Da li biste bili sa osobom druge rase?

jok nije ogranicenost,a i sama vera je ogranicena,ali ti to ne razumes..
ne razumes da ti dzaba i ta crkva u koju ides,jer je ona jos jedna institucija koja gleda da zaradi na ljudima,boli popa ****** za ljude,ima para vise od 80% postenih ljudi u Srbiji koji rade mukotrpno da zarade za hleb i da prezive,ali njega boli tuki,vazno da uzme kesh za svako "dobar dan,Bog pomaze"

pun mi ****** religije,nista dobro nije donela.
Ratovi stvarani zbog vere,ljudi ubijani zbog iste..
Knjige i umetnicka dela paljena zbog vere
Ne postoji ujedinjenja nigde,a i sama vera je takva
Bez jedinstva covek je nista!

Dzaba ti i biblija i molitva, i post jer i da ima Boga,nije tu i napustio je ljude zbog njih samih

jok nije ogranicenost,a i sama vera je ogranicena,ali ti to ne razumes..
ne razumes da ti dzaba i ta crkva u koju ides,jer je ona jos jedna institucija koja gleda da zaradi na ljudima,boli popa ****** za ljude,ima para vise od 80% postenih ljudi u Srbiji koji rade mukotrpno da zarade za hleb i da prezive,ali njega boli tuki,vazno da uzme kesh za svako "dobar dan,Bog pomaze"

pun mi ****** religije,nista dobro nije donela.
Ratovi stvarani zbog vere,ljudi ubijani zbog iste..
Knjige i umetnicka dela paljena zbog vere
Ne postoji ujedinjenja nigde,a i sama vera je takva
Bez jedinstva covek je nista!

Dzaba ti i biblija i molitva, i post jer i da ima Boga,nije tu i napustio je ljude zbog njih samih

aha....ti si ateista....sad mi je jasno sto ne razumes...i sto tebi to ne bi smetalo....
uostalom, ljudi sami sebe vode u propast...al' to, jelte, nije tema naseg razgovra...

Nisam Ateista,verujem da postoji neka sila koja nas je barem stvorila,kao i ovaj svet..
Dal je tu sada,ili je nesvesna,ne znam
Ali to je samo na osnovi pretpostavke,gledajuci kako ne mozemo da stvorimo nesto iz praznoce.
A sad,religiju je stvorio covek,a sve sto covek stvori se vremenom kvari i koruptuje jer su nam i umovi takvi,pa samim tim postoji i ta razdvojenost u religiji..

Nisam Ateista,verujem da postoji neka sila koja nas je barem stvorila,kao i ovaj svet..
Dal je tu sada,ili je nesvesna,ne znam
Ali to je samo na osnovi pretpostavke,gledajuci kako ne mozemo da stvorimo nesto iz praznoce.
A sad,religiju je stvorio covek,a sve sto covek stvori se vremenom kvari i koruptuje jer su nam i umovi takvi,pa samim tim postoji i ta razdvojenost u religiji..

ok...u redu....
ali ti mislis da si samo ti u pravu, i da je bilo ko ko ne misli tako ogranicen...
al nije tako....mozda nisam ni ja u pravu, mozda nije niko...a mozda svi jesmo...
ja samo zastupam svoje misljenje, dok ti svoje nameces...

Vecina ovih sto pricaju da bi bile sa niggerom, mislim da bi se ispovracale kad bi videle pravog niggera :hahaha:..
Tako jedna moja drugarica nesto lupetala kao volela bi da bude sa nekim "grubljim" muskarcima, i krene neki lik da je muva iz te price, i samo pobegna 100 metara dalje :lol:

Tuzno, ali istinito...znam par takvih slucajeva...npr, jednom na zurci moj drug odvede neku poznatu droljicu u wc i ona izleti nakon 10 min...posle pricala kako nije smela da se 'ebe zato sto mu je veliki...a liku oko 20cm...ko zna kako bi se patosirale da vide pravo crnce... :lol:

A one sto su imale iskustvo sa crncima...pa recimo da sutradan nisu mogle hodati kako treba...bukvalno...'ladno je likusa hodala sa rasirenim nogicama, ili su je drugarice podrzavale...

Vecina ovih sto pricaju da bi bile sa niggerom, mislim da bi se ispovracale kad bi videle pravog niggera :hahaha:..
Tako jedna moja drugarica nesto lupetala kao volela bi da bude sa nekim "grubljim" muskarcima, i krene neki lik da je muva iz te price, i samo pobegna 100 metara dalje :lol:

Ispao si ako si mislio na moj post. Ja sam rekla da bi bila sa crncem ali ne zbog njegovog znas vec vec zato sto jako volim crnce i preslatki su mi...i ne znam kakve veze ima taj grublji muskarac sa crncem :D

Back