Da li biste išli na proteste?

Da li biste išli na proteste?

• Da

glasova: 49 61,3%
  • Ne

glasova: 27 33,8%
  • Nisam siguran/sigurna

glasova: 4 5,0%

• Ukupno glasova
    80
Zato što jednostavno nije laž

Profesor iz Italije nije imao dokument u rukama nego je radio na njemu, bio je član ozbiljnog međunarodnog stručnog tima koji je RT angažovao
Sam je počeo priču o RT kada je čuo odakle smo, interesovali su ga stavovi građana Srbije.

On je recimo ubeđen da će se kopati, kaže da mora, treba Evropi litijum a nešto se mora žrtvovati.

Sa takvom procenom rizika (ako znaš uopšte šta je to) projekat ne bi nikada prošao u EU i zato "računaju na nas" jer nismo u EU pa smo "fleksibilniji" po tom pitanju.

Imaš još neko pitanje sem bednih konstatacija da lažem, još jednom to ponovi i ideš na trajni blok, jer zaista više nemam živaca ni vremena za likove koji umišljaju da svakome mogu sve i svašta da kažu.

Drugi deo tvog naklapanja je toliko imbecilan da čak i ne zaslužuje bilo kakav komentar
I "profesor" je poceo pricu protiv svog klijenta (koji ga je verovatno debelo platio) pred anonimnim slucajnim prolaznicima koji su mu simpaticni?
Ne, nemam nikavog pitanja za tebe jer pises neverovatne stvari, stvari koje se ne desavaju, pogotovo forumasima koji pisu ovde.

Da, lazov si. Boli me uvo da li ce me neki takav anonimni lazov staviti na blok na ovakvom mestu. Pogotovo sto se taj lazov kacio na moj post a ne ja na njegov.

Naravno da ocekujem da ces ispuniti "pretnju", staviti me na ignore i neces se javljati ni na ovaj moj post. No, cekamo, nesto mi izgleda da ipak nisi tako jak karakter.

А на кога мислиш "лепи" када кажеш жутарска логика? На Жутог Пајтића? Или на неправедно заборављеног Горана Кнежевића, жутог градоначелника Зрењанина? Можда на Генијалног Шапића? Или на Синишу Малог? Да ли можда мислиш на Небојшу Крстића? Или на Гордану Чомић? Или на уваженог Друга Кену?
На све вас жуте, у пакету; сви сте ви иста превртљива клика; и ти си се намењао "дресова", немој да се сад правиш веверац... :lol:

Ишао бих на протесте против протеста.
Досадни сте, немате појма о чему причате, и то вас дисквалификује из зоне релевантности да вас се пита о било чему.

Роко, кажи ти нама, шта мислиш о потенцијалном ископавању литијума од стране Рио Тинта?

Nikako se ne slazem, naprotiv, mislim da je deo opozicije pogresno procenio da ne treba izlaziti na izbore. Ako cekaju idealne uslove, nikad nece nista postici, to je vise nego jasno.
Bar se i meni tako cinilo, tj. ne znam kad sam bila za bojkot, cak i u mnogo tezim uslovima, 90-tih.
Nadam se da ste poštena osoba koja drži reč i da shvatate šta to znači
Ako je tako kako možete da odobravate gaženje reči dela opozicije koju su dali pred narodom i čak potpisali dogovoreno? A dogovor je bio da se ne izlazi ako se ne ispune uslovi
Kako to odobravate i objašnjavate?

Druga Srbija & Krug Dvojke, naj koncizniji opis.
:lol:
Што је најсмешније- имам доста пријатеља из тог "круга двојке", колоквијално названог старог језгра града; они са гађењем говоре о таквима, и препознају их само као скоројевиће, који су дошли до неке лове у доба обе "демократије", махом- дођоше из унутрашњости ( а ту матрицу и сам могу да потврдим из личних искустава), који су усвајањем тог "система "вредности"":lol: пожурили да посеку све своје корене и отресу завичајно блато са гумених опанака, у којима су и дошли у Београд...
Кад дође наивно створење у нову средину- свакако жели брзо да се уклопи и још брже "успе"; та другосрбијанђтина је била веома агресивна и здушно потпомогнута "споља" да помогне у растакању сваке националне хомогенизације.
Они су, заправо, и највеће жртве специјалног рата против Србије, само што то у својој инатности и полузнању и не схватају.
Али, долази време када ће се отрезнити...:lol:

Роко, кажи ти нама, шта мислиш о потенцијалном ископавању литијума од стране Рио Тинта?
Ја мислим да свако, ко нема довољно знања из те области треба да завеже, јер се од његове галаме не чују они који знају.
Али, пашчад, к'о пашчад- морају да лају, јер мисле да тако чувају газди кућу... :lol:
А шта ти мислиш, незнана делијо?:roll:

Ја мислим да свако, ко нема довољно знања из те области треба да завеже, јер се од његове галаме не чују они који знају.
Али, пашчад, к'о пашчад- морају да лају, јер мисле да тако чувају газди кућу... :lol:
А шта ти мислиш, незнана делијо?:roll:

Дакле, да заћуте Вучић, Ђука бизон, министарка Ђедовић Хандановић, Зока Тузланка, Нено и Јована Јеремић?

I "profesor" je poceo pricu protiv svog klijenta (koji ga je verovatno debelo platio) pred anonimnim slucajnim prolaznicima koji su mu simpaticni?
Ne, nemam nikavog pitanja za tebe jer pises neverovatne stvari, stvari koje se ne desavaju, pogotovo forumasima koji pisu ovde.

Da, lazov si. Boli me uvo da li ce me neki takav anonimni lazov staviti na blok na ovakvom mestu. Pogotovo sto se taj lazov kacio na moj post a ne ja na njegov.

Naravno da ocekujem da ces ispuniti "pretnju", staviti me na ignore i neces se javljati ni na ovaj moj post. No, cekamo, nesto mi izgleda da ipak nisi tako jak karakter.
Ne, profesor nije započeo priču ni pred anonimnim, ni pred slučajnim prolaznicima, već sa kolegama, ako razumeš šta hoću da ti kažem.

Za sve ostale detalje kad se upristojiš i pokažeš minimum uvažavanja za sagovornike. Zašto bih ja tebe uvažavao kad si ti mene na prvu okarakterisao kao lažova. Idi veruj novinarima, oni sigurno pišu istinu.

Ne, profesor nije započeo priču ni pred anonimnim, ni pred slučajnim prolaznicima, već sa kolegama, ako razumeš šta hoću da ti kažem.

Za sve ostale detalje kad se upristojiš i pokažeš minimum uvažavanja za sagovornike. Zašto bih ja tebe uvažavao kad si ti mene na prvu okarakterisao kao lažova. Idi veruj novinarima, oni sigurno pišu istinu.
Ah, ti si rekao da me ignorises ubuduce? Pa da, opet si ispao lazov, kao u tvojoj prici o "profesoru".
Evo, ja cu tebe da stavim na ignore listu, sto bih gubio vreme na lazi.

Миливојевић: Вучић је доведен на власт да заврши са Србијом

Срђан Миливојевић рекао је да нетачна тврдња да је Александар Вучић дошао на власт како би завршио са Косовом, већ да заврши са Србијом.
https://srbin.info/politika/zavrsen...cna-rasprava-vlasti-i-opozicije-oko-litijuma/
„Сад је очигледно јасно да је то нетачно. Он ће на крају свог мандата, као његов узор Стипе Месић, моћи да каже – мој посао је завршен, Србије више нема. Само један проблем имате, устао је Јадар, ваља се Ваљево, грми Србија, нећете копати. Господо напредњаци, мораћете да враћати провизију, али из Забеле. Водите рачуна кад тамо будете окопавали кромпир, да не нађете случајно литијум“, рекао је Миливојевић.

ROBIJA ROBIJA:super:
HAPSI NARODNA MILICIJO MOJA!
Супер. Само овде фали једна врло битна чињеница. Миливоијевић је потпуно исти као и Вучић. Нема никакве разлике.

Да ли је неко гледао САТ емисију у недељу?
Гост, Карлос Таварез први човек Стелантис групације.

Поручио да ће у наредних десет година хемија батерија бити промењена.
Тј литијум губи на важности

Да ли је неко гледао САТ емисију у недељу?
Гост, Карлос Таварез први човек Стелантис групације.

Поручио да ће у наредних десет година хемија батерија бити промењена.
Тј литијум губи на важности
culi smo te mantre po ko zna koji put

ali bese prvo za dve tri god

kad sad ste malo realnije, deset ....

Дакле, да заћуте Вучић, Ђука бизон, министарка Ђедовић Хандановић, Зока Тузланка, Нено и Јована Јеремић?
Kada su ŽUTI valjali tezgu US STEEL-u najviše su laprdali kako su "instalirani super filterčići" koji ne da štete već i "obogaćuju vazduh"
A o realnom zagadjenju nije smelo da se prdne

Pre toga su doneli uredbu da ne sme ni o NATO zračenju da se vodi evidencija javno

Pa se nešto mislim - sobalite Vučića, dodjete na vlast i već prvo jutro još pre zvaničnih rezultata od RIK-a trk po Rio Tinto uz mantre kako će se posle kopanja tu ozeleniti površina sadjenjem platana

Ko što reče @HEFESTOS 1 samo ukratko:
"KOGA GLADAN ĆAĆA SKLEPA TAJ OSTANE GLADAN CEO ŽIVOT"

Krompirko te zvao na vopi, a ti si se sakrio.

I sad najavljujes da ces da "vrebas" svoje drugare i drugarice sa Krste, umesto da popijes pivo ili kafu sa drustvom sa Krste, ti ces da ispunjavas udbaske zadatke.
krompirko ne spada u sorosevsku bandu

svako sebi bira drustvo

kad je on isao na kafu sa pOulom ne moze taj sa mnom na piće

ne brkaj babe i zabe

Back