da li je ovo...

celo to takmicenje oko raznih vrsta misica je jedna iscenirana budalastina i zaglupljivanje gledalaca, napravljena pre svega da zabavlja siroke narodne mase i da da utisak pripadanja svetskim desavanjima raznim banana drzavama i ostaloj boraniji.i naravno veoma je ispolitizovano,to je svakome sa trunkom razuma jasno.zapravo bilo je tako od kako ja pamtim za sebe,i tako je i dan danas.

ova sa kosova nista posebno nije i ne sumnjam da je bilo mnogo lepsih devojaka,ali eto donald se osetio pozvanim,prozvanim i verovatno i placenim da promovise kosovo,ne bi li sto vise ostale boranije culo za isto,ko da ih je u opste i briga :)

ajde budi ljubazna pa mi reci ko se od srba setio da "lobira" na pesmi evrovizije kada je pobedio onaj serifovic. mislim neka tvoja pretpostavka... i zasto to nisu uradili i sada....
ili kada je srbija u pitanju, to je zasluga persone, a kada su ostali u pitanju onda...
 
odakle znam ko je lobirao,to kvazi takmicenje za najbolju pesmu evrope je takvo vasariste namenjeno za istocnoevropsko trziste u kojem po pravilu pobedjuju eto neke takve srbije,turske i slicno....sve je to neozbiljno,mene sramota kad shvatim da se neko na to ozbiljno prima.

to na kraju krajeva i nije bitno,jer zna se ko drzi miss uiverse,a taj je cini mi se pobornik nezavisnog kosova,pa je slucajnost malo prevelika....u ostalom,necemo se sad praviti glupi,ludi i slepi pa reci da gomila stvari u vezi nezavisnosti kosova nije bila lobira pa tako i podrzana od strane sjedinjenih drzava,u ostalom kao i mnogo "slucajnosti" koje se desavaju po svetu.

a devojka iskreno nije nista posebno,bar koliko sam prelistala kandidate tamo...doduse najveci gabor je crnogorka ako sam dobro zapamtila,ima prave brdjansko neproduihovljene crte lica :neutral:

promocija novonastale drzavice,vec vidjeno stotinu puta do sada.bilo i par slicnih situacija svojevremeno sa baznijom,ako se dobro secam devedesetih i budalstina iz tog perioda.sutra da se odvoji neki od onih stanova od rusije,sta mislis ko bi uso u finale jos jednog stupidnog izbora za mis cega god :lol: missim da se ne pravimo ludi :neutral:

uostalom koliko smo mi zemljani prepotentni da organizujemo miss univerzum,beznacajni crvi u istom :roll:

al dobro ako ces se ti osecati bolje,slobodno se ubedjuj da je postala pratilja zbog lepote,nemam nista protiv.
 
a i voli amerika malo da se kurci promocijom raznih avganistana,iraka,ukrajina i ostalih bosni i kosova i svojim postignucima u uspostavljanju demokratije,mira i zastite ljudskih prava :)))))))))

e nego ademe,kakav novac koristite tamo kod vas? jel i vi imate goluba mira sa sve maslinovom grancicom u kljunu na kovanicama ko bosanci? :)
 
a i voli amerika malo da se kurci promocijom raznih avganistana,iraka,ukrajina i ostalih bosni i kosova i svojim postignucima u uspostavljanju demokratije,mira i zastite ljudskih prava :)))))))))

e nego ademe,kakav novac koristite tamo kod vas? jel i vi imate goluba mira sa sve maslinovom grancicom u kljunu na kovanicama ko bosanci? :)

jok bre, mi koristimo neki ojro sa orlom na njemu, i ima dva kljuna, u jednom je maslinova grana, a u drugom dolar....pa ko voli neka bira
a sto se tice miss, mislim da nisi u pravu, mozda je bilo 10 % lobiranja, ostalo je cista sreca i snalazljivost te osobe, ne samo nase, vec bilo koje takmicarke.
osvajanje titule je tesko milione dolara, a sumnjam da ce neko unapred dati te pare ebz neke garancije koju je ipak nemoguce dobiti
 

Back
Top