- Poruka
- 7.308
Da ne bude off,bio bi sa curama Dalekog istoka.![]()
Би са Блиског Истока, ове тамо са далеког ми нису привлачне.
Мис Либана
Најегзотичнија лепота на свету по мени је на Блиском Истоку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bude off,bio bi sa curama Dalekog istoka.![]()
^ A sad?
![]()
Of course.
Ali ljudi vole fantaziju.
sve vam je to fotosop....ne gajite iluzije....xD

Ti znas sta je fotosop.Dont make any jokes.
Ma ove japanke su dame.![]()

naravno da znam...
iako ja nisam ni pokusavala da se snadjem u njemu....xD

Nemam.
Al' bar imam ukusa.
![]()
![]()

I ne pokusavaj,izgubices se.![]()

to ti pricam....
a, ti imas iskustva sa istim, pa znas....?![]()
![]()

kako stara latinska poslovica kaze: de gustibus non esputandum est![]()
Ali tacno sam znao da ces ovo da kazesh
... shto su rekli Latini pre 2000 godina, kad je sve bilo drugacije nego danas, a pojam ukusa, posebno u stvarima poput muzike i lepote, je nesto o cemu itekako treba raspravljati![]()

da pocnem o nim slikama koje si postavio??

Da raspravljas, ili trazis mane?
Valjda mozemo da se slozimo da su obe devojke lepe.
To je kljucna recenica za ovu raspravu. Nema dalje.
Nisu ni meni savrshene, dakako. Nash'o sam ih nabrzaka, google: miss japan; miss nigeria, al' svejedno, lepe su.
Moj ideal lepote imash na drugoj temi, e o tome mozemo da raspravljamo i 15 dana ako treba, dok ne ukapiras da gresis![]()
![]()

niko od nas ne gresi....iz prostog razloga jer svacije oci drugacije vide...![]()

Samo je mucis i kinjis tiranine.
E, pa ne vide.
To je mozda imalo smisla dok ljudi nisu sa tv-a, filmova, casopisa poceli da "gutaju" ideale lepote i u odnosu na njih formiraju sopstvene repere i kriterijume pri odredjivanju da li je neko lep ili ne koji su manje-vise isti.
Sh'a je lepa zena za muskarce?
1. povece sise
2. -II- dupe
Dakle ne pitash shta je "zgodna", vec sta je "lepa", a on ti o5 odgovara da lepu zenu profilishe velichina njenih sisa i dupeta. Yebjesh lice, ochi, osmeh, simetriju, drzanje...
Zbog takve "univerzalizacije" i povrsnog posmatranja lepote od strane veeeeelikog dela covecanstva, itekako o istoj ima smisla raspravljati, i pokazati ljudima u zabludi gde grese![]()
Kapiras?![]()
E, pa ne vide.
To je mozda imalo smisla dok ljudi nisu sa tv-a, filmova, casopisa poceli da "gutaju" ideale lepote i u odnosu na njih formiraju sopstvene repere i kriterijume pri odredjivanju da li je neko lep ili ne koji su manje-vise isti.
Sh'a je lepa zena za muskarce?
1. povece sise
2. -II- dupe
Dakle ne pitash shta je "zgodna", vec sta je "lepa", a on ti o5 odgovara da lepu zenu profilishe velichina njenih sisa i dupeta. Yebjesh lice, ochi, osmeh, simetriju, drzanje...
Zbog takve "univerzalizacije" i povrsnog posmatranja lepote od strane veeeeelikog dela covecanstva, itekako o istoj ima smisla raspravljati, i pokazati ljudima u zabludi gde grese![]()
Kapiras?![]()

vecina ljudi na to ne gleda tako....
su mnogo bitnije od fizicke....
Salle ostavi je ko da ne vidis da je ljubomorna.Samo je mucis i kinjis tiranine.
![]()

inace, harizma i, sto bi rekao moj prof.srpskog, unutrasnja lepotasu mnogo bitnije od fizicke....
![]()
Salle ostavi je ko da ne vidis da je ljubomorna.Samo je mucis i kinjis tiranine.
![]()

Shame on me![]()
Al' ako je njena teorija o "ochima" tacna, siguran sam da ce pre ili kasnije neko NJU poceti da gleda ocima kojima ja gledam ovu pohotnu crnkinju
Dobro, slazem se, al' ajde definishi mi "unutrasnju lepotu". Sta je to?