jeste, ali ne onoga do koga ti je stalo. msm, kod mene tu postyoji blokada, ali ovako nepoznate ljude i one dokone koji guraju svoje nosurde, nije mi zao da varam, lazem i iskoriscavam. ovo zadnje, ako se ukaze povoljna prilika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednostavno je pukla.stavila je na kocku sve i sve izgubila.kako rece jedna moja simpatija Mago,pa ti ne znas da se igrasCitao sam nesto o njoj ili gledao dokumentarac da je ona zapravo imala neki tezak psihicki poremecaj. Poremecaj dvostruke licnosti i da je to naveo na par mesta i moze stvarno da se vidi u romanu.
Da je kod nje bas prisutan jaz izmedju tog konzervativnog shvatanja kakva zena zapravo treba da bude i onoga sto je ona sama htela.
Na primer, uvek je znala sve i o tudjoj deci svojih porodicnih prijatelja kad je kome ispao zub, kad je ko bolovao, a na kraju nije nista znala ni o svom. Potpuno prestala da se brine o njemu. Psihicki pukla, isuvise velika promena se desila u njoj i ocigledna.

Secam se da kada je imala temperaturu i buncala pricala je muzu:"Ja nisam ona, ja sam ona druga, ona je zavolela onoga, a ja sam se borila sa njom." i interesantno je da je jednom rukom zadrzavala muza, a drugom ga gurala od sebe.jednostavno je pukla.stavila je na kocku sve i sve izgubila.kako rece jedna moja simpatija Mago,pa ti ne znas da se igras
mogla bih jednog dana da napisem roman samo o mom pogledu na lik Ane Karenjine,bas bi bilo zanimljivo![]()
jednostavno je pukla.stavila je na kocku sve i sve izgubila.kako rece jedna moja simpatija Mago,pa ti ne znas da se igras
mogla bih jednog dana da napisem roman samo o mom pogledu na lik Ane Karenjine,bas bi bilo zanimljivo![]()

ne znam sta se desava u 40+ jer imam manje godina.mrzi me da raspravljam o ovome,ipak nije tema,ako hoces pusti mi pp.napisala sam sta sam napisala,ko je shvatio-shvatio je.
Dobro,nije bitno.Nisam najbolje shvatio mada mislim da smo pricali o sasvim razlicitim stvarima.Ali,kao sto rekoh,nema veze.
Nisam ni ja 40+ ali gledajuci ljude oko sebe smatram da se vise osudjuju muskarci bez zene i poroda nego zene u istim slucajevima i godinama.
moracu da modifikujem malo misljenje jer imas poentu.
nisam u toj situaciji ,al cinimise da matori nemaju pojma kakvo je vreme danas i sebicno gledaju na sve to i hoce unuke po svaku cenu.
secam se deda kad je nahvalio neku osvedocenu drocu predamnom i kao sta joj fali ,a video pre toga video kako se smejem i pricam sa njom (ustvari sam je drkao i podyebavo pa sam se i smejao) ,a ona u razgovoru bila sva fina i ljubazna prema dedi.
i normalno matorci pomisle da su devojke i danas iste ko u njihovo vreme , i da su momci krivi jer divljaju i nece da se smire , sto je potpuno netacno.
tako da ima velikog pritiska na starije momke i opet su prevejane zenetine krive za to.

stavise , totalno je obrnuta proporcija danas onih devojaka koje hoce da se udaju slusaju i vole svog coveka do kraja u odnosu na prosla vremena .
ako je ranije bilo 9:1 za kucu ,danas je 1:9 !!!!
naopako vreme.![]()
Pricaj..a sta smeta ,oho hoooooooo dugacak je spisak

ne napadam samo ih razotkrivam jer znam istinsku zensku prirodu koju kriju ko zmija noge...
nisam frustriran koji ti je...a sta smeta ,oho hoooooooo dugacak je spisak

Moral je ispravno ponasanje u okviru nekog drustvenog sistema.
Slusam tako price u stvarnosti, ali i ovde po forumu.
Na primer, ovde na forumu, zena savetuje mladju zenu da na osnovu ponasanja momka moze da vidi koliko ce biti tolerantan prema trosenju para na odecu i cipele, i da na osnovu toga odabere nekog momka.![]()
I kako zena ne zeli da slusa kritike muskog partnera, dok pazari nesto sto ce joj ulepsati zivot bez obzira sto ona moze celu svoju platu trositi na tricarije, dok je valjda na muskarcu da izdrzava porodicu.
(Treba ih samo ponekad pustiti, praviti se naivan i strpljivo citati sta se pise)
Ako je neko spreman da batali ili odabira vezu sa muskarcem/zenom, jer proceni da je neko tvrd ili mek na pare, to znaci da ni sam ne ulazi u vezu iz iskrenih namera, velike ljubavi i tako tih stvari, vec su u pitanju neki INTERESI.
Ili kako ljudi imaju obicaj da kazu "odgovara mi neko", pa da li je onda moralno i zavlaciti, lagati i iskoriscavati nekog u M/Z odnosima?
Sasvim moguce da nije nemoralno, jer ispade da se stvari cesto svode na interese i iskoriscavanje.![]()
moralno je ako muskarac zna da je ona sa njim zbog para ,tipa oni budzovani sto se loze da su baje i da treba da izdrzavaju zenu,da im bude lepa i za pokazivanje,i jos ako ne misli ihaahahaaaj..
sad po meni to nije mentalno ispravno i zdravo...
ali osnov nemoralnosti je po meni u laganju...vise mi je nemoralna zena koja je sa muzem zbog para,a on to ni ne sluti(a za to trebas biti posebna sorta)
nego fuksa za jenu noc koja je iskrena u racunici,ili ono dvoje sto sam gore opisala(iako mislim da im je ponasanje bolesno)..
znaci laganje mi je nemoralno a ostalo mi je sramotno jer stete samo sebi..
na moral vise gledam kao na odnos prema drugima a na sramotu kao na odnos prema sebi,tip osecaj stida...
, a novac tu ispada jedan od glavnih kriterijuma.
Pa ni meni to nije jasno, ali vidis to sam video bas ovde na forumu i nekako mi se cini da ta prava ljubav i ljubavisanje koje je toliko postalo otrcano nikada nije ni postojalo osim kao neke isprazne, licemerne pricice.
Ne kazem da su svi takvi, ali ispade da je umetnost i majstorstvo pravilno odabrati u koga ces da se zaljubis, a novac tu ispada jedan od glavnih kriterijuma.
Ja mislim da ovoga ima bas mnogo, ali ne bih to nazivao prostitucijom kao jedan forumas koji je postavio temu o tome i jos generalizovao da su sve zene takve.
Sve je to OK, ali i veze nakon 5 ili vise godina mogu da puknu, a ako sebe das tu i mislis da nista drugo ne postoji i sam si sebe izgubio i koliko god da je to bilo lepo do trenutka pucanja osecaces se promaseno jer se to raspalo.nije otrcano ako je iskreno, i postoji ljubav,al problem je sto mnogi ne otkriju prvo ljubav prema sebi i postanu plasticni i lazni,neprirodni i zele neku sliku ljubavnog zivota koji je ispravan samo zato sto je to drustveni trend..
kad bi ljudi bili prirodniji to bi druga prica bila...
2 stvar mislim da su svi stavovi poput onih sve ribe su fukse i svi muskarcisu kreteni detinjasto generalizovanje...muskarci i zene umeju jednako da budu pokvareni i dobri(i uvek ce biti vise 1 nego dr)al tu je samo stvar u finesama,i ispoljavanju svega toga.
3isto tako neko ko je ceo zivot imao negativna iskustva mislice negativno o ljudima i obrnuto...ja recimo sam okruzena normalnim ljudima meni dragim koji su svi imali ili imaju duge veze...i ja imam neki pozitivan stav prema svemu tome,a ne onaj rage quit sitem,sad me povredi o svete okrutni necu vise da se trudim i bicu ko ti..XD
Sve je to OK, ali i veze nakon 5 ili vise godina mogu da puknu, a ako sebe das tu i mislis da nista drugo ne postoji i sam si sebe izgubio i koliko god da je to bilo lepo do trenutka pucanja osecaces se promaseno jer se to raspalo.
Zato sam ja generalno protivnik vezivanja, ili bolje ulaganja u neko vezivanje i verovanja da je to glavno sto nas ispunjuje i glavna nasa potreba.

Debelo i jako je bilo i proslo i mislim da vise nece, a ja pravim dobre procene. Evo Skotska postaje nezavisna, pazi sta ti kazem..sve moze da pukne,moze dete da ti udari voz ,mamu da strefi slog...zar zbog nemogucnosti da kontrolises sudbinu treba da se ogranicis lepih secanja...pa dobro zavoleces nekoga i moze veza da pukne i posle 5 godina,pa sta,imaces lepe uspomene,a mozes i nove da stvaras....
zivot su gubitci i dobitci,a sve je bolje nego stagnacija..jer (bar po meni)mislim da covek bez ljubavi polako vremenom vene,a to ti je spora i tuzna smrt...
znaci bolje je ziveti nego posmatrati zivot u prolazu...
ajd da ne seruckam viseXDadiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooosssssssss i zaljubi se debelo i tesko:
PS:ljubav nije sve,i ne treba sve da izolujes zbog nje...neces ti ceo dan provesti gledajuci vodu i razmisljajuci o vodi...al ces da se osusis bez njeXDDDDD
kad je zena u pitanju sve pomenuto je- normalno za njih.kad si zena sve pomenuto je moralno... kad si musko sve pomenuto je nemoralno
a posle se cude sto ih covek nekad tretira ko krpu.....

kad je zena u pitanju sve pomenuto je- normalno za njih.
ali svejedno ,bravo.![]()

smejao bi se ovome sto napisah da imam 25 ali sa godinama shvatis da zenama ne trebas davati nikad celog sebe ma kakva da je u pitanju, jer ces samo imati problema posto su nesposobne da apsorbuju pre svega sebe i svoje sukobe a a kamoli necije tudje i onda upadaju po pravilu u mrznju i konstrukciju kako ti musko lakse izadjes na kraj sa problemom a ona jel' mora toliko da se muci
i onda krece ono genski urodjeno, laganje, manipulacija, zaebavnje, varanje, koristoljublje ...a ako napravis gresku i budes ponizan i introvertan, oma ces naici na prezir, ako si siledzija i ekstrovertan u prevodu nasilan, istrpece jednom ali cete sacekati na krivini kad se najmanje nadas i zariti ti noz u srce.... znaci generalno, njima niko ne valja i zato u svom jadu grabe deo svoje podsvesti i pomenutim metodama lazno stavaraju neprirodan osecaj srece neformalnom dominacijom... ali kad ih prodje to mesijanstvo, sledi ocaj i razocarenje samom sobom sto je tako nastupila i pocinje gorko plakanje...e zato ih volim zato sto i pored svega imaju srce...sve, pa cak i one koje se kunu da ga nemaju.
smejao bi se ovome sto napisah da imam 25 ali sa godinama shvatis da zenama ne trebas davati nikad celog sebe ma kakva da je u pitanju, jer ces samo imati problema posto su nesposobne da apsorbuju pre svega sebe i svoje sukobe a a kamoli necije tudje i onda upadaju po pravilu u mrznju i konstrukciju kako ti musko lakse izadjes na kraj sa problemom a ona jel' mora toliko da se muci
i onda krece ono genski urodjeno, laganje, manipulacija, zaebavnje, varanje, koristoljublje ...a ako napravis gresku i budes ponizan i introvertan, oma ces naici na prezir, ako si siledzija i ekstrovertan u prevodu nasilan, istrpece jednom ali cete sacekati na krivini kad se najmanje nadas i zariti ti noz u srce.... znaci generalno, njima niko ne valja i zato u svom jadu grabe deo svoje podsvesti i pomenutim metodama lazno stavaraju neprirodan osecaj srece neformalnom dominacijom... ali kad ih prodje to mesijanstvo, sledi ocaj i razocarenje samom sobom sto je tako nastupila i pocinje gorko plakanje...e zato ih volim zato sto i pored svega imaju srce...sve, pa cak i one koje se kunu da ga nemaju.
Iako ovde ima pomalo generalizovanog hejtovanja cenim da si zaista iskren.
Ima ovoga, nije da nema, ali ja sam razgovorom i rezonovanjem skoro svaku devojku pa i drugaricu uspeo da zauzdam da ne skrene sa ispravnog puta.
U ovakvim situacijama kljucna stvar je nekakva mentalna snaga i cak i zena koja krene u neko besnilo moze biti vracena na ispravni put pravilnog rezonovanja i ispravnih postupaka.