Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.510
Ja ne vidim iz tih starozavetnih citata da bilo gde kaže ISUS.
Nastavi da tražiš
Nastavi da tražiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti znaš šta je on smatrao i kako je planirao, nisam znao da ste tako bliski![]()
otkriva mi sve sto vama nece

Ja ne vidim iz tih starozavetnih citata da bilo gde kaže ISUS.
Nastavi da tražiš

Daotkriva mi sve sto vama nece
![]()
To se moze izmedju redova procitati ako imas mudrost![]()

Da Bi Bog otkrio Istinu mora neko da to iskreno zeli
a ne da napada i pita da bi napadao
Takodje Bog je taj koji nam daje mudrost![]()

наравно, богочовек
Da![]()
Ali Inat djavolski im neda da shvate i priznaju istinu![]()
U Bibliji je postoji ta rec
kad je nadjes javi se
- - - - - - - - - -
Biblija razotkriva puno toga
2 Korincanima 4:4

U Bibliji je postoji ta rec
kad je nadjes javi se
u Starom zavetu ne postoji reč Isus.
Kad je nađeš javi se.

dobro bre znaš na šta sam mislio![]()

Ne postoji Isus kao Boziji sin da se pominje sa tim imenom![]()
Ali postoje prorocanstva o dolaku Isusa![]()
u Starom zavetu ne postoji reč Isus.
Kad je nađeš javi se.
jel smes da se kladis?
Isto tako su u srednjem veku govorili za Vergilija da je svojom četvrtom eklogom prorekao dolazak Isusa
Iako naravno nije, al njima je odgovaralo da tako misle
Tako i vama odgovara sad da božansku množinu koristite u svrhe "dokazivanja" Isusa, iako ta množina nema veze s tim

Dobro, Isus Navin, jasno mi je, i nije to poenta ovde
Isto tako su u srednjem veku govorili za Vergilija da je svojom četvrtom eklogom prorekao dolazak Isusa
Iako naravno nije, al njima je odgovaralo da tako misle
Tako i vama odgovara sad da božansku množinu koristite u svrhe "dokazivanja" Isusa, iako ta množina nema veze s tim
Yeshua (Isus) znaci spasenje... svaki put kad se u Starom Zavetu spominje spasenje spomene se i Isusovo ime
“The Lord is my strength and song, and He has become my salvation” (Ex. 15:2). In other words, “He has become my Yeshua.”
“God be merciful to us and bless us, and cause His face to shine upon us, that Your way may be known on earth, Your salvation [Yeshua] among all nations” (Ps. 67:1-2).
“And it will be said ... ‘Behold, this is our God; we have waited for Him, and He will save us. We will be glad and rejoice in His salvation [Yeshua]’ ” (Is. 25:9).
tako kaze jevrejski rabin
http://www.charismamag.com/spirit/bible-study/15023-finding-jesus-in-the-old-testament

I nije ti palo na pamet da je etimologija Isusovog imena zapravo njegova simbolička povezanost sa Bogom, te da je zato tako imenovan?
To je isto kao da za nekog svog druga koji se zove Matej tvrdiš da je on reinkarnacija apostola samo jer se isto zovu![]()
Da li je Isus bogocovek ili sin boziji ?