Da li biste išli na proteste?

Da li biste išli na proteste?

• Da

glasova: 49 61,3%
  • Ne

glasova: 27 33,8%
  • Nisam siguran/sigurna

glasova: 4 5,0%

• Ukupno glasova
    80
Nadam se da ste poštena osoba koja drži reč i da shvatate šta to znači
Ako je tako kako možete da odobravate gaženje reči dela opozicije koju su dali pred narodom i čak potpisali dogovoreno? A dogovor je bio da se ne izlazi ako se ne ispune uslovi
Kako to odobravate i objašnjavate?
Iskreno, ne znam da su potpisivali ista. Mislila sam da su se neki dogovorili da ne izlaze, a da su neki mislili da je bolje izaci, i to je to.

Дакле, Карлос Таварез, а не неки твој земљак Змај од Шипова или Баја Мали Пајчин, каже да литијум неће бити релевантнан
recimo da nismo sigurni, ali je sustina da ako sa tim litijumom se bude otplacivao samo ekspo trebace skoro 600 godina, mala je tu vajda, nema nikakve logike na prvi pogled

ja mislim da je kredit za ekspo uslovljen kopanjem litijuma, jer nema logike da je vlast ovoliko zagrizla, postoji pozadina svega, a to nije samo puka podrska zapada vucicevom rezimu

pazi referendum za litijum, za koje pare? a referendum za ekspo 18 milijardi koje ce da narastu na 30?! neko je ovde lud, narod, nema ko drugi

trazite referendum za EKSPO, sta narod ima osim duga od ekspoa? ej 18 milijardi ce narod da vraca, da bi se vuciceva bulumenta napunila

Koristiš metod ponovljenih laži
Konstantno vezivati RT i Nemce a onda Nemci ulete na mesto RioTinta

Njihov interes je suprotstavljen ali ti igraš podmukli igru na kartu Nemaca kao okupatora

Oni su ovde baš baš dugo okupatori i ne sviđa im se što gube poziciji ali eto njihovih kadrova da stvaraju smutnje i dimne zavese

Nego imaš li ti neko argument ili ispaljuješ parole dobijene u biltenu kako voditi kampanju protiv RioTinta?
Procitas li ti sta si napisala pre slanja? Ovde bukvalno ni dve reci nemaju smisla.

Vidim seo juče na neku livadu i ubeđuje ljude kako je litijum super stvar za Srbiju tj ubeđuje nas kako je super da jedemo gvna ako nam neko plati po 50 eura..
čitam kao: daće referendum o opozivu predsednika
potrčali smo da glasamo na tvoje nameštene referendume
nećeš kopati!

Nemacka je pre dva meseca pokrneula rezoluciju o srebrenicu u generalnoj skupstini UN. Sa namerom stete po srpski narod. Dusmani su sada odjednom prijatelji i brinu o nama govoreci sta je dobro za nas...

On podrzava nemacku koja podrzava naciste u ukrajini a sada ispada da je on protiv nemacke ?
Dakle on je samo protiv sbrije ocito...

Nemačka na nama šilji da ne budem prosta (nije damski, ali to jedino objašnjava situaciju) ali i nad popom ima pop pa tako i nad njima

Njihove "garancije" ko zna koliko bi koštale njih jer oni garantuju da neće biti diverzija i opstrukcije

Jedino ko može napraviti akcident je njihova agentura sabotažama

Procitas li ti sta si napisala pre slanja? Ovde bukvalno ni dve reci nemaju smisla.

Obrnuta realnost je ovde prisutna bar 50 godina

Onaj ko je okupator se krije a upire prstom u onoga ko bi mu ukinuo tu privilegiju

Interes okupatora se kroz razne proteste i bukače predstavlja kao interes naroda

Onaj ko najviše pljačka predstavlja se kao neko ko najviše daje

Neprijatelj se predstavlja kao prijatelj

Dug je niz obmana ovog izvitoperenog sveta u kome smo proveli i provodio naše živote

Ponovljene laži? Podmukla igra? Ispaljivanje parola? Njihovi kadrovi? Bilten za kampanju?

Šta na ovo reći? Jadna Rostovka, jadan Rio Tinto. Da sam malo emotivniji pa suzu bih pustio.
Nastavljaš kampanju svog ideologa Gebelsa jer ti je ta propaganda očigledno bliska, a drage su ti i nemačke marke u kombinaciji sa Rio Savom.
Pošto ti je ta ideologija srcu draga jer si zdušno podržala svog kancelara Šolca onda ti je moja preporuka da obučeš nacističku uniformu kao što je to uradila i predsednica REM-a Olivera Zekić pošto očigledno delite ista uverenja.

Dug je niz obmana koje se serviraju

Olivera Zekić je i postavljena od strane okupatora da provocira

Siroti Rio Tintić

Realno i jesu ispali glupi
Toliko moćna kompanija koja navodno izaziva građanske ratove a dozvoli da dve budale kao onaj Ristić i Đorđević baljezgaju nebuloze

Setih se da su Nemci ušli u vlasništvo nekih rudarskih kompanija po Australiji pa od tuda kampanja protiv RT i u Australiji

Obično se Englezima o glavu što su ustašiju doveli u Australiju

I "profesor" je poceo pricu protiv svog klijenta (koji ga je verovatno debelo platio) pred anonimnim slucajnim prolaznicima koji su mu simpaticni?
Ne, nemam nikavog pitanja za tebe jer pises neverovatne stvari, stvari koje se ne desavaju, pogotovo forumasima koji pisu ovde.

Da, lazov si. Boli me uvo da li ce me neki takav anonimni lazov staviti na blok na ovakvom mestu. Pogotovo sto se taj lazov kacio na moj post a ne ja na njegov.

Naravno da ocekujem da ces ispuniti "pretnju", staviti me na ignore i neces se javljati ni na ovaj moj post. No, cekamo, nesto mi izgleda da ipak nisi tako jak karakter.
Ma, serre po običaju...

i koj krac nudi referendum o sebi a ne o litijumu?
zna da čak ni većina botova nema obraza da zaokruži kopanje Litijuma
10.08. Terazije
Zato što zna da dosta njegovih birača jeste protiv Rio Tinta i da bi referendum protiv istog prošao 99%.

Ovako vezuje svoj satanistički kult ličnost za projekat Rio Tinta, ako ne prođe referendum za smenu reći će "vidite kako narod podražava mene i moje projekte".

Jedino rešenje je sveopšta blokada svega.

IMG_3258.jpeg

i koj krac nudi referendum o sebi a ne o litijumu?
zna da čak ni većina botova nema obraza da zaokruži kopanje Litijuma
10.08. Terazije
upravo to!

to me je iznenadilo da rekoh u tom trenutku , koji kur ovaj sad drobi ?
kakv crni referendum o opozivu predsednika ?

pa zar nije predsednik pre nepunih mjesec dana na glas izgovarao kao i njegov sns DA SU ZA REFERENDUM O LITIJUMU na kojem ce narod da odluci ?

pokusava sada da se pravi lud ? da to nisu spomenuli ? pa rec REFERENDUM o litijumu izokrenuo u OPOZIV predsednika ?

da ispadne kako je on onaj koji drzi reč, tj ako ej spomenuo referendum da ce tako i biti da ga i dalje nudi ?

pa ovo je tipican primer prikrivanja lazi izgovorenih u datom trenutku koje su sluzile da se umiri situacija ? a sad nesto sasvim drugo sto nam govori da oni u stavri i ne smeju da pomisle na referendum o litijumu i mogucnosti da taj posao sa litijumom propadne ?

ovo je cirkus. kakv crni referendum o opozivu predsednika. nemoj izokrecati i praviti nas budalama.

spominjali ste referendum o LITIJUMU! I IMA DA GA BUDE . niko sem naroda ne sme da odluci o njegovom zdravlju. a pre toga naravno trebala bi postena nezavisna debata od nezavisnih strucnjaka .

Исплатити све зајмове и кредите ММФ-а и СБанке и поништити споразуме који погодују неолиберализму и моћним мултинационалним корпорацијама. ! На основу тога поништити 3000 законских аката који су последица , проистекли из тих споразума !

Србија убрзано липти и крвари !

Зауставити крволиптање

Back