Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo “spasenje”? Zene su u proslosti umirale na porodjajima ili radjale bolesnu ili mrtvu decu.Verujem da nije.A opet...verujem u Boga i verujem da ako bi nam dao takvo iskusenje,dao bi ga zbog naseg sopstvenog spasenja .Ja u to cvrsto verujem.
Jel treba dopustit drogu i silovanja ako ce ih svakako biti?Znam samo da su mi i jedni i drugi babe i dede pricali da je toga bilo ihaj po selima jos u vremena kada su oni bili deca (dakle pre WW2) i da su se secali devojaka i zena koje su trpile strasne bolove, pa i umirale u mukama. Dakle, dzaba sva teoretisanja, zakonske zabrane i religijske norme (kojima je obican svet tada bio pridavao daleko veci znacaj nego danas) ako zena ne zeli to dete.
Најисправнији став је да јесте убиство јер имаш много врста контрацепције и да такође и нерођено дете има нека своја права.Sada to pitanje ponovo ulazi u žižu javnosti nakon je ubijen Čarli Kirk u Americi. On je bio veliki protivnik abortusa i o tome je često raspravljao po američkim fakultetima.
Koji je vaš stav?
Ne znam zasto " omalovazavas" veru na ovakav nacin i govoris da je to zastarelo iz proslih vekova.Kakvo “spasenje”? Zene su u proslosti umirale na porodjajima ili radjale bolesnu ili mrtvu decu.
Ne znam u kom veku zivi neko sa ovakvim stavovima.
Ne znam zasto " omalovazavas" veru na ovakav nacin i govoris da je to zastarelo iz proslih vekova.
Isto tako,apsolutno imas pravo na svoje misljenje
Ja verujem da je tako i ako nam Bog da neku muku,teskocu u zivotu,to je za nase spasenje posle smrti.
To je moja vera a ne mora uopste da bude i tvoja ako ne zelis
Razumem.Ne omalovazavam, jednostavno ne razumem taj nivo mazohizma.
Pisem svoj stav.
NijeKako nije ubistvo? Onda nije ubistvo i da tebe neko ubije.
А свемогући бог пун љубави није могао да нас поштеди те муке? Изгледа да и није баш толико свемоћан.Ja verujem da je tako i ako nam Bog da neku muku,teskocu u zivotu,to je za nase spasenje posle smrti.
To je moja vera a ne mora uopste da bude i tvoja ako ne zelis
ovo drugo je najpribližnije tačan odgovor ali samo do pola.. filozof izvodi neke svoje zaključkeА свемогући бог пун љубави није могао да нас поштеди те муке? Изгледа да и није баш толико свемоћан. Јер,
"Ако бог жели, а не може да искорени зло, онда није свемогућ.
Ако може, али не жели, онда је зао и малициозан.
Ако Бог може и жели да укине зло, откуда онда зло у свету?
Ако бог нити може нити жели, онда зашто га звати богом?”
Епикур
А замисли да су користили кондом када си требао бити зачет?protiv sam abortusa..
uzimaš nekome pravo na život
nije fer jbg!
zamisli da su tebe abortirali..
msm da u to vreme kod nas nisi mogao kondome da kupiš u supermarketu...А замисли да су користили кондом када си требао бити зачет?
a ono imam 19 godina, imala sam gang bang a ja bih ipak jos da studiram...njima bih abortirala mozak.
Nije.Да, "вискоморална гомила" по интернету је одлучно против абортуса. Него, зар не би требало да прогласите илегалном и менструацију. Свака неоплођена јајна ћелија могла је бити лако оплођена и постати дете? Јер ако нисте знали жена у току свог живота може изнети до 30 трудноћа. То је потенцијално убиство 30 нерођена детета! Хеј... високоморални, зар не би требало да приморате жене да буду у стању трудноће и рађања нон стоп, током целог свог фертилног доба. Јер ко шиша права жене, важнија су права нерођене деце. Јел тако?
Vrlo oštra kritika nekoga ko veruje u Boga.Kakvo “spasenje”? Zene su u proslosti umirale na porodjajima ili radjale bolesnu ili mrtvu decu.
Ne znam u kom veku zivi neko sa ovakvim stavovima.
Onda bi to bio rajА свемогући бог пун љубави није могао да нас поштеди те муке? Изгледа да и није баш толико свемоћан.
"Ако бог жели, а не може да искорени зло, онда није свемогућ.
Ако може, али не жели, онда је зао и малициозан.
Ако Бог може и жели да укине зло, откуда онда зло у свету?
Ако бог нити може нити жели, онда зашто га звати богом?”
Епикур
Gde vidis tu opasku “samo za zatucane”?Vrlo oštra kritika nekoga ko veruje u Boga.
Naročito opaska da je to samo za zatucane.
"Ne znam u kom veku zivi neko sa ovakvim stavovima."Gde vidis tu opasku “samo za zatucane”?
To nisu moje reci nikako.
Tako je."Ne znam u kom veku zivi neko sa ovakvim stavovima."
Tvoje reči