da li biste promenili veru?

Devojčici Jevrejki su roditelji usred Beograda davali poklone za Božić i Uskrs da se ne bi razlikovala od vršnjaka. Šta mislite o tome?

:eek:

Možda roditelji nisu želeli da se ona oseća odbačeno, pogotovo ako je devojčica mlada. Možda bi to bilo uredu, donekle. Mada ja mislim da odmalena trebamo učiti decu da poštuju svoju kulturu i običaje.

A ako su se sramili, onda nemam reči.

ja sam po rodjenju islamse vjeroispovjeti, al sam vise Deista, ne bi mjenjala svoju vjeru nit bi trazila od momka ili muza da to radi, a to sta ce reci okolina me ne zanima,ja sam sa tom osobom a ne oni, necu biti sa nekim samo zato sto je moje vjere, to su nebuloze, bar meni, ja nisam osoba koja gleda na to ja djelim ljude samo na dobre i zle, i postujem svaku kulturu i vjeroispovjest, na kraju krajeva svi vjeruju u Boga.
A sto se djece tice, znam mnogo ljudi iz mjesovitih brakova cija djeca normalno zive, kad odrastu nek sami rade sta im volja, ja necu utjecati na njihovu odluku.

Tebi je to normalno, da se odrekneš deteta?
Pa to sve govori o tebi.

Ne bukvalno, ali to ne bi bilo vise isto bar ja tako mislim. Ali npr svidi mi se decko muslimanske veroispovesti, dodjem u situaciju da treba predjem u njegovu veru,koji slavi Bajram ili sta vec, a ja Bozic. I imamo decu, a sta bi oni bili ateisti? Naravno ja to ne moram ako necu. Ali onda bi bilo baceno sve u vodu sto su nasi preci gradili. Ali nista me ne bi cudilo jer kako kazu "DRAZE NAM NESTO TUDJE NEGO SVOJE".

Back