- Poruka
- 71.154
izgleda ima dobar ukus za filmoveOna mi je preporucila
Samo u poslednje vreme nesto i ne preporucuje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgleda ima dobar ukus za filmoveOna mi je preporucila

Super filmkao ja celi dan...nasla sam taj prvi film sto je Mika preporucila, prvo cu njega...ima preko 100 komentara i svi su mu skoro dali ocenu 10...![]()
I za slatkiseizgleda ima dobar ukus za filmove![]()

ne znam sta se desilo....nisam jaaaa
Zaboravio sam naziv filma
Never look away
I ti nama neki preporucie sad stvarno odoh....vec mi je namesten film
![]()
Zar nije na Nemackom ime???Never look away![]()
Ona mi je preporucila
, ali uvek je bilo tako.Sad sam u nekoj fazi serija...odgledam dve i presecem filmomNe znam zašto, ali malo naslova upamtim. Oduvek, sad bih se pravdala krštenicom, ali uvek je bilo tako.
Teško je u zadnje vreme preporučiti neki dobar film. Bar ja se ne sećam kad me neki ostavio bez reči.
I ja ne pamtim mnogo naslova, zato imam uvek neki tab otvorenNe znam zašto, ali malo naslova upamtim. Oduvek, sad bih se pravdala krštenicom, ali uvek je bilo tako.
Teško je u zadnje vreme preporučiti neki dobar film. Bar ja se ne sećam kad me neki ostavio bez reči.
Šta ce ti na nemackom? Kako si ga nasao prošli putZar nije na Nemackom ime???
Imas li jos sta otvorenoI ja ne pamtim mnogo naslova, zato imam uvek neki tab otvoren![]()
Ma jesam, ali sam mislio da je nemacki naziv filma pa se nisam setio.Šta ce ti na nemackom? Kako si ga nasao prošli put![]()
I ja ne pamtim mnogo naslova, zato imam uvek neki tab otvoren![]()