I "profesor" je poceo pricu protiv svog klijenta (koji ga je verovatno debelo platio) pred anonimnim slucajnim prolaznicima koji su mu simpaticni?Zato što jednostavno nije laž
Profesor iz Italije nije imao dokument u rukama nego je radio na njemu, bio je član ozbiljnog međunarodnog stručnog tima koji je RT angažovao
Sam je počeo priču o RT kada je čuo odakle smo, interesovali su ga stavovi građana Srbije.
On je recimo ubeđen da će se kopati, kaže da mora, treba Evropi litijum a nešto se mora žrtvovati.
Sa takvom procenom rizika (ako znaš uopšte šta je to) projekat ne bi nikada prošao u EU i zato "računaju na nas" jer nismo u EU pa smo "fleksibilniji" po tom pitanju.
Imaš još neko pitanje sem bednih konstatacija da lažem, još jednom to ponovi i ideš na trajni blok, jer zaista više nemam živaca ni vremena za likove koji umišljaju da svakome mogu sve i svašta da kažu.
Drugi deo tvog naklapanja je toliko imbecilan da čak i ne zaslužuje bilo kakav komentar
Ne, nemam nikavog pitanja za tebe jer pises neverovatne stvari, stvari koje se ne desavaju, pogotovo forumasima koji pisu ovde.
Da, lazov si. Boli me uvo da li ce me neki takav anonimni lazov staviti na blok na ovakvom mestu. Pogotovo sto se taj lazov kacio na moj post a ne ja na njegov.
Naravno da ocekujem da ces ispuniti "pretnju", staviti me na ignore i neces se javljati ni na ovaj moj post. No, cekamo, nesto mi izgleda da ipak nisi tako jak karakter.