Da li biste išli na proteste?

Da li biste išli na proteste?

• Da

glasova: 49 61,3%
  • Ne

glasova: 27 33,8%
  • Nisam siguran/sigurna

glasova: 4 5,0%

• Ukupno glasova
    80
Слажем се. Ми као обични људи морамо да гледамо шта је корисно за нас саме. Лично сматрам да је од веће важности да се сачувају Дрина, Сава и Дунав, као и обрадиве површине, шуме, пашњаци и ливаде, него од тога да ли ће владати овај или онај. Исто важи и за тзв. европске интеграције.
A korisno je srušiti vučića i diovesti opet negog zbunjenog koji se ne meša u državne poslove?
Stoposto si u pravu, zato i jesi tamo gde jesi, a i pametan si...

Исплатити све зајмове и кредите ММФ-а и СБанке и поништити споразуме који погодују неолиберализму и моћним мултинационалним корпорацијама. ! На основу тога поништити 3000 законских аката који су последица , проистекли из тих споразума !

Србија убрзано липти и крвари !

Зауставити крволиптање
ako je srbija onaj srednjevekovni srpski provizorijum i vladaju poluljudi....

Dug je niz obmana koje se serviraju

Olivera Zekić je i postavljena od strane okupatora da provocira
Ne vredi, a i lepo je rekao kolega @Mugatu da tvoje reči i rečenica više nemaju nikakvog smisla. Čovek više iz tvojih postova ne može da protumači šta hoćeš da kažeš. Jedino je izvesno da si na strani Rio Save i da daješ garancije za rudnik kao i tvoj nacista Šolc. Pogubila si se u pisanju, kao da ne znaš gde je levo. Sve ti se pomešalo, i Rio Tinto i Nemci, i Zavera CIE i Vatikana i izdajnik iz Čipuljića.
Ali, evo i za tebe jedan poziv.

A korisno je srušiti vučića i diovesti opet negog zbunjenog koji se ne meša u državne poslove?
Stoposto si u pravu, zato i jesi tamo gde jesi, a i pametan si...
Мене Вучић, нити остали политичари, не занимају. Мени је стало до мене самог, до мојих и до тога да ли ћемо да имамо воду за пиће, ваздух, шуму, обрадиве површине и остале делове природе.

Фабрике могу да се поново сазидају, путеви и пруге исто, можеш да зидаш и да рушиш позоришта, болнице итд.

Ово је нешто друго.

И опет имамо исту ствар, као и на другим темама:

Ко је за рудник, тај је за Вучића.
Ко је против рудника, тај је за опозицију.

То је најгора могућа подела и највећа замка.

И опет имамо исту ствар, као и на другим темама:

Ко је за рудник, тај је за Вучића.
Ко је против рудника, тај је за опозицију.

То је најгора могућа подела и највећа замка.
Ali koju opoxiciju
Sigurno ne onu koji su i doveli Rio tinto u srbiju

Back