- Poruka
- 397.120
Ne bih uzela madjarsko drzavljanstvo..imam svoje .
A, Ja sam gradjanka treceg kamena od Sunca i u EU sam svaki put kada odem tamo..
A, Ja sam gradjanka treceg kamena od Sunca i u EU sam svaki put kada odem tamo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А је л' то нека велика привилегија да се буде грађанин ЕУ?
Ne bih uzela madjarsko drzavljanstvo..imam svoje .
A, Ja sam gradjanka treceg kamena od Sunca i u EU sam svaki put kada odem tamo..![]()
Gospodo moja draga, da li ste vi nekda culi za cuvenu latinsku izreku: "IBI BENE - UBI PATRIA!"
Sta mislite o njoj?![]()
Mislim da je sasvim odgovarajuca za ljude koji su materijalisti i koji kvalitet zivota ocenjuju samo po tome koliko i kako zive u finansijskom smislu.
Ja nikad ne bih mogla nazvati domovinom recimo - Nemačku ili Hrvatsku, pa taman da milione zaradjujem.
Neke zemlje bih i mogla nazvati "domovina broj 2".
Ja imam sad dva sad idem na trece![]()
Gospodo moja draga, da li ste vi nekda culi za cuvenu latinsku izreku: "IBI BENE - UBI PATRIA!"
Sta mislite o njoj?![]()
Može se to srediti za 300 do 500 evra , zavisi od toga na koliko ljubaznog Djarmu službenika naidješ .Пооштрили су Мађари мало услове за пријем у држављанство. Нпр. мађарски мора добро да се говори, од телефонског разговора, па до заказивања и разговора итд.
To je DEBELA FILOZOFIJA.
A sta mislis o Marksovoj tezi da je LJUDSKA SVEST U STOMAKU?![]()
А је л' то нека велика привилегија да се буде грађанин ЕУ?
Može se to srediti za 300 do 500 evra , zavisi od toga na koliko ljubaznog Djarmu službenika naidješ .
Ili bi ostali izolovani u srcu EU![]()
a od koga je (bilo koje) drzavljanstvo napravilo sposobnog, probojnog coveka?
to veze nema!