Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.296
tačnoSta je problem da sipamo gorivo na ostalim pumpama?
skokneš do Madjarske, Bugarske, Hrvatske u zavisnosti gde živiš, natankaš do vrha jeftinije gorivo i gari garo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tačnoSta je problem da sipamo gorivo na ostalim pumpama?
mene zanima dal da prodavam 5 akcija pošti sada ili da sačekam?Ни један правни систем не познаје да ли је пљачка када опљачкано опљачкаш !?!?
Ma kakva nacionalizacija.
Ja sam da ga preuzme Shell.NIS će preuzet zapadna kompanija. Pitanje je vremena. Gotovo je sa rusofilijom po režimskim televizijama, ostat će bez para Kremlja.
Ja sam da ga preuzme Shell.
Isplati se rusima njihov deo. Nismo mi lopovi. Posle se vrati... prosto.Ovo je navodno jedno od rešenja ali i najkontroverznije. Strahuje se od reakcije Rusije i uticaja na rejting vlasti ako se krene tim putem. Samo neke levičarske stranke to traže tipa Zeleno levi front i LSV.
Sipaćeš gorivo na drugim pumpama ali u cenu će biti dodati troškovi prerade po ceni odakle ga dovoziš i troškovi prevoza iz matičnih stranih rafinerija, carina...Sta je problem da sipamo gorivo na ostalim pumpama?
Ne moze da ga niko preuzme bez pitanja i odobrenja Rusa posto oni imaju kontrolni paket akcija.NIS će preuzet zapadna kompanija. Pitanje je vremena. Gotovo je sa rusofilijom po režimskim televizijama, ostat će bez para Kremlja.
Ne moze da ga niko preuzme bez pitanja i odobrenja Rusa posto oni imaju kontrolni paket akcija.
Sipaćeš gorivo na drugim pumpama ali u cenu će biti dodati troškovi prerade po ceni odakle ga dovoziš i troškovi prevoza iz matičnih stranih rafinerija, carina...
To znači ili povećanje cene već skupog goriva što će povući masovni inflatorni udar u ionako već preskupoj zemlji i dodatno osiromašenje građana koji su na ivici pobune ionako...
... ili alternativno da se država odrekne solidnog dela akciza i zadrži manje više cenu goriva na istom nivou ali kako su upravo akcize glavni punjač budžeta, veći čak od PDV-a, znači rebalans budžeta koji bi uticao na penzije, vladine službenike, sendvičare, batinaše, tendere....znači manje para za SNS i kombinacije.
Slatke muke "slobodarske" politike.
To nije jedino resenje, mogu da se smanje akcize na gorivo i naftu koja bi se dovoizla putem Dunava.Kako ne bi moglo. To je strateška tvrtka za državu i u izvanrednim okolnostima država može preuzet rafineriju. Tako su Nijemci napravili sa tri rafinerije koje su bile u ruskom vlasništvu. Računaj da je to gotova priča. Nis je trenutno jedina rafinerija u Evropi da su Rusi vlasnici. To Amerika i EU neće dopustit. Jedino ako Kapetan Dragan i Voja Šešelj ne zaprijete Amerikancima raketnim udarima po Nato bazama. Onda bi se Amerikanci mogli uplašit i promijenit odluku.
ili da oni dođu ovde.....tačno
skokneš do Madjarske, Bugarske, Hrvatske u zavisnosti gde živiš, natankaš do vrha jeftinije gorivo i gari garo
To je neminovno posle nek se raskusuraju sa beogradom na vodiOvo je navodno jedno od rešenja ali i najkontroverznije. Strahuje se od reakcije Rusije i uticaja na rejting vlasti ako se krene tim putem. Samo neke levičarske stranke to traže tipa Zeleno levi front i LSV.
Ljudi nisu svesni koji se novac vrti na pumpama. Nis-ova BS u centru jednog Požarevca koji je varoš ima samo u kešu preko 5 miliona dinara pazar plus preko kartica i više za 24 sata. Pola od toga su akcize i ide drzavi. E sad vidi ti jedno barem 3-4 miliona dinara dnevno daje jedna pumpa kroz akcize pa sad puta 365 dana u godini i koji je to novac.Sipaćeš gorivo na drugim pumpama ali u cenu će biti dodati troškovi prerade po ceni odakle ga dovoziš i troškovi prevoza iz matičnih stranih rafinerija, carina...
To znači ili povećanje cene već skupog goriva što će povući masovni inflatorni udar u ionako već preskupoj zemlji i dodatno osiromašenje građana koji su na ivici pobune ionako...
... ili alternativno da se država odrekne solidnog dela akciza i zadrži manje više cenu goriva na istom nivou ali kako su upravo akcize glavni punjač budžeta, veći čak od PDV-a, znači rebalans budžeta koji bi uticao na penzije, vladine službenike, sendvičare, batinaše, tendere....znači manje para za SNS i kombinacije.
Slatke muke "slobodarske" politike.
Влажни снови контра ботоваZločin i istorijska sramota u koju je Srbiju uvalio srpski nacionalista i putinofil Boris Tadić davanjem NIS-a Rusima može se oprati samo na način tako da se ta kompanija sada uzme od Rusa i da Amerikancima.
Ljudi nisu svesni koji se novac vrti na pumpama. Nis-ova BS u centru jednog Požarevca koji je varoš ima samo u kešu preko 5 miliona dinara pazar plus preko kartica i više za 24 sata. Pola od toga su akcize i ide drzavi. E sad vidi ti jedno barem 3-4 miliona dinara dnevno daje jedna pumpa kroz akcize pa sad puta 365 dana u godini i koji je to novac.
znači npr. ja kao bošnjak meho iz srpskog zvornika oću da mi se vrati zemlja oteta 1912 a nije ni plačena....a zijo iz banja luke da mu se vrati zemlja oteta agrarnom reformom za vrijeme kraljevine a nije ni plačena..a srboljub iz beograda da mu se vrati stan otet od ********* 1945....kao i jovanu kome su islamisti upali u stan u sarajevu 1995. i potjerali ga a nije ni plačen ni vračenНи један правни систем не познаје да ли је пљачка када опљачкано опљачкаш !?!?z
Rusi bi sami našli kupca pod svojim uslovima da žele to da rade. Tako da u slučaju nacionalizacije potpuno je svejedno šta dalje biva, ti si odnose svakako upropastio.Predati Amerima je too much. Ne znam da li bi ijedna vlast to preživela. Al na primer nekom Azerbejdžanu koji je neutralan može da se svari.![]()
Ne krade se baš stalno. Uvek punim pun rezervoar i isti stil vožnje. Punim barem 3 puta mesečno do čepa i prelazim 750-800km uvek nekad i prebacim 800 i onda po neki put jedva sastavim 650km isto sa punim. Pritom relacije sve iste, klima se isto koristi, isti stil vožnje. A na pumpi u Ljubičevu na ulazu u Požarevac je bio onaj čuveni slučaj da je čovek sipao pun rezervoar plina, znači napunio bocu i nije ni stigao do Golupca jer se ugasio.I doslovno se krade. Ima neki video gdje se uspoređuje gorivo iz Srbije i Hrvatske. U Srbiji na 5 litara uvijek fali goriva. Sa benzinske u Hr točno u mililitar. Na to niko ne obraća pažnju, a na tim sitnim krađama NIS ukrade milione. Nije ni čudo što ne žele nekog vlasnika sa Zapada. Kako bi krali drugačije.