medicinske i veterinarske skole,ono sto meni ovde nije jasno je da je dato u informatoru:1.Principi funkcionisanja bioloskih sistema(u svakom od ovih naslova je dato sta treba konkretno da se uci),2.Osnovi molekularne biologije,3.Mehanizam nasledjivanja,4.Osnovni principi evolucione biologije.E,sad meni nije jasno sta ih koje knjige da ucim,da nije mozda nesto umesano pa jedan deo trece godine(tj.onoga sto je dato iz trece) se uci iz jedne knjige,drugi deo iz druge?Bas mi je totalna zbrka
,pa kad bi neko mogao da mi napise sta iz koje da ucim bila bih mu jako zahvalna...HVALA UNAPRED 

Ja bih htela da upisem defektologiju i kog god da pitam svi mi kazu da idem na fasper!Bila sam na fasper-u i ima dosta korisnih informacija.Jos istrazujem. Ljudi jel hoce jos neko defektologiju????POMAGAJTE!!!!!;-);-);-);-)

hvala napred