Da li je moralno lagati, varati i iskoriscavati?

Iako ovde ima pomalo generalizovanog hejtovanja cenim da si zaista iskren.
Ima ovoga, nije da nema, ali ja sam razgovorom i rezonovanjem skoro svaku devojku pa i drugaricu uspeo da zauzdam da ne skrene sa ispravnog puta.
U ovakvim situacijama kljucna stvar je nekakva mentalna snaga i cak i zena koja krene u neko besnilo moze biti vracena na ispravni put pravilnog rezonovanja i ispravnih postupaka.

gresis...muski racio i zensko ludilo nemaju zajednicke tacke...musko ludilo i zenski racio da jer muskarci se daju zauzdati.. zene nikada-ako su lude. zena moze da promeni muskarca na bolje ili gore.. muskarac zenu nikada ne moze ma koliko se upinjao.

gresis...muski racio i zensko ludilo nemaju zajednicke tacke...musko ludilo i zenski racio da jer muskarci se daju zauzdati.. zene nikada-ako su lude. zena moze da promeni muskarca na bolje ili gore.. muskarac zenu nikada ne moze ma koliko se upinjao.

Moje iskustvo ovako govori. Ne ocekujem ja da ovladam njom, ali samo joj objasnim na primer da se opteretila nebitnim ljudima i nebitnim poslovima ili da radi pogresne stvari na pogresan nacin.
Cesto me nece poslusati u svemu, ali kako ne zivim sa njom sta me briga.

:eek:
jos si ti zelen....:mrgreen:

Nista ti nisam rekao, a tvoje misljenje ne cenim ni 1 promil te ne znam sto mi sada odgovaras. To sto je tebi brak ludnica ne znaci da je svakom tako i sta vise da ti pricam kad nemas blage veze sa zivotom.

- - - - - - - - - -

ovaj lord twnwnw ko mali perica :hahaha:

Pricaj sa Sugenzijem. I on misli da moze da ispravi nekog, a ne samo ja.
Kakva tvoja alfica, ti si Kizice omegica. Zena je glavna.:deda2:
Kod tebe jeste, ali kod mene nije.:)

Ne zanimas me ni najmanje i ne obracaj mi se i ne pominji me vise.:)

Poslednja izmena:
Moje iskustvo ovako govori. Ne ocekujem ja da ovladam njom, ali samo joj objasnim na primer da se opteretila nebitnim ljudima i nebitnim poslovima ili da radi pogresne stvari na pogresan nacin.
Cesto me nece poslusati u svemu, ali kako ne zivim sa njom sta me briga.

moj ti savet da je tretiras ko krpu kad ovladas njome kolko tolko i bice ti do groba zahvalna... sam sam pod stare dane napravio slicnu gresku....

Araone, nekako mi se cini da covek sam sebe najcesce vaspitava na neki nacin, a mozda bas to ima veze i sa genetikom.
Na primer, genetika je kljucna oko toga da li ce neko biti promiskuitetan ili ne.
Ne slazem se. Monogamija nam nije urodjena, dakle da li ce neko biti promiskuitetan zavisi od odluke, tj stava prema tome. Da je do genetike, svi bismo bili promiskuitetni.

Poslednja izmena:
Ne slazem se. Monogamija nam nije urodjena, dakle da li ce neko biti promisluitetan zavisi od doluke, tj stava prema tome. Da je do genetike, svi bismo bili promiskuitetni.

To su neke osobenosti, ko je vise sklon tome, a ko ne. Nije to egzaktno.

P.S. I ako do sada nisi imala kontakta sa zenomrzackom ekipom moj savet ti je da ih ignorises.

ovaj lord twnwnw ko mali perica :hahaha:

Nista ti nisam rekao, a tvoje misljenje ne cenim ni 1 promil te ne znam sto mi sada odgovaras. To sto je tebi brak ludnica ne znaci da je svakom tako i sta vise da ti pricam kad nemas blage veze sa zivotom.

- - - - - - - - - -

...pitam se da li je ovo ljubav ?? :per:
:malav:

- - - - - - - - - -

mda zato visis po forumu danima samo cekajuci da napisem nesto nebi li kontrirao ali pritom sam sebi uskocio u usta! :hahaha:
menjas nikove i avatare ko sisica ne moz te covek uhvati ko si i sta si

Svi se vodimo i ponsamo spram zakona.Procitah nedavno neke delove cuvenog Dusanovog zakona i nadjoh zanimljive odredbe istog.

"Prevareni muz ima pravo da bira -hoce li svoju zenu rastrgnuti konjima, odsjeci joj obe dojke ili joj izvaditi oci-.Ako kmet digne ruku na vlastelina-tj skupljaca poreza imaju mu se odsjeci usi ili nos.Ako pak Vlastelina pocupa za bradu imaju mu se odsjeci obe ruke do lakata".ZAKONIK CARA DUSANA.

Svi se vodimo i ponsamo spram zakona.Procitah nedavno neke delove cuvenog Dusanovog zakona i nadjoh zanimljive odredbe istog.

"Prevareni muz ima pravo da bira -hoce li svoju zenu rastrgnuti konjima, odsjeci joj obe dojke ili joj izvaditi oci-.Ako kmet digne ruku na vlastelina-tj skupljaca poreza imaju mu se odsjeci usi ili nos.Ako pak Vlastelina pocupa za bradu imaju mu se odsjeci obe ruke do lakata".ZAKONIK CARA DUSANA.

U Saudijskoj Arabiji i jos par arapskih slatkih zemalja je jos uvek tako pa je pravo resenje za tebe i Kizu da prodate vjeru za veceru pretpostavljam.;):lol:

Da sam covek vaseg kova odmah bih to uradio.

Samo se moras odreci alkohola, jbg.:)

tipicno zensko parazitsko, spasi guzicu-rasiri noge ,razmisljanje.

Izvini ja sam musko:rotf:

- - - - - - - - - -

Ne spada samo to sa kim ces se i koliko seksati u moral. Ja to ne bih ni svrstavala u to. Mislila sam na laganje, manipulisanje, iskoriscavanje...

- - - - - - - - - -

Tesko da ce ti ikada sex biti potreban da bi se izborio za ono sto zelis, meni se cini da je to za glupe. Ja imam mnogo vece moci od toga.

...malo je onih koji pripadaju
'ovoj dijagnozi'
ali
mnogo njih ispadne u punoj snazi ovakav/a
a ni na kraj pameti nije tako htio/la...
...mnogo postupaka podpadaju pod ove odrednice
a
ustvari nema ni pomena o tome
ovdje nema logike
ovdje su osjećanja
ili njihovo odsustvo
a
odsustvo osjećanja
često biva
odličan početak za velike emotivne oluje...
...Oluje,- upravo t a k o ...

Moral je ispravno ponasanje u okviru nekog drustvenog sistema.

Slusam tako price u stvarnosti, ali i ovde po forumu.

Na primer, ovde na forumu, zena savetuje mladju zenu da na osnovu ponasanja momka moze da vidi koliko ce biti tolerantan prema trosenju para na odecu i cipele, i da na osnovu toga odabere nekog momka. :malav:

I kako zena ne zeli da slusa kritike muskog partnera, dok pazari nesto sto ce joj ulepsati zivot bez obzira sto ona moze celu svoju platu trositi na tricarije, dok je valjda na muskarcu da izdrzava porodicu.

(Treba ih samo ponekad pustiti, praviti se naivan i strpljivo citati sta se pise) :mrgreen:

Ako je neko spreman da batali ili odabira vezu sa muskarcem/zenom, jer proceni da je neko tvrd ili mek na pare, to znaci da ni sam ne ulazi u vezu iz iskrenih namera, velike ljubavi i tako tih stvari, vec su u pitanju neki INTERESI.

Ili kako ljudi imaju obicaj da kazu "odgovara mi neko", pa da li je onda moralno i zavlaciti, lagati i iskoriscavati nekog u M/Z odnosima?

Sasvim moguce da nije nemoralno, jer ispade da se stvari cesto svode na interese i iskoriscavanje.;)

Iskreno se nadam da će lažljivce i prevarante, stići da li ljudska ili bar nebeska pravda! Ima li išta gnusnije od toga nego kada lažete nekoga ko Vam je poklonio apsolutno poverenje i samim tim je nemoćan da se brani!

Da li je moralno lagati, varati i iskoriscavati?

sasvim je onakako bezez'ze. papiga u rimu pa i stari nasi ljudi sa sela, mudraci znaju da je nemoralno. al samo ako im se ne digne.

nego izvinte na zakasnjenju:

Za slobodne strelce - Kizu, legendu Shugija i ostae - sretna vam i yebitachna nova godina, nek se svet srusi pa da ga zidamo od pochetka,

Pogledajte prilog 344636

Back