- Poruka
- 671
Ili bi ostali izolovani u srcu EU![]()
То је као да питаш да ли бих узела хрватско. Не, никада. Не после оног што су урадили мом народу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam odneo zahtev i cekam....
To ce mi biti cetvrti pasos...
Mogu da putujem GDE ZELIM...
Koliko pasosa imas - onoliko vredis!
Brate, ti vredis za cetvoricu..a ovim ogranicenim ALI ponosnim i nicim izazvanim jadnicima ni musave rulje NE daju drzavljanstvo..hahaha koji bedak

Pati ova dva intelektualca
Pa,koliko to pasoša može imati jedan čovek?
Zatucane li ekipe...![]()
Pametan covek ima pasosa koliko zeli, a glup samo jedan..a ti i dalje budi ponosan sto te rulje ignorisu...hahaha

Ne samo da kora da se uči mađarski,nego mara da se nosi i zeleni sako,te da ti lice bude crveno od ljutog paprikaša,što bi bundy rekao.Ако мора да се учи мађарски то би био невиђен смор. Ако може без неких захтева са мађарске стране, не би било лоше.
To je već procedura pri preuzimanju pasoša.Do tada ne treba brinuti o tim pravno-tehničkim pitanjima.Да не би још и да ноге искривим и да скратим потколеницу за 20 цм и да пустим дуге бркове?
Smesan si da ne kazem nesto gore.Brate, ti vredis za cetvoricu..a ovim ogranicenim ALI ponosnim i nicim izazvanim jadnicima ni musave rulje NE daju drzavljanstvo..hahaha koji bedak
ти си -0Ja sam odneo zahtev i cekam....
Значи тако. Па ја не могу да пристанем да будем Пишта Мађар само зарад мађарског пасоша. Ако су то алтернативе, онда...
Онда нека ме нађу једне тужне недеље, паприкаш непоједен и хладан на столу... барем ћу умрети као Мађар, а ако ми дају пасош постхумно - дају.
Madjarski vrlo zaheban jezik...Ако мора да се учи мађарски то би био невиђен смор. Ако може без неких захтева са мађарске стране, не би било лоше.