Da li biste bili sa osobom druge rase?

Ma sranje je to... Problemi oko vere, nacionalnosti, decijih imena... Posto je on musko, logicno je da dece budu njegove vere, a to znaci da sam se ja zajebala..:confused: Sta dzabe da komplikujem pored ovoliko ljudi ovde...Valjda cu naci nekog, ne verujem da cu morati da idem cak do Afrike...:rotf:

Ma sranje je to... Problemi oko vere, nacionalnosti, decijih imena... Posto je on musko, logicno je da dece budu njegove vere, a to znaci da sam se ja zajebala..:confused: Sta dzabe da komplikujem pored ovoliko ljudi ovde...Valjda cu naci nekog, ne verujem da cu morati da idem cak do Afrike...:rotf:

ja sam mešanac, ali sam opet više naklonjena maminoj veri.... nema tu logike... pusti me

toga... to je lični izbor dece... ;)

Ja ti kazem da u 90% slucajeva ocevi insistiraju da deca budu njihove vere, kao sto insistiraju da nose njihovo prezime, a ako vec pristanes na takav brak onda moras biti svesna da moze doci do toga... To sto je kod tebe tako ne znaci da je svuda...:p Postoji druga opcija, gde puste decu da odluce,a oni ustvari nikada i ne odluce, vec stalno balansiraju izmedju mame i tate... I sama si rekla da si vise naklonjena maminoj veri, ali nisi rekla da si njene vere...;)

Ja ti kazem da u 90% slucajeva ocevi insistiraju da deca budu njihove vere, kao sto insistiraju da nose njihovo prezime, a ako vec pristanes na takav brak onda moras biti svesna da moze doci do toga... To sto je kod tebe tako ne znaci da je svuda...:p Postoji druga opcija, gde puste decu da odluce,a oni ustvari nikada i ne odluce, vec stalno balansiraju izmedju mame i tate... I sama si rekla da si vise naklonjena maminoj veri, ali nisi rekla da si njene vere...;)

Da, tako sam rekla... Više sam naklonjena maminoj veri, a verujem i da ću biti njene vere...

To će vreme pokazati... Možda i promenim mišljenje..

Mada, čisto sumnjam.. :mrgreen:

Prvo, ta brojka od 8 % nema veze sa mozgom, smem ruku u vatru da stavim, gde si taj podatak nasao?

Drugo, koga je josh briga za produzenje rase, bla bla...? Ljudi se spajaju zbog ljubavi, interesa, dobrog seksa, porodice... rasni opstanak nije u igri...
Bar normalni ljudi...
A ovi drugi... sto zene posmatraju kao objekte za radjanje dece kako bi na svetu bilo vise belaca/crnaca/azijata... pa oni jednostavno nisu normalni, i siguran sam da su u manjini.

:dash:Ajde cuti...

Back