Da li biste mogli da živite z drugosrbijašicom ?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Evo ovako stoje stvari, znamo svi-100 ljudi-100 ćudi, 100 žena-200 sisa :mrgreen: ali postoje neke stvari i neka mišljenja preko kojih ne možemo da pređemo. U pitanju su naravno način razmišljanja i psihološki profil koji ako se drastično razlikuje od mog, ja sa takvom osobom/devojkom nemam šta da tražim.

Pa bih hteo da vam postavim 2 pitanja:

Prvo je upućeno muškim prvosrbijašima, veoma je konkretno i glasi:

DA LI BISTE MOGLI DA ŽIVITE Z :D DRUGOSRBIJAŠICOM ? Dakle, da li bi ste mogli da živite sa devojkom/verenicom ili ženom koja ima potpuno suprotne političke stavove od vas tj. da li biste živeli sa genetski modifikovanom budalom ? :hahaha:

Ja ne bih. Pravo da vam kažem, ne bih mogao da je slušam kako mi svaki dan hvali lepog Čedicu ili Tadića, kako priča lepo o demokratama, GEJ17 MINUS ili LSD-u, i još da je konzervativna ! Ja bih to o'ma oĆerao ! :lol: Aj da je umerena pa nekako ali ako je tvrdokorna, znači nema šanse. Ako je umerena demokrata ili liberal, jednostavno ne bi pričali o politici za vreme seksa i to je to. :hahaha: Ali, ne radi se ovde samo o seksu već o zajedničkom životu. Dakle, ne bih mogao da živim sa nekom koja mi stalno trabunja o Čedi, Dinkiću ili Tadiću kako su oni super, sjajni, bajni...Ja bi je oterao u q***. Ne bih mogao da je slušam ! Jednostavno, ne družim se sa GMB. :hahaha:

A drugo pitanje je malo uopštenije i odnosi se i na muške i na ženske forumaše i na prvosrbijaše i na drugosrbijaše. Još se i rimuje, je*o te ! :rotf:
Dakle, da li biste mogli da se družite ili da vodite ljubav ili pak da živite sa osobom koja je drugačijeg ili potpuno suprotnog političkog mišljenja i stava od vas ? Što se tiče druženja, tu sam malo umereniji, ali opet neke priče ne bih mogao da slušam. Mislim, u suštini ako nam se politički stavovi bitno razlikuju onda je najbolje da i ne započinjemo političke teme. Ali ne radi se ovde samo o političkim tema nego se radi UOPŠTENO O NAČINU RAZMIŠLJANJA NEKE OSEOBE jer obično, kada ljudi imaju različite političke stavove, oni imaju potpuno različite poglede na svet, različite ako ne i suprotne načine razmišljana a takve osobe obično nema šta da traže zajedno. I jednostavno ne mogu da se slažu. To sam primetio da je tako i na ovom forumu i u životu uopšte. Dakle, ako se uopšte ne slažemo u politici, onda nema šanse da se slažemo u bilo čemu i po bilo kom pitanju. Uglavnom je tako.

E sad, naravno, sve zavisi i od toga ko je kakva osoba, i koliko je ko umeren, konzervativan, tvrdoglav, otvoren, zagrižen ili tolerantan. Uglavnom ne volim one zagrižene i tvrdokorne ljude koji su slepo odani samo 1 stranci i jednom vođi i ne vide ništa drugo oko njih. Ne volim konzervativne ljude i jesam za argumentovanu razmenu mišljenja ali nikako ne volim neke (teške) političke svađe ili da vadimo oči zbog politike. To je već besmisleno. Ako već ne možemo da se složimo po nekom političkom pitanju, onda je bolje da zaobiđemo tu temu, da ne pričamo uopšte o politici, ili da se razilazimo. Kao što ste videli ovde na forumu, ja sam više za zaebanciju i šalu, šegu, komiku nego za neke jalove rasprave i političke svađe i prepucavanja.
 
I je l' si smislio ti ime? Imaš neke ideje?

Ja bih ćerku nazvao Anđela. Možda i Andrijana, ali onda bi je stalno pitali ''Je l' Andrijana ili Adrijana?''

Ima jedan moj ortak dve sestre sa imenima Apolina i Augustina, ukoliko sam ih dobro upamtio. Nisu ni ona loša.

U svakom slučaju, nemoj samo Jelena ili Milica.

Kaja htela sina Andreja :D al nije sin..:D
Ma nemamo pojma, svaki dan drugo ime na pameti..:D
 
Kaja htela sina Andreja :D al nije sin..:D
Ma nemamo pojma, svaki dan drugo ime na pameti..:D

A i to... Je l' Andrej ili Andrija? Radosav ili Radoslav? Radisav ili Radislav? Ovo ili Ono?

Treba biti oprezan. :)

U svakom slučaju, čestitke tebi i Kaji, i neka je živa i zdrava, ma kako se zvala. :pivce:

Uz pirotskog Majkla Džeksona! :D (Videh ga večeras na vestima, mislim da je ovo on):

 
Thanatos:
Ovo pirotsko staro groblje...

Znači jeste on.

Videh ga u Pinkovom Dnevniku u pola osam, bio obučen k'o Majkl, stavio i periku, i nasred ulice igrao. :D

Poguglah malo.

Tridesetogodišnji Piroćanac Svetomir Simić ceo svoj život posvetio je kralju popa, nedavno preminulom Majklu Džeksonu. Skinuo je sve njegove pokrete po kojima je Džekson postao čuven, a njegovu smrt je isplakao kao da mu je najrođeniji rod.

Pirotski Majkl Džekson živi u ulici Kraljevića Marka, gde se tokom leta na terasi kuće ili ispred nje na ulici najčešće može videti kako u karakterističnom crnom odelu, belim rukavicama i s neizostavnim crnim šeširom izvodi čuveni Majklov ples „munvok", koji je postao zaštitni znak čuvenog pevača.

http://pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/147702/Pirot+ima+svog+Majkla+Džeksona.html

Thanatos:
kude smo se jednom Kaja i ja ...:rumenko:

Niste valjda? Auuuu, barabo jedna. :)
 

Back
Top